”Niet Pharma maar Overheid gaat te ver!” zegt senior medical affairs & pharma ethics consultant…

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/overheid

”Niet Pharma maar Overheid gaat te ver!” zegt senior medical affairs & pharma ethics consultant Dr. Wendy Mittemeijer Ooteman…

Dr. Wendy Mittemeijer Ooteman, haar kaken niet meer op elkaar houden. Ze vindt dat de Rijksvaccinatiecampagne medisch ethische en communicatief volledig uit de rails loopt en doelt daarmee op de gedragscode geneesmiddelenreclame en het wettelijk kader. Ze werkte als Senior Medical Affairs & Pharma Ethics consultant Manager voor grote farmaceuten als Novartis en Sanofi in de hoedanigheid van “medisch ethisch kompas” binnen de organisatie en doet dat nu als consultant. Ze is gespecialiseerd in de reclamecode regels tav medicijnen die op de markt komen met effectiviteits- en veiligheidclaims en maakt zich grote zorgen over de aanpak die de overheid kiest.

Wettelijk kader

Samen met haar en twee juristen praat programmamaker Flavio Pasquino over het wettelijk kader waar binnen de overheid mag opereren om een vaccin te stimuleren. Mr. Maria-Louise Genet (universitair rechtendocent aan de UvA) slaat er de wetboeken op na en spiegelt het handelen van de overheid aan de grondwet maar ook de geneesmiddelenwet die feitelijk bedoelt is om commerciële partijen zoals de farmaceutische industrie aan de leiband te houden.

Hanno Wisse

Ook Mr. Hanno Wisse mengt zich in het debat dat een andere insteek krijgt door zijn vakgebied “rechtsfilosofie” waarmee hij – met name – de medisch ethische kant van de zaak aanstipt en het handelen van de overheid kwalificeert als een mogelijke “onrechtmatige daad”.

Fase 3

“Wij als “farma” hebben hele strenge regels en die zijn er niet voor niets. Die zijn er om de patiënt te beschermen ook al hebben wij de beste intenties. Dit zou ook voor de overheid moeten gelden want het gaat hier om een receptplichtig geneesmiddel in fase 3”, zegt Dr. Wendy Mittemeijer Ooteman.

Frikadel

Gaat de overheid te ver met Dansen met Janssen, de vergelijking met een frikadel en te roepen dat het veilig is…of is alles gepermitteerd om de beoogde vaccinatie graad te behalen. Dat en meer bespreken we vandaag hier in deze boeiende maar vooral leerzame uitzending.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

29 reacties

 1. Het is zo geweldig effectief dat nu al wordt aangeraden een 3e prik ( een boost…hoezo een boost als een injectie heet te werken???) te nemen hahahaaa! En het effect op de lange termijn is onbekend. Ik bedoel het mogelijke negatieve effect. Doen joh!!!
  Griepseizoen 6 maanden 2017/2018 9000 griep slachtoffers. Nada paniek destijds.
  Nu na bijna anderhalf jaar 18000.
  De correlatie ernstig verloop c en de " normale" griepprik is inmiddels al wetenschappelijk aangetoond.

 2. Het probleem is dat de degene die de bigpharma,s bezitten ook de politiek in hun zak hebben zitten! Heel toevallig dat de VVD en D666 de grootste partijen zijn geworden WEER??? Zelfs na de belastingfraude affaire?? En ook allemaal betrokken zijn bij de bilderberg groep en werken voor klaus schwab van het WEF??? Toeval???? Politiek is een HOAX.

 3. De reclame van Heineken is een brug te ver volgens mij omdat zij eigenlijk hiermee insinueren dat geen enkele persoon met het eigen immuunsysteem de ziekte aan kan … wat 100% wel het geval is, alleen niet bij een 'overgrote' minderheid van de bevolking, die heeft het vaccin echt wel nodig. Maar nu komt het vaak over alsof iedereen 100% niet zonder het vaccin kan.

 4. Je kunt genees weglaten uit het woord geneesmiddel, het is een middel voor bloedproppen en ik weet niet wat nog meer en geneest helemaal niks behalve de eventuele kinderwens mocht je het overleven.

 5. V= geen V wakker worden mensen. Ik moet zo praten anders laat YT mij niet spreken waar dan ook. De mensheid wordt veranderd in…. vul zelf maar in, kan het hier niet zeggen.

 6. Wauwwww, ik kreeg net melding over nieuwe video van blackbox over world war C, 10 minuten geleden en het filmpje is nu al verwijderd!!! De censuur..

 7. Alle grote bedrijven zijn in handen van dezelfde mensen. De rijksten der aarde, via Blackrock en Vanguard. En het zijn dezen die een gooi doen naar de macht. Niet feodaal, maar neo feodaal.
  Overheden in het westen zijn allemaal corrupt en doen wat dezen willen, muv Hongarije, Polen, e.d.

  Mevrouw kan wel veel zeggen. Het is feitelijk een truuc van de eigenaren om zelf buiten schot te blijven als het fout gaat. Maar het zijn toch dezen weer die de macht hebben en overheden dwingen tot dit.

 8. Dr. Wendy Mittemeijer Ooteman is een ware held. Want precies wat ze zegt hier. Ik ben een pro-vaxxer. En ik heb nog geen vaccinatie aangevraagd. Ik ga het doen, want het is effectief. Maar de gehele farmaceutische industrie faalt en de overheid faalt.
  En we kunnen er niet meer over praten. Er is geen discussie meer mogelijk. En dat leidt dus ook dat mensen het vaccinatie niet meer nemen.
  We moeten eerlijk en open en transparant zijn. En dit is nu helemaal afwezig. Er mag geen kritiek meer zijn. En wanneer er geen kritiek meer is, dan is alles mogelijk. Ook fantasie is mogelijk in dat geval.

  Thank you Flavio. Dank je.

 9. Onze minister van volksgezondheid zorgt met zijn uitspraken voor intolerantie, onverdraagzaamheid en verdeeldheid onder de wel en niet gevaccineerden. Is dat niet strafbaar? Filmpjes van mensen die gewoon een andere mening hebben dan de overheid / mainstreammedia worden van YouTube verwijderd en daar is de rechter het dan ook nog mee eens? Maar De Jonge die als minister het goede vb zou moeten geven en juist verbindend zou moeten zijn mag DAT wel?? De wereld is volledig op z’n kop.

 10. Het lijkt alsof"men" een europese propaganda slogan heeft afgesproken. In Duitsland was/is de slogan:"Deutschland krempelt die Ärmel hoch." (Duitsland stroopt de mouwen op.) In Nederland:"Wij stropen de mouwen op." Het is ziek als regeringen zich opwerpen als reclame bureaus voor de farmaceutische industrie. Daar wordt belastinggeld ronduit misbruikt. Ordinaire lobbyisten, die blijkbaar zelfs over lijken gaan.

 11. Maar op het einde lijkt Wendy in dit interview ook vooral bezig is met een baantje te creëren voor zichzelf, dat zij wel de reclame zou kunnen maken zoals het klopt met de wet ??? Grappig dat iedereen toch altijd weer zijn eigen belangen naar voren snuift.

 12. Ik reageer hierbij op de door de overheid gebruikte kreet over het oprollen van de mouwen: inZweden wordt de kreet ’kavla upp ’ gebruikt hetgeen het zelfde betekent als mouwen opstropen. Lijkt een beetje op een gecoordineerde reklame boodschap!

 13. Het enige wat deze kabinet heeft bereikt, dat Pfizer een nettowinst heeft behaald van 33 miljard, mede door onze belastingscenten die ter ondersteuning bieden voor hun research in de lab. In de toekomst moet onze belastingscenten eerlijk verdeeld worden voor research in antibody vaccin, medical kuur en bestaande vaccin technologieën. Deze zijn ook effectief tegen covid 19. Wij hebben het recht dat deze kabinet goed voor onze lichamen zorgen en niet een experimentele gen therapy van Pfizer en Moderna toepassenmet een clinic trial van ongeveer 2 jaar.

 14. Hmm… Het is grappig want ik weet dat het de Farmaceuten alleen maar om geld gaat en de overheid ook. En het opmerkelijke is dat familie en vrienden dat ook ALTIJD erkent hebben, maar wanneer ik het NU probeer te duiden, heb ik RUZIE met diezelfde familie en vrienden. Hetzelfde wat Flavio doormaakte met z'n vrouwtje. Wat is hier aan de hand? Hoe komt dit?

 15. Even wat wij moeten doen is een prikkie halen ..
  Even wat hugo moet doen is voor eeuwig zwijgen …
  Stop met testen en laat je niet nog banger maken ..
  Angst zaaien is het beste wapen voor de elite dus ga er niet in mee ..

 16. Weer een prachtige uitzending, gasten kunnen hier uitpraten op vragen EN het aangeven van onderbouwingen GEEN papegaaien en hierbenik poppenkast ! wederom compliment voor deze studio.

 17. We moeten het verhaal veranderen. De angsten en zorgen van mensen zijn nu gefixeerd op COVID-19 en klimaatverandering, wat voor hen nu goed voelt, omdat ze geloven dat als iedereen samenwerkt en de regels volgt, we deze twee wereldwijde problemen kunnen oplossen. Al deze nieuwe regels en wetten wurgen echter de economie en zullen uiteindelijk leiden tot de dood van miljoenen mensen die in armoede vervallen. We moeten mensen helpen begrijpen dat welke concessies we ook doen, het nooit genoeg zal zijn om de tirannen of dictators tevreden te stellen die uiteindelijk altijd 'hun eigen jongen opeten'.

  De echte dreiging of het gevaar waarmee we worden geconfronteerd, is het totale verlies van onze persoonlijke vrijheden en autonomie om voor onszelf te denken en onze eigen keuzes te maken. De drang naar verplichte vaccinaties geeft duidelijk aan dat de overheid gelooft dat ze eigenaar is van ons lichaam. Alarmbellen zouden moeten rinkelen in het hoofd van elke persoon op deze planeet. Tenzij we het verhaal snel veranderen en mensen ervan overtuigen dat tirannie het belangrijkste gevaar is waarmee de mensheid nu wordt geconfronteerd, zullen we onze vrijheden voor altijd verliezen. Zonder vrijheid is het leven niet de moeite waard om geleefd te worden.

  Wat ik heb ontdekt is dat gezond verstand en logica niet werken bij mensen die bang zijn. Het maakt niet uit welk bewijs of bewijs we leveren, het wordt altijd afgewezen omdat het niet rechtstreeks afkomstig is van officiële nieuwssites en politici (wat om de een of andere rare reden mensen vertrouwen ondanks het feit dat ze weten dat deze mensen al jaren tegen ons liegen!!!!) . Als we hun geest niet kunnen winnen, moeten we misschien proberen hun hart te winnen?

  Liefde is sterker dan angst. We moeten onze boodschap kort en direct houden terwijl we ons hart ophalen. We kunnen foto's delen van oudere mensen die alleen sterven of van schattige puppy's en kittens die worden geëuthanaseerd in dierenasielen omdat niemand ze mag bezoeken. We kunnen verhalen delen van familieleden die hadden kunnen leven als ziekenhuizen hen niet hadden afgewezen en ze op lange wachtlijsten hadden gezet voor behandelingen en operaties tegen kanker. We moeten er ook niet voor terugdeinzen om openlijk te praten over de huidige zelfmoordcijfers en de geestelijke gezondheid van mensen van wie we houden. Een afbeelding van een peuter of jonge baby die een masker draagt, kan meer impact hebben dan een discussie aangaan over het al dan niet werken van maskers.

  We moeten samenwerken en brainstormen voor ideeën. Onze kracht als mens komt voort uit onze creativiteit en humor – samen met een flinke dosis vastberadenheid. Geef nooit op! Wij en alle anderen op deze planeet zijn het waard om voor te vechten!

  Ik moedig iedereen aan om de website BasisCamp (Engels) te bezoeken en te delen met vrienden en familie. Er zijn op dit moment mensen die samenwerken met als doel de onafhankelijkheid van de mensheid te verdedigen. https://www.youtube.com/channel/UChrLftjBdxubmvx0nbyV3LA

 18. het probleem ligt ook bij het domme volk dat hier nog in trapt. de regering gaat gewoon door. alleen het volk kan dit stoppen door nergens meer aan mee te doen de media liegt alles aan elkaar

 19. Mijn brief aan Karel van Wolferen "gezond verstand"

  Beste Karel van Wolferen,waarschijnlijk heeft u helemaal geen tijd om dit mailtje te lezen gezien het vele werk wat u verricht.

  Toch stuur ik maar even mijn visie op het wereldgebeuren.
  Ik ben het met u eens dat wanneer we in dialogen een zelfde uitdrukking gebruiken zoals bijvoorbeeld “het vaccin”we de propagandatechniek versterken van de opponenten.
  Nu is macht,de er mee gepaard gaande politiek en handel niets anders dan een schaakspel,de regels zijn vrij eenvoudig,het spel zelf komt echter in een complex geheel uit en bestaat al millennia lang.
  Het enige wat we dan moeten doen is het trachten te voorzien,het spel te doorzien en een tegenzet bedenken.
  U heeft gelijk dat een dialoog aangaan met de invloedrijkste figuren weinig zin heeft,ze spelen simpelweg om te winnen,een dialoog echter doodgooien heeft ook weinig zin en kan me in deze vinden in de benadering van Flavio Pascino.
  Ik kan me ook in uw gedachte vinden wat betreft het steeds weer herhalen van buzzwoorden of beeldvormingen die gedachten trachten te manipuleren,immers gentechnieken hebben weinig met “het vaccin”te maken,een zoutoplossing is ook geen vaccin.
  Wat we dan zouden moeten doen is een zelfde tactiek gebruiken door er een andere uitdrukking aan te geven bijvoorbeeld door het een gentechnische injectie te noemen,dan zou je dat kunnen verspreiden onder de opponenten middels alternatieve media,zo zou het vanzelf ingeburgerd worden ook bij de mainstream ze kunnen er dan niet meer omheen,het maakt dan deel uit van het nieuws.

  Maar dat niet alleen,ook wij kunnen nu al beginnen het tegenspel uit te rollen,u doet dat al in uw wijze van kennis vergaren waar ik eerlijk gezegd bij de aannemelijkheid ervan soms toch vragen heb.

  Buiten dat,er is ook nieuws wat oplossingen bied,bijvoorbeeld het doel van privatisering is de weg om uiteindelijk al de handelsmacht bij een kleine groep te leggen die zo de macht,politiek en handel naar zich toe trekt en dat is het waar het uiteindelijk allemaal om gaat om zo afhankelijkheid creëren,waarbij we dan naar het tegengestelde op zoek kunnen gaan hoe kunnen we vrijheid en onafhankelijkheid behouden of terug winnen.

  Eender welke grondstof heeft een handelswaarde,elk land waar ze te vinden zijn heeft handelswaarde waarbij handel uiteindelijk tot letterlijke oorlogen leid,ik hoef u denk ik de schulden welke uiteindelijk in tweede wereldoorlog uitmondde niet uit te leggen.

  Dat alles handel is ligt voor de hand,de CO2 uitstoot is handel,het klimaat is handel,landbouw en veeteelt quota zijn handel,arbeid is handel,en komen zo bij het mens zijn als handelsobject
  Maar ook een bewust creëren van vraag om zo de handel of alles wat er uit voortvloeit in stand te houden,

  Waar ik naar toe wil is het volgende,we hebben nog steeds de vrijheid en mogelijkheid ervoor te kiezen om geweldloos en constructief een einde te maken aan het hele verhaal wanneer u in uw krant niet alleen op zoek gaat naar de oorzaken en het gevolg van de bedreiging waar we nu midden inzitten maar ook naar alternatieven als oplossing door bijvoorbeeld in de genoemde landbouw en veeteelt de natuurlijke balans te zoeken want ook daar word het hele verhaal niet verteld,het werkelijke evenwicht word en dat is bewijsbaar,verstoord door industriële invloeden af te leiden aan het meten van de C14 koolstof dateringsmethode die niet evenredig is met de totale CO2 uitstoot om maar een voorbeeld te noemen,waar zelfs ondanks intensieve landbouw deze maar heel weinig invloed op de toename ervan heeft.

  Veel van ons gewone stervelingen hebben noch de kennis noch de tijd om al die informatie die voorhanden is te vinden vergelijken of uit te dragen,u heeft daar nu wel de mogelijkheid toe waarbij ik denk dat zeker de alternatieve media producenten uw blad lezen en als een olievlek uit kan breiden.

  Eigenlijk doet u dan nu al wat straks de andere schaakspelers gaan doen,de oplossingen aanreiken om uit de deze misère te komen.
  U komt dan ook tegemoet aan de door u ongeveer een half jaar geleden genoemde lezers die aangeven het gevoel er machteloos en zo moedeloos  van te worden van al dit nieuws waarbij ze zelfs nu al als een deel van de oplossing gezien kunnen worden.

  Hoe dan ook wanneer u er de tijd voor genomen heeft om mijn rommelige gedachten te lezen,dank u daarvoor
  met vriendelijk groet, Oscar.

 20. Misschien een video over de uitholling van de democratische rechtsorde, how democrasies die, de staatsgreep en criminelen aan de top?

 21. In hoeverre probeert De Jonge Nederlandse medische ontwikkelingen te promoten en die uit Amerika buiten de deur te houden? Nu kun je vragen stellen bij alle vaccins, maar de overtreffende trap van shady is het importspul.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *