9 reacties

 1. Gechanteerde ex- politiechef Jaap Hoek: “geen rol Demmink in zedenzaak” ( off the record: “ik moet wel ,anders…”)
  Posted on March 6, 2014 by Steve Brown
  Twitter Peter Joris
  ‘Ivo-Zwijn-Opstelten’ zwaar in paniek en zet na Peter R. de Vries nu ook zijn gechanteerde ‘politie loopjongen Jaap Hoek’ in om  het onderzoek naar ‘Top VVD Pedo Joris Demmink –kliek’ stuk te maken. Waar is Peter R de Vries nu?

  Sans Rancune: de periode van corrupte Jaap de Hoek zit al jaren heeeeel diep in de ‘Amsterdamse-Naggen-Doofpot’.  Waar was Peter R de Vries toen?

  De tijden van IRT herleeft weer op orders van Ivo Opstelten: Jaap Hoek” iedereen geheugen verlies is niet formeel liegen! ( zie: Inzake Opsporing on-line bureau Jansen&Jansen)

  drs. Micha Kat:”Einde Justitie as we know it”. Waar is Peter R de Vries nu?

  ( van onze VVD elite Pedo Klasse Justitie redactie)

  Amsterdam-Noir- En Stem op de ‘VVD-Misdaadgroep’ en hun ‘PvdA-Hoertjes’ is een stem voor de ‘Haagse Elite Pedo Doofpot’:” Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag.”  ‘Kampioen VVD Leugenaar Opstelten’ verstrekt tapgegevens niet en trekt lange Pinokio-neus naar het Volk.

  Continue reading → Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

  zie: http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/03/06/gechanteerde-ex-politiechef-jaap-hoek-geen-rol-demmink-in-zedenzaak-off-the-record-ik-moet-wel-anders/#more-19167 

 2. en maar denken dat Nederland bestaat terwijl het in feite gewoon een provincie van Duitsland is pfff wake the f*ck up

 3. Goed gedaan MIcha!

  Hadden we maar meer van dit soort mensen in NL. De meeste Nederlanders zijn gewoon lafbekken.

 4. Eigenlijk zegt ie niks. Rare man. Volgens mij zit er ook niemand daar, behalve vrienden. Anders werden wel vragen gesteld bij zo n warrige verhalen.

 5. De kern van de rechtersdictatuur is een gebrek aan openbaarheid; o.a niet naleving van de grondwet over openbaarheid van uitspraken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *