30 reacties

  1. Hopelijk komt deze meneer van de deken een chirurg tegen dat van een eenvoudige buikoperatie een rotzooi ervan maakt en dan kan de patient ( deze meneer ) niet beoordelen of je met een illegale slager of chirurg te maken hebt ? . Wat een domme vergelijking . Heb ondertussen al zoveel schoenzolen opgegeten. Wat zijn dit voor soort mensen dat alle realiteitszin zijn verloren. Echt verloren. !

  2. vraag aan JDTVHQ. wie zijn jullie . wat zijn jullie namen. al jaren verbergen jullie je werkelijke identiteit. zeg gewoon wie je bent en waar je voor staat.

  3. En toch snap ik niet waarom we in een rechtzaak in Nederland ons gaan beroepen op de universele rechten van de mens opgericht door de VN.. Dit recht stelt letterlijk dat als je je beroept op je rechten en dat ooit de VN of hun doelen in de weg zit, dat je rechten vervallen.. Nu is dat misschien niet 123 aan de orde in deze zaak maar door een zaak op papier te zetten met die rechten als eis, stel je wel die rechten boven onze grondwet en daarmee bekrachtig je dus ook de idioterie van die rechten. Of zie ik iets verkeerd?

  4. Waarom moet een rechtszaak in besloten groep behandeld worden. Als jullie recht spreken. Hoeft dat toch niet stiekem te gebeuren

  5. Goed bezig, blijf informeren uiteindelijk kan hier niet meer voor worden weggekeken als een groot deel van Nederland het echte verhaal weet en zich gaat uitspreken op diverse sociale media kanalen. Alle corrupte ambtenaren en hooggeplaatste functionarissen moeten ter verantwoording worden gesteld.

  6. Ik blijf wel naar dit kanaal kijken want ik steun Nakad. En de dingen die ik steun die je uitzendt. Joost Knevel steun ik ook. Objectieve journalistiek is belangrijk. Je kunt een hoop over Micha zeggen maar hij heeft z'n poot stijf gehouden in de kindermisbruikzaken en er bovendien een veel bredere groep is die er hetzelfde over denken. Dan is het toch jammer dat mensen elkaar niet kunnen vinden. Misschien dat er nog heling mogelijk is. Wie weet. Het zou de nobele zaak om de misbruikte kinderen werkelijk een voelbare stem te geven enorm helpen.

  7. Wat een lafbek die deken. Nul gevoel voor waarheid, alles mag wijken voor zijn prettige positie. Vreselijk om daar naar te kijken.

  8. Iedereen die eerlijkheid eist en dapper is wordt de mond gesnoerd…niet alleen in NEDERLAND…wereldwijd…1% wil God spelen over 99%… tijd om de rollen om te draaien…

  9. Mijn advocaten hebben ook misbruik van mij gemaakt en dan grijpt de Deken niet in van Noord Nederland. Het gaat allemaal om eigen belang en niet in het belang medemens.

  10. Ik heb ervaring met de deken, ik vind dat dit een corrupte criminele organisatie is die uit is om advocaten te redden van hun schending zorgplicht oplichting en diefstal tebe wanprestatie en onrechtmatige daad, word mijn ex advocaat S&K beschermd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *