9 reacties

  1. Dieren kan ik zonder reserve binnenlaten, fantastisch hoe dieren helpen om ons te verbinden met elkaar. Ik heb het idee dat we wel veel verschuldigd zijn aan onze medebewoners van onze planeet.
    Persoon lijk heb ik uit weinig zoveel voldoening gehaald als door te werken als vrijwilliger in dierenasiel, daar voelde ik echt mijn hart in warmte kloppen.

  2. Het boek Australië op blote voeten is ook zo,n verhaal waar een arts vele mooie dingen uit de natuur leert van de aboriginals. Ik ben er voor de zoveelste keer in begonnen en moest hieraan denken. De natuur geeft je veel. Groet, Cokkie

  3. Ik ben zo dankbaar voor de tip over de film. Er wordt zo vaak gezegd dat ik mijzelf op de eerste plaats moet zetten. Dat ik mijzelf boven mijn kinderen moet plaatsen. Ik begrijp hun intentie maar ik voelde dat niet zo met trouwens een prachtig resultaat. En de octopus heeft mijn hart geraakt. Zij ging nog een stapje verder. Zij gaf haar eigen leven om haar kinderen op de wereld/in de oceaan te zetten. Zij gaf mij een voorbeeld waardoor mijn gevoel bevestigd werd. De natuur is ons grote voorbeeld. Wij mensen denken veel kapot. Het hoord zo, zo moet het maar uiteindelijk verteld de natuur ons het werkelijke verhaal over de liefde♡

  4. Ha Tijn, mooi filmpje. Wellicht zou je naast de hele mooie nieuwe bloemen, ook een windjammer kunnen gebruiken voor je microfoon. Regelmatig hoor je de wind door jouw tekst heen. De jammer (kapje) gaat dit met 99% wegnemen. Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *