Neuroloog verliest baan vanwege mondkapje!

Neuroloog verliest baan vanwege mondkapje!

Neuroloog Jan Bonte uit Dalsen kon zijn werk als neuroloog niet voortzetten in het Rotterdamse Ikazia ziekenhuis waar hij werkzaam was. Dit vanwege het feit dat hij weigerde een mondkapje te dragen.

“Ik heb op een gegeven moment een mondkapje opgedaan en er allemaal gaten in geknipt. Toen sprak een collega me aan en die zei dat het zo niet werkzaam was. Toen ik heb erop wees dat een normaal mondkapje ook geen bescherming biedt keek hij me raar aan”, aldus Jan Bonte die door het leven gaat onder pseudoniem Jan B Hommel. Bonte schrijft regelmatig over de corona-crisis op zijn blog https://janbhommel.com en dat varieert van serieuze medische kost tot geestige columns. “Onlangs viel mijn oog op een humoristisch geschreven column die ik graag vertaald wilde zien naar een video column. Ik heb Jan dus spontaan gebeld en gevraagd om hem te interviewen over zijn werkverlies en of hij de column wilde voordragen”, verteld een enthousiaste Flavio Pasquino. “Bonte is een bijzondere vogel en stond al langer op mijn lijstje om eens aan de tand te voelen en nu is dan de gelegenheid geboren”.

De column van Jan Bonte draagt de titel; “Over de Grote Corona-Smurf en de IJsberg der Zotheid”. De column is ingekort voor de video versie maar mocht je de integrale versie nog willen inzien dan kan dat vis deze link:

https://www.janbhommel.com/post/over-grote-corona-smurf-en-de-ijsberg-der-zotheid

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatsapp, telegram, signal, messenger, wat je maar wil… als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

27 reacties

 1. Deze arts, Jan Bonte, komt overigens uit Dalfsen met een f ertussen. Er zullen ongetwijfeld honderden artsen het met hem eens zijn, maar zijn minder principieel dan deze arts, en zullen hun financiële belangen zwaarder laten wegen. https://myprivacy.dpgmedia.be/consent/?siteKey=Uqxf9TXhjmaG4pbQ&callbackUrl=https%3a%2f%2fwww.hln.be%2fprivacy-gate%2faccept-tcf2%3fredirectUri%3d%252fbinnenland%252fnieuwe-open-brief-van-meer-dan-300-artsen-geen-medische-grond-die-dit-beleid-nog-rechtvaardigt%257eaf740e7f%252f%253freferrer%253dhttps%25253A%25252F%25252Fmyprivacy.dpgmedia.be%25252F

 2. Waanzin. Er is een duidelijke vraag naar een neuroloog; anders vraag je geen zzp-er. Dan gaat een niet-werkend mondkapje de doorslag geven om je te "ontslaan".. bizar. Iemands gezondheid wordt dus op het spel gezet voor een politiek virus.

 3. Ik zou toch wel graag een link willen zien in de beschrijving naar de onderzoeken waar ze het over hebben. Dan kan ik zelf ook eens even kijken hoe het inelkaar steekt.

 4. 5.19 – 5.22…Bevestiging over Coronapatienten in ziekenhuis…vervolgens direct dat onderwerp snel afkappen.;..waarom?…Hij was nog niet uitgepraat.

 5. Wij Nederlanders vinden van onszelf dat wij een nuchter volk zijn. Vraagje: hoe kan het dan dat heel veel mensen nog steeds corona als een levens gevaarlijk virus zien?

 6. Ikazia doet mee aan deze grote onzin? Wat halen jullie je reputatie naar beneden!!
  Sluit je lekker aan bij kamp Groningen, geïndoctrineerd stelletje pipo's!!
  Dát zou medische kennis hebben…whahaha… sukkeltjes!!

 7. ik heb ook mijn baan verloren omwille van mondkapongehoorzaamheid, vindt het triest dat deze intelligente man dit wordt aangedaan, tijd om een nieuwe maatschappij te starten waarin een intelligente man met integriteit en wetenschap een bron van hoop zou kunnen zijn " the great barrington declarition"

 8. Bedankt weer. Altijd veel respect voor mensen die zich openlijk uitspreken in deze tijd.

  Zelf nooit de logica gezien achter de maatregelen die zijn gebaseerd op verspreiding door direct contact en de grote druppels. Dit soort virussen is sterk seizoens/klimaat afhankelijk. Duidelijk vanaf eerste begin. Zomer niets aan de hand, herfst speelt het weer op zonder enige maatregelen te treffen (was er niet een oude wijsheid die iets zei over het vergelijkbare griepvirus… Iets met de "R" in de naam van de maand… ?).
  Wat is nu het verschil in fysiek contact in de zomer en de winter. Als ik naar mezelf kijk schud ik niet meer handen in de winter, raak ik niet meer winkelwagentjes aan, druk ik niet op meer lift knopjes etc. Niets dat een verschil kan verklaren tussen bijna niets in de zomer tot veel in de winter. Zelfde voor de grote druppels. Praten we meer met mensen in de winter dan in de zomer? Zingen we meer in kerken of tijdens concerten in de winter dan in de zomer? Mijn logica zegt dan dat de bepalende factor of mensen ziek worden van covid helemaal niet afhangt van potentiele overdracht door fysiek contact met het virus of verspreiding door grote druppels. Maar veel logischer is het dat het afhankelijk van climaats factoren als lucht vochtigheid, weerstand van mensen, en misschien andere. Maar mondkapjes en alle oppervlakken desinfecteren gaat je niet redden tegen dit virus. Blijkt bijvoorbeeld ook uit het feit dat in Canada waar ik woon mondkapjes verplicht zijn sinds vorig jaar April. En mensen lopen veelal zelfs buiten en in hun eigen auto met maskers op. En wat gebeurde er: zomer verdween het en was er niets aan de hand qua virus, en rara wat er in de herft gebeurde….

 9. VLAANDEREN oversterfte 2019-20
   = 8.460 sterftes = 0.12 %  =0%
   op een VL bevolking van 6,6 miljoen
    (Statistiek Vlaanderen – bevolking  -sterfte – overlijdens per maand 2020 vergelijk geboortes overlijdens 1992-2019)

  8460 oversterftes in 2020 tov 2019
  op 6.6 miljoen =  0.12%

  = fucking 0%  = GEEN PANDEMIE

  POLITIEKERS & MEDIA
                  = RESET CRIMINELEN

  ZIJN WE ZOT GEWORDEN !!

  en dat met:
  -hittegolf in augustus 2020
  -coronamiserie met verhoogde
     zelfmoordcijfers
  -medische zorguitstel voor niet-corona   
      issues met meer doden tot gevolg
  -influx van illegalen

   
   OVERSTERFTE in Nederland 2019-2020
                      = fucking  0%
  op een NL bevolking van 17 miljoen

  Sterftecijfers 2020 – Uitvaart .nl
  https://www.uitvaart.nl/infotheek/achtergronden/sterftecijfers/sterftecijfers-2020

  Sterftecijfers 2019 – Uitvaart .nl
  https://www.uitvaart.nl/infotheek/achtergronden/sterftecijfers/sterftecijfers-2019

  Sterftecijfers 2018 – Uitvaart .nl
  https://www.uitvaart.nl/infotheek/achtergronden/sterftecijfers/sterftecijfers-2018
  (zie uitvaart.nl  web site  sterftecijfers)

                0%  = GEEN PANDEMIE

  USA        oversterfte 2019-20  = 0%
  Covid deaths = big hoax
  same amount of deaths in 2020 than in 2919 in the USA

  2018       2,839,205     868/100k
  2019       2,855.000     870/100k
  2020       2,902,664     878/100k

  0% overtserfte
  op een US-bevolking van
  300 miljoen  + illegalen

  Als een pcr-test 95% accuraat is op corona …..zijn dat
  5 op 100
  500.000  op 10 miljoen valse positieven !

  op de corona familie ….niet specifiek op covid

  Als een vaccin 70% effectief is
  is dat
  30 op 100
  3 miljoen op 10 miljoen …niet beschermden

  Er zijn in 2020…. 100% meer doden gevallen door uit te glijden op een legoblokje*….dringende maatregelen nodig …alle legoblokjes ophalen en verbranden ….op straffe van gevangenisstraf van 1 jaar

  *100% van 1 dode naar 2 doden
  .

 10. Alle lof voor deze neuroloog,ik doe trouwens geen mondkapje op,zelfs bij mijn huisarts en ook niet in het ziekenhuis,"CODE NEURENBERG!!!!

 11. Kijk eens naar Miek Mosmuller op youtube, en kijk op het AD de link kan ik niet geven wat die wordt verwijderd door YT.
  Stel je voor zeg, dat de waarheid boven komt, NEE dat kunnen ze nu even niet hebben, zo vlak voor de verkiezingen.
  (het virus was al hier in 2019, natuurlijk, virussen zij zo oud als de wereld bestaat)
  AD. Vorige week maakten Spaanse virologen bekend dat ze sporen van de ziekteverwekker hadden gevonden in stalen van afvalwater die ze in maart 2019 verzamelden, negen maanden voor het coronavirus voor het eerst opdook. Wetenschappers in Brazilië vonden sporen in november en Italiaanse onderzoekers midden december, in rioolstalen uit Milaan en Turijn. ,,Ik denk dat het virus al over de hele wereld verspreid was voor het uitbrak”, aldus Jefferson….enz.enz.

 12. Wetenschappelijke feiten die niet in lijn staan met de staatspropaganda worden geweerd of belachelijk gemaakt door de media. Het lijkt alsof ze een stockholm syndroom hebben ofzo. Echte journalistiek HOORT ook weerwoord te publiceren!
  De mensen daar denken dat ze veilig zijn, maar ze zagen hun eigen stoelpoten af. Want door IEDEREEN die daar werkt en WEIGERT andere wetenschappers aan het woord te laten is verantwoordelijk voor de Great Reset en de onvermijdelijke armoede die daarop volgt.
  JA MEDIALUI, ook JULLIE zullen je baan verliezen. Ook JULLIE zullen niks meer bezitten! Kijk op het kanaal van het World Economic Forum en je zult zien dat dit geen THEORIE is maar harde feiten die ze gewoon gepubliceerd hebben!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *