13 reacties

 1. Goedenmorgen Micha kat. Ik ben erachter gekomen. Dat jullie geboycot worden zowel hier als op YouTube. Mensen zoals ik kunnen geen vragen meer beantwoorden! En de cijfers houden ze tegen. Weet nu al dat jullie de 3 musketier. Jij Micha♡ en wouter♡ en hans♡ vlink in de maling zijn genomen zowel door hrt programma revolutionaironline en YouTube Ze spelen allemaal onder een hoedje maar goed zolang jullie nog je eigen kunnen tonen en ons informeerde doen de cijfers er niet toe. Zag jullie ook al raar kijken. Dat er amper 2 of 300 waren. Het jammere vind ikzelf dat wij niet kunnen reageren. YouTube en revolutie…houd dit gesloten en laten maar een paar mensen door. Zal dit bericht verspreiden. In jou filmpjes totdat jij mijn beantwoorden heb dan weet ik dat dit bericht jou..jullie bereikt heeft

 2. Goedenmorgen Micha kat. Ik ben erachter gekomen. Dat jullie geboycot worden zowel hier als op YouTube. Mensen zoals ik kunnen geen vragen meer beantwoorden! En de cijfers houden ze tegen. Weet nu al dat jullie de 3 musketier. Jij Micha♡ en wouter♡ en hans♡ vlink in de maling zijn genomen zowel door hrt programma revolutionaironline en YouTube Ze spelen allemaal onder een hoedje maar goed zolang jullie nog je eigen kunnen tonen en ons informeerde doen de cijfers er niet toe. Zag jullie ook al raar kijken. Dat er amper 2 of 300 waren. Het jammere vind ikzelf dat wij niet kunnen reageren. YouTube en revolutie…houd dit gesloten en laten maar een paar mensen door. Zal dit bericht verspreiden. In jou filmpjes totdat jij mijn beantwoorden heb dan weet ik dat dit bericht jou..jullie bereikt heeft

 3. Wanneer je mensen en organisaties hoort of spreekt die zich al langer inzetten voor de strijd tegen Satanistische Pedofilie, dus voordat Micha Kat zelfs als @Revolutionair Online actief werd en voor corona, dan valt heel duidelijk te bemerken, dat deze mensen helemaal niet positief zijn over een Micha Kat, een @JDTVHQ geeft daar meer dan eens blijk van en ook een @Pentecostal Pesticides (nieuwe naam in een oud jasje) zal daar geen verbinding mee aan willen gaan!
  Deze mensen die zich als ware strijders hebben ingezet moeten Micha Kat dus totaal niet, hoe zou dat nou toch komen?
  Nou, de verklaring is heel simpel, Micha Kat copy paste al hun bruikbare materiaal, voor een eigen podium en als hij de gelegenheid krijgt, dan slacht hij ze net zo goed af, als dat hij bij anderen doet, gelukkig staat zijn kanaal nu op zwart!

 4. Het is allemaal heel simpel: op 09-01-2020 werd stichting Danca Mundo een feit, Willem Engel zijn dansschool heette vanaf die datum dus Danca Mundo, toen corona uitbrak in Nederland, moest Willem Engel de deuren sluiten van zijn dansschool.
  Enige tijd later toen Willem Engel in de publiciteit trad vanwege de Aerosolen en zijn kennis op dit gebied, had hij een stichting nodig en daarvoor gebruikte hij de reeds al bestaande stichting, waarvan hij enkel de naam hoefde om te dopen in Viruswaanzin!
  Uiteraard zijn er dan van die lieden als een Micha Kat, die zich met graagte bezigt met het bedenken van complotten en het ophitsen van de bevolking, die de dus bestaande oprichtingsdatum van Danca Mundo gebruikt, als zijnde de oprichtingsdatum van Viruswaanzin, waar uiteraard mensen in zullen trappen, Micha Kat, Wouter Raatgever, Bert Visser, Hans Meyer, Peter Baars en Ted Arnoldus behoren allemaal in min of meerdere mate tot een countergroep, ze zijn allen cointelpro en zijn alleen maar bezig met het beschadigen van andere groepen, er schuilen hier geen goede bedoelingen achter, de doelstelling is louter om alle andere oppositie de mond te snoeren, want wat doen ze zelf nou daadwerkelijk anders dan het exposen van: Café Weltschmerz, Blue Tiger studio, Robert Jensen, Viruswaanzin en nu ook weer Viruswaarheid en vele anderen!
  Kijk eens wat ze met hun zogenaamde hulp Trudi Verstegen hebben aangedaan en het volgende slachtoffer, Joost Knevel wordt op eenzelfde wijze misbruikt en is hij historie, dan vinden ze vast wel weer een volgend slachtoffer, maar buiten dat gegeven om, wat heeft deze groep aan mensen nu werkelijk bereikt? Ja dat men in Duitsland veel verder is in de ontwikkelingen!

 5. Dit zegt niet zoveel want willem engel was al eerder bezig met virussen en dat soort shit
  Dat verklaard misschien de vroege acties en
  oprichting van de stichting
  Bovendien werd de andere kant van de zaak belicht en aan de kaak gesteld
  wie het zegt en waarom doet er niet toe
  Het verhaal is daar
  De uitspraken worden ook niet gemaakt door viruswaarheid
  .

 6. Als je de staat aanklaagt wegens wanbeleid, moet je van hele goede huize komen om die rechtzaak te winnen, en uiteraard moet je er rekening mee houden dat we te maken hebben met een pedo klasse justitie. Het liep op helemaal niets uit met Engel & co, dus "haal je maar niks in je hoofd, burgertje, van de staat win je niet", en dat is natuurlijk de beoogde boodschap aan het volk als achterliggende bedoeling van dit soort neppige rechtzaken. Van af het begin had ik door dat rechtzaak "virus-waarheid versus de staat" niet stevig in elkaar zat, "naïviteit" of opzet?
  Micha, ze willen zelfs alle burger protest bewegingen 'bundelen' dmv een centraal overleg committee ergens in Rotjeknor, zodat de neusjes weer dezelfde kant op staan, en er weer staatscontrole over de stoute protest kabouters kan worden uitgeoefend. In het algemeen is het organiseren van 'false opposition' niet denkbeeldig; het is altijd lastig om hiervoor een concreet bewijs te krijgen. De tijd zal het allemaal leren. Jij hebt in ieder geval moeten bloeden, Micha, voor de waarheid en onze vrijheid, en dat ga ik nooit vergeten. Micha Kat is de real deal.

 7. Micha Kat smerige leugenaar! Idiote paranoïde lasterpraatjes uitkramen! Al vele, vele jaren lang! Zelfs nu je ondergedoken zit in Belfast, al je lasterlijke fantasieën van internet zijn verwijderd (inclusief kinderporno), je tot over je oren in de dwangsommen zit blijf je gewoon doorgaan! Krankzinnige imbeciel! Hoog tijd voor gedwongen opname in een psychiatrische kliniek. Je zult anders nooit tot het inzicht komen dat je de plank altijd helemaal maar dan ook volledig misslaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *