Micha Kat zet record met 3 afgewezen wrakingen in één middag in de Pedograaf.nl rechtszaak.

Micha Kat de ijsberg waarop de ‘Titanic–Rechtbank- Amsterdam’ met ‘Captain Monster Lady Judge Walraven’ vandaag tegen aanvaarde en in de corrupte juridische Black Sea zonk. Meer lezen: weblog Steven Brown Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

10 reacties

 1. Sjuul Paradijs en Joost de Haas vluchten door achterdeur in de zaak Micha Kat vs Bart Mos.

  Posted on March 3, 2014 by Steve Brown

  Telegraaf roept hulp in van hun politie  ‘Hersendode Lezers’ in voor beging ‘Bart Mos -Tribunaal’.  Telegraaf ‘Journa-NSB-Kliek” vlucht onderleiding van ‘Hoofdredacteur Sjuul-Zwijn -Paradijs’ tijdens de rechtszitting vroeg tijdig als een Dief in de nacht schielijk, angstig door de achterdeur van Gerechtshof Amsterdam weg. Martin …

  Continue reading- Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

  zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/03/03/sjuul-paradijs-en-joost-de-haas-vluchten-door-achterdeur-in-de-zaak-micha-kat-vs-bart-mos/

 2. Steve vraagt ff aan Martin of die zijn kauwgom wil uit spugen en zegt dan ff een onderonsje lol. Micha had zijn woordje dus wel klaar top man.

 3. Verfijnde corruptie, dat is inderdaad de goede benaming. Dit zou zo enorm lachwekkend zijn, zou dit geheel niet levensgevaarlijk zijn voor iedere burger in NL. Je kan er wel één ding uit distilleren: deze juridische elite zijn vakmensen, want ze weten perfect welke wegen te bewandelen om verlenging/vertragingstactieken toe te passen. Hoe ironisch!

 4. Ik ben een leek op dit gebied, maar als er geen enkele niet-partijdige rechter gevonden kan worden , hoe kan een wrakingsverzoek dan objectief worden beoordeeld, en nog wel in recordtijd?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *