mRNA Vaccinatie – COVID na vaccinatie?

Kan je na de vaccinatie nog steeds COVID-19 krijgen of het aan anderen doorgeven? In deze video bespreek ik het met je!

Anti-vax en ongefundeerde berichten worden verwijderd. Alle reacties worden eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst.

🔴 Abonneer voor meer video’s zoals deze: https://www.jufdanielle.com/abonneer-youtube

🤓 Juf Danielle Academie: https://www.jufdanielleacademie.com

📔 Bronnen gebruikt voor deze video:

– Het artikel van de Pfizer trial: Polack FP, et al. Safety and Efficacy of the BNT162b2 mRNA COVID-19 vaccine. N Engl J Med 2020; 383:2603-2615: https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2034577

—————– OVER MIJ —————–

Hoi, ik ben Danielle: Arts (niet praktiserend, want fulltime Juf Danielle) en ik maak begrijpelijke uitleg over het menselijk lichaam in korte uitlegvideo’s en leuke actieve lesmaterialen.

Ik help iedereen met een hart voor de zorg (van student tot professional) om het menselijk lichaam nóg beter te snappen, om zo met zelfvertrouwen te kunnen klinisch redeneren.

—————– SOCIAL —————–

📝 Website: https://www.jufdanielle.com
📝 Juf Danielle Academie: https://www.jufdanielleacademie.com
👥 Facebook: https://www.facebook.com/jufdanielle
📸 Instagram: https://www.instagram.com/jufdaniellevideos

🔴 Word Academielid: https://www.jufdanielleacademie.com

—————– DISCLAIMER —————–

🔹 Alle informatie die hier wordt aangeboden, inclusief informatie gerelateerd aan medische zaken, gezondheidsklachten, behandelingen en producten, dient alleen voor informatieve doeleinden. Het is niet bedoeld ter vervanging van het advies van jouw eigen arts of specialist. Bij lichamelijke of psychische klachten, vragen of het inwinnen van medisch advies, neem dan contact op met jouw eigen huisarts.

🔹 Ik doe mijn uiterste best om de geboden informatie correct en actueel te houden. Voor informatie die desondanks onvolledig, onjuist of verouderd is aanvaard Juf Danielle geen aansprakelijkheid. Voor verbeteringen houd ik mij natuurlijk aanbevolen.

8 reacties

  1. Ik vraag me alleen maar af hoeveel Pfizer je betaald heeft voor het maken van deze video? Ik ben echt fan van je werk maar dit voelt niet als de Juf Danielle die ik met zoveel overgave doorstuur naar anderen..

  2. Het enige wat ik me nog afvraag is waarom deze video's niet meer views hebben. Informatief, duidelijk en met een wetenschappelijk hoek terwijl je het zo verteld dat iedereen mee kan komen. Enorm onder de indruk.

  3. Hey! Je hebt het in dit filmpje over het Pfizer-vaccin, werkt het Moderna-vaccin op een andere manier? Zijn er nog andere vaccin-producenten op de markt of bijna op de markt?
    Alvast heel erg bedankt! Je filmpjes helpen echt!

  4. Ps t valt me wel op dat er nooit reclames zitten bij jouw filmpjes. Superfijn voor ons kijkers natuurlijk, maar verdien je dan wel iets? Je werkt zo hard aan die filmpjes en ze zijn altijd zo helder en duidelijk dat ik eigenlijk wel vind dat je er n boterham mee verdienen mag. Ik hoop dat hogescholen of mbo’s je er in elk geval wat voor willen geven, want jouw filmpjes zijn super goed te gebruiken in t onderwijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *