11 reacties

  1. Goedenmorgen Micha kat. Ik ben erachter gekomen. Dat jullie geboycot worden zowel hier als op YouTube. Mensen zoals ik kunnen geen vragen meer beantwoorden! En de cijfers houden ze tegen. Weet nu al dat jullie de 3 musketier. Jij Micha♡ en wouter♡ en hans♡ vlink in de maling zijn genomen zowel door hrt programma revolutionaironline en YouTube Ze spelen allemaal onder een hoedje maar goed zolang jullie nog je eigen kunnen tonen en ons informeerde doen de cijfers er niet toe. Zag jullie ook al raar kijken. Dat er amper 2 of 300 waren. Het jammere vind ikzelf dat wij niet kunnen reageren. YouTube en revolutie…houd dit gesloten en laten maar een paar mensen door. Zal dit bericht verspreiden. In jou filmpjes totdat jij mijn beantwoorden heb dan weet ik dat dit bericht jou..jullie bereikt heeft

  2. Goedenmorgen Micha kat. Ik ben erachter gekomen. Dat jullie geboycot worden zowel hier als op YouTube. Mensen zoals ik kunnen geen vragen meer beantwoorden! En de cijfers houden ze tegen. Weet nu al dat jullie de 3 musketier. Jij Micha♡ en wouter♡ en hans♡ vlink in de maling zijn genomen zowel door hrt programma revolutionaironline en YouTube Ze spelen allemaal onder een hoedje maar goed zolang jullie nog je eigen kunnen tonen en ons informeerde doen de cijfers er niet toe. Zag jullie ook al raar kijken. Dat er amper 2 of 300 waren. Het jammere vind ikzelf dat wij niet kunnen reageren. YouTube en revolutie…houd dit gesloten en laten maar een paar mensen door. Zal dit bericht verspreiden. In jou filmpjes totdat jij mijn beantwoorden heb dan weet ik dat dit bericht jou..jullie bereikt heeft ..

  3. Micha je zei eens dat Demmink alle rechters, OvJ's en politiecommissarissen benoemd heeft. Heb je ergens een overzicht van wie dit zijn en indicaties/bewijzen dat ze zich inderdaad met dubieuze dingen bezighouden?
    Waar ik me ook over verbaas is waarom Erdogan zijn mond niet lostrekt over Demmink. Die weet al die dingen toch?

  4. Hoe vinden we straks elkaar terug als alles weg is? Want dit gaat wel goed de verkeerde kant op met de censuur zo.
    Kunnen we anders iets van een site onderhouden waar we iedereen aan elkaar koppelen? Want ik denk dat velen op deze manier alle updates missen.

  5. klasse micha laat je niet mond dood maken de viezerikke zo proberen ze het voor elkaar te krijgen dat we maar 1 geluid horen 👍👍👍👍blijf strijden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *