Mijn verhaal

Johan gaat terug naar de plek waar hij 33 jaar geleden werd gebracht. Dat doet hij omdat hij andere slachtoffers wil inspireren om ook te gaan praten. Op ritueel kindermisbruik ligt nog steeds een groot taboe. Het is met dit initiatief dan ook de bedoeling dat oude systemen worden doorbroken en mensen de waarheid naar het licht brengen. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers.

Join me on telegram https://t.me/onopgelost

24 reacties

 1. Ik ben ook echt ongelofelijk trots op deze man. Het verhaal van zowel Johan als Joost raken mij diep in het mijn hart.

 2. Dank je wel voor je verhaal. En wat een verhaal, pff. Zwaar hoor. Mooi om te zien hoe je je situatie positief hebt kunnen omdraaien. Jij helpt nu mensen. Heel veel respect en bewondering voor jou.

 3. Wauw, heel goed dat je vertelt wat er werkelijk met jou is gebeurd. Het is tijd dat meer mensen hun hoofd uit het zand halen en zien en horen wat er met onbeschermde kinderen daadwerkelijk gebeurt. Ja, het is afschuwelijk, maar ze moeten ophouden het te ontkennen. Die oogkleppen moeten afgaan en ja er zijn mensen die zo ontzettend ziek zijn dat je niet kan bedenken dat ze tot bepaalde dingen in staat zijn.
  Johan ik ben trots op je, heel goed dat je dit doet. En Joost Knevel, ook zo’n kanjer.

 4. Wat een fantastish leuke sterke moedige man ben jij geworden Johan ondanks alle vreselijke dingen die je zijn aangedaan als kind. En dat je zo liefdevol en vreedzaam je gevecht doet verdient het hoogste respekt. Dankzij jou en anderen zoals jij die praten kan niemand z'n ogen meer sluiten in Nederland. De mensen worden wakker geschud en dit gaat mogelijk maken dat deze vreselijk ped0satanische ritueles kindermisbruiken en moorden eindelijk definitief gaan stoppen. Zo trots op jou ! Ik dank je uit heel mijn hart !

 5. Diep respect voor je openbaring. Het is ongelooflijk en schrijnend wat er met jou en de kinderen is gebeurd en nog steeds gaande is. Dit moet nu echt stoppen!!
  De personen die hiervoor verantwoordelijk zijn ontlopen hun straf niet, de waarheid zal boven komen. Nu is het de tijd voor gerechtigheid πŸ™Je bent een sterke man πŸ’ͺ🏻

 6. Als je wil weten welke sekte dat was, zou het wel behulpzaam zijn te weten wat voor en welke kinderopvang het was, vanwaar je naar dat terrein gebracht werd.

 7. Johan wat knap van jeπŸ™, we zullen je video's overal delen. De Tube moet echt helemaal leeg, Iederéén moet het horen er komt gerechtigheid Sterkte man πŸ’ͺ🦁❀😈πŸ”₯✌🌹

 8. Ach ach het is toch hoe dan ook ten hemel schreiend !!!!! Wat ben jij een held en het moet nu toch echt helemaal in de openbaarheid gebracht worden!!! Vanuit het diepst van mijn hart wens ik je heel veel kracht, wijsheid en bovenal liefde die jij bent!!!   ❀️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *