13 reacties

 1. Gechanteerde ex- politiechef Jaap Hoek: “geen rol Demmink in zedenzaak” ( off the record: “ik moet wel ,anders…”)
  Posted on March 6, 2014 by Steve Brown
  Twitter Peter Joris
  ‘Ivo-Zwijn-Opstelten’ zwaar in paniek en zet na Peter R. de Vries nu ook zijn gechanteerde ‘politie loopjongen Jaap Hoek’ in om  het onderzoek naar ‘Top VVD Pedo Joris Demmink –kliek’ stuk te maken. Waar is Peter R de Vries nu?

  Sans Rancune: de periode van corrupte Jaap de Hoek zit al jaren heeeeel diep in de ‘Amsterdamse-Naggen-Doofpot’.  Waar was Peter R de Vries toen?

  De tijden van IRT herleeft weer op orders van Ivo Opstelten: Jaap Hoek” iedereen geheugen verlies is niet formeel liegen! ( zie: Inzake Opsporing on-line bureau Jansen&Jansen)

  drs. Micha Kat:”Einde Justitie as we know it”. Waar is Peter R de Vries nu?

  ( van onze VVD elite Pedo Klasse Justitie redactie)

  Amsterdam-Noir- En Stem op de ‘VVD-Misdaadgroep’ en hun ‘PvdA-Hoertjes’ is een stem voor de ‘Haagse Elite Pedo Doofpot’:” Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag.”  ‘Kampioen VVD Leugenaar Opstelten’ verstrekt tapgegevens niet en trekt lange Pinokio-neus naar het Volk.

  Continue reading → Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

  zie: http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/03/06/gechanteerde-ex-politiechef-jaap-hoek-geen-rol-demmink-in-zedenzaak-off-the-record-ik-moet-wel-anders/#more-19167

 2. @FrederiqueValerio

  Dat hele circus heeft totaal geen zin! We leren er op deze manier niets van. We willen er blijkbaar ook niets van leren.

  We houden ons zelf dus gewoon voor de gek!

  Het is een Illusie, maar ook een illusie , dat de wereld ooit zal verbeteren. Omdat vanuit een biologisch perspectief bekeken, door hunkering naar macht, geld en sex, de wereld en haar inwoners constant in bedwang worden gehouden. Juist door die mensen die het meest streven naar macht, geld en eventueel seks

 3. @FrederiqueValerio

  Nout Wellink , lijkt heel "normaal" , maar heeft in feite last van een materialistisch obsessieve dwangneurose. Iemand met macht die ons, de zogenoemde NUKUBU"S (nutteloze kutburgers) manipuleert.

  Je zou haast denken dat we soms de verkeerde mensen in een psychiatrische kliniek behandelen. Bepaalde machthebbers, zoals Nout Wellink , en politici e.d. zouden feitelijk acuut opgenomen moeten worden in een psychiatrische kliniek. Maar zij leiden niet onder hun eigen ziekte.

 4. Reageren op deze video…

  In een samenleving die vanwege haar materialistisch obsessieve dwangneurose volledig door een psychotische decompensatie (uit elkaar vallen) ten onder dreigt te gaan, is het moeilijk criteria vast te stellen voor wat nu echt gek en echt gezond is. Het begrip gek is immers zó afhankelijk van de eigen gehanteerde en veelal zeer beperkte referentiekaders.

 5. @FrederiqueValerio

  Terwijl hij juist vecht tegen de zittende macht. De zittende macht, is de grootste parasiet, in ons leven.
  Waarbij het gaat om Macht, geld en seks e.d. ….. Macht verkrijgen door de touwtjes in handen te houden. Door alles wat met geld te maken heeft. Door angst te zaaien en te manipuleren.

  Door mensen , die hen dwarsbomen, de mond te snoeren. Hen tot een psychiatrische patiënt te classificeren. Onder het motte dat zij zelf normaal zijn.

 6. @FrederiqueValerio

  Omdat hij het systeem en spel , wil en kan doorzien, de followers (zegge NUKUBU's = nutteloze kutburgers) snapper er de ballen van. Die worden gemanipuleerd en genaaid waar ze bij staan.

  Dit verhoor is een groot theatraal spektakel en maakt op pijnlijke wijze duidelijk hoe manipulatief en smerig het spel wel niet gespeeld word. Degene die constructief commentaar geeft , het spel wilt doorbreken, wordt onherroepelijk verwijderd.

 7. @koertje

  Dat doet hij ook; want als iemand al geclassificeerd mag en of kan worden tot parasiet. Dan is het Nout Wellink , als President van De Nederlandse Bank, zelf wel.

  Mensen die de touwtjes in handen hebben , hoe gevaarlijke dat wel niet is, en nukubu's ( nutteloze kutburgers) bij het leven manipuleren. …..

  Die nutteloze kutburgers, zullen de persoon in kwestie die commentaar geeft, raar vinden of een idioot. Maar die is nog het meest normaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *