23 reacties

 1. DE VACCINATIE VAN HELL https://www.youtube.com/watch?v=CS6zl6XOwJI&ab_channel=BBSRadioTV LUISTER NAAR DE BESTE BEROEMSTE VIROLOOG IN DE WERELD 80 PROCENT STERFT VAN DE VACCINATIE HET BEGINT 5O 50. MINUTEN OOK HET MOND MASKER IS LEVENS GEVAARLIJK DE VIRUS IS EEN PLANDAMIC SCAMDAMIC DE VIROLOOG DR JUDY MIKOVITS WERELD BEROEMD IK VOLG HAAR AL 10 MAANDEN ZE HEBBEN HAAR HIERVOOR 5 JAAR ZONDER AANKLACHT OP GESLOTEN OM HAAR MOND TE SNOEREN. TED IS EEN MEDIUM

 2. Een vraag voor Hugo de Jonge:
  Wie is belangrijker Bill Gates of god?
  Steeds meer doktoren willen corona voorkomen met behulp van vitamine D!
  De overheid werkt voor het vaccinatieprogramma van hun grote leider Bill Gates en heeft dus helemaal niets met die vitamine D!
  De taak van de overheid is om iedereen te vaccineren en werkt aan een vaccinatie programma en of dat helpt of niet, dat doet er verder niet toe!
  Het gaat om vele miljarden en vitamine D mag dan ook geen spelbreker zijn!

 3. Hugo bepaalt dus wie serieuze artsen zijn en wie niet. Behalve dat hij de wetenschap enorm naar beneden haalt door dualisme niet toe te laten, is het pure veronachtzaming van democratie, van de vrijheid van meningen.
  Het westen gaat kapot aan consensus politiek, waarin de consensus tot dogma wordt verklaard. En dogma’s , die veranderen moeilijk, daarom was de aarde zo lang plat.
  Pure karaktermoord op de wetenschap, vrije denken en verstand. Niveau van een zeer matige leerkracht, pedagogiek van de docent zonder eigen gezag.

 4. Je moet niet alles op het internet geloven. Groot gelijk, zeker wanneer jullie inmiddels bepalen wat de massa te zien krijgt..
  Hugo wint nu, misschien nog een lange tijd, maar de geschiedenisboekjes zullen anders oordelen, geen twijfel mogelijk.
  Die jongen heeft gelijk, en dan maar blijven prevelen over dat enge virus.
  Niet het liegen zelf is schokkend, maar het tot kunst verheffen van liegen, en dat 75 jaar in deze vorm terugkomt, is eng, doodeng.

 5. Wat is t probleem b die vraag??zo ga je niet met volk om,meneer de jonge,wat ongewenst gedrag ,beter treed u af,,u hoort ook mensen vragen ook normaal te beantwoorden .

 6. Wat staat die hugo strak en voorschut he mensen. Minister van volks gezondheid moet niet zo veel met zijn neus in de pony packet hangen.

 7. Corana word door Chemtrails nu verspreid.
  YouTube : Game Over : The Level playing Field ( bonfire guy )
  YouTube : Q NEWS FINAL THOUGHTS PETER DG DONDERDAG 17 DECEMBER 2020 # 88 ( QNEWS OFFICIAL TV ) stevige taal met Rinus Verhagen
  YOUTUBE : conspiracy in Amsterdam Nederland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *