14 reacties

 1. Het enigste wat dit kanaal doet is haatzaaien, alleen wazige aannames.
  Ook dat je alles christelijk meteen naar iets wat verdacht is, maar dat is wel logisch aangezien je profielfoto met de reversed cross

 2. "Gelukkig worden sommigen geboren met een spiritueel immuunsysteem dat vroeg of laat afwijzing geeft aan het illusoire wereldbeeld dat vanaf hun geboorte door sociale conditionering op hen is geënt.

  Ze beginnen te voelen dat er iets niet klopt en gaan op zoek naar antwoorden.

  Innerlijke kennis en afwijkende uiterlijke ervaringen laten hen een kant van de werkelijkheid zien waar anderen zich niet van bewust zijn, en zo begint hun reis van ontwaken.

  Elke stap van de reis wordt gemaakt door het hart te volgen in plaats van de menigte te volgen en door kennis te kiezen over de sluiers van onwetendheid."

  Peace

 3. Diversiteit maakt kracht
  Hun hebben allemaal een rol.
  Sommige een betaalde infiltrerende rol.
  Sommige Duivels rol omdat ze de verbinding met werkelijkheid kwijt zijn en daardoor beïnvloedbaar.
  Veel gestuurde rollen vanuit infiltrerende diensten.
  Het verzet is het beste te controleren als je zelf het verzet bent.

 4. Al deze lui stuk voor stuk ongeloofwaardig.
  Als je beweert tot in detail te weten hoe deze netwerken werken, precies weet waar tunnels met 1000ende kinderen zitten, alle bewijzen in handen zegt te hebben….
  Dan onderneem je actie en gaat niet als enig doel (naïeve) volgers geld uit de zak stelen.
  De politie rollen regelmatig hele pedo netwerken op, waarom werken hun dan niet samen met de politie??
  Als mensen dan reageren “Joost Knevel mag niet eens aangifte doen” …… Dat mag hij wel, maar Joost zijn fantasie is op hol geslagen. (net als van al die andere in dit filmpje)
  Joost wil aangifte doen bij de burgemeester…. En niemand van deze oplichters bende prikt daar doorheen dat aangifte niet via een burgemeester gaat …… om maar een klein voorbeeld te noemen.
  Dan is bijna iedereen openlijk zwaar in de heer…. De plekken waar het onheil grotendeels plaats vindt 🤔

 5. @Je beste vriend kijkt met je mee, denk je hier nog wat mee te bereiken? jammer maar hier haak ik toch echt af, ik gaf al aan dat het op één hoop vegen het domste is wat je kunt doen, met montage kun je mensen op het verkeerde been zetten, ik trap daar helaas voor jou niet in, één van de laatste filmpjes van Gideon van Meijeren zijn namelijk veel interessanter!
  dit is niet meer dan creatief plakwerk voor beeldvorming,. Mark Rutte zal je zeer dankbaar zijn!

 6. Deze manier van beeldvorming is niet aan mij besteed, het gaat namelijk compleet voorbij aan wat er werkelijk gaande is, er wordt iets gesuggereerd wat totaal niet klopt, aan dit soort in elkaar gesleutelde onzin ga ik mijn tijd niet verdoen, het is enkel plak- en knipwerk op het niveau waar wees de weerstand zich mee bezigde, dit draagt in mijn optiek nergens aan bij en werkt hooguit contra productief, dit is letterlijk bedoeld om het zwijgen op te leggen, iets waar ik niet in mee ga!

 7. Hetgeen hier op dit filmpje te zien valt, is nog het ongescheiden koren, dus kaf en koren tezamen, er worden ook mensen aan elkaar gelinkt, die compleet onverenigbaar zijn, maar al deze lieden worden dus in een bepaald vakje gestopt, oftewel op een grote hoop geveegd, terwijl er totaal geen aandacht wordt gegeven aan waarom al deze lieden zijn opgestaan! Geen woord over Claus Swab, Bill Gates en waar ons demissionair kabinet in werkelijkheid mee bezig is, een slechte zaak!

 8. Over Janet Ossebaard, zoek eens op: “DVD Trailer Graancirkels Vingerafdrukken van de Goden”.
  Ossebaard klinkt als een joodse naam. “De mens is geschapen naar het beeld en de gelijkenis van God; man en vrouw schiep Hij hen”. Nu komen we uit bij de kern van al die wappies: het joods-gristelijk geloof en “de Eindtijd”. Ze werken toe naar die Nieuwe Wereldorde of het Vierde Rijk uit Openbaring. De totale wereldheerschappij van Satan gedurende 1 uur. Even voor de goede orde dus: Covid-19 is biologische en psychologische oorlogsvoering door Trump (= troef) en de CIA, illuminati enzo. Bron: Rusland, China, Iran, India, Noord-Korea enzo.

 9. Kunstwereld, kerken & ziekenhuizen. Het Christelijke is het theatrale qua dienstbaarheid, onderdanigheid en hoop. Zoals het vaccin aan het volk werd bekend gemaakt als: Men doet het voor de ander, als voorbeeld. Zodat andere hun opvolgen door dat dan ook te doen, zoals vrouw volgt man of andersom. Kinderen worden hierin erg aan hun eigen lot over gelaten, omdat de wet vind dat vanaf 12 kinderen zelf verantwoordelijk zijn voor hun gedrag en daden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *