Micha Kat – The Real Pownews Interview

MICHA KAT BIJ POWNEWS http://www.klokkenluideronline.net/artikel/19905/micha-kat-bij-pownews http://www.klokkenluideronline.net
Micha Kat bij Pownews over Zaak Vaatstra 19-11-2012 : http://youtu.be/pyZ8_AUvuds

15 reacties

 1. Wat is dat trouwens voor een omgeving voor een interview met al dat lawaai op de achtergrond? Restaurants, hotelloges en horeca aangelegenheden als cafés zijn zowiezo weinig tot niet geschikt!

 2. Powned, GeenStijl, TPO en DDS.
  Allemaal controlled.
  Iedereen die nadenkt, iedereen die afwijkt van het officiële verhaal (die rammelt als de nete), is een wappie.
  Dan weet je genoeg.

 3. ZIE CAFE WELTSCHMERZ, JUSTITIE FAALT BIJ VERVOLGING KINDERMISBRUIK. DAN HOOR JE DAT MICHA DE WAARHEID SPREEKT !
  DE " TOP" KLOPT NIET !
  WORD WAKKER !

 4. DANNY/POW = Coginitieve dissonantie. ''als jij woord vertrouwen en het OM in 1 zin gebruikt ben je niet goed bij je hoofd'' hahaha

 5. Micha heeft hardnekkige waanideeën, betrekkingswanen paranoia en nog net geen schizofrenie. Medicatie moeten ze eens proberen om al die prikkels te dempen. Maar ja relatief gezien mag je hem niet gek noemen, want dan mag je iedereen gek noemen die in Allah of Jezus gelooft dat zijn ook collectieve wanen. Excentriek is een feit.

 6. Justitie zijn gevaarlijke leugenaars , Ik heb het zelf mee gemaakt , intimidatie,achterhouden van feiten, waarheids vinding saboteren enz!

 7. Interessante these, pownews is Micha onwaardig, Danny is intellectueel niet bij machte om een goed gesprek te voeren met een kritisch denker als Micha de Kat.

 8. Een vriend van me heeft een bipolaire stoornis. Wanneer hij een episode heeft redeneert hij net Als die Kat.Wat mij wel verbaasd is dat er bij deze reacties veel reacties staan van mensen die blijkbaar ook een psychische aandoening hebben. Het is goed dat we een goed sociaal vangnet hebben in Nederland zodat deze mensen voorzien blijven van 'brood en spelen'.Je moet er niet aan denken wat er zou gebeuren als deze complotdenkers, (arbeidsongeschikte mafketels) bij hun computerscherm wegliepen om hun infantiele ideeën buiten te gaan verkondigen (zoals  Kat doet).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *