4 reacties

 1. die hans is een flappetje lach alles maar weg .,het kan hem geen reet schelen ,hij ont wijkt alles liever,hij lacht om zijn eigen dom heid !!!!!!!

 2. ‘Nederland werd het Crimineelste liberaalste Pedo-land van de wereld en is dat sinsdien zo gebleven blijkens de onaantasbaarheid van lieden als de VVD-er Joris Demmink en Ed Nijpels en Gerrit Zalm en Ivo Opstelten  en Peter R. de Vries.

  (-)
  NOS is tie jaar lang geleid door de Top pvdA Pedofiel Eric Jurgens’
  (-)
  Het rapport van de PvdA-commissie ‘Overheid en Pedo-seksuele elite-integriteit’ verdween in een diepe ‘Pedo- Doofpot’ la. Zo diep dat ‘Pedo- Eric Jurgens’ nu opeens niet eens meer weet dat hij deel uitmaakte van de criminele Pedo-werkgroep. ‘Ben ik daar lid van geweest? Ik weet van niets. Maar goed, ik heb in zoveel Leugen en Doofpot-commissies gezeten, en ik word een dagje ouder.’

 Kennelijk heeft de walgelijke pleitbezorger voor misbruik van baby’s en kinderen wel voor deze ‘Pedo-diensten’ twee koninklijke (pedo) onderscheidingen mogen ontvangen: 
Ridder in de Orde van de Nederlandse Pedo Leeuw en Officier in de Orde van Bruine- Oranje-Nassau. Nou, is dat op zich niet vreemd dat een dergelijke Pedo een koninklijke onderscheiding kreeg, want de VVD’ers de ‘Glitter-Kip-Geert’ en de ‘Riool-Pijp Valse Nicht Albert Verlinde’ zijn ook Koninklijke Ridders.

  Meer Lezen: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

  zie: http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/01/22/hoe-de-top-van-de-vvd-en-pvda-de-pedos-vertroetelde-verklaart-het-geheim-van-joris-demmink-in-den-haag/ 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *