Micha Kat noemt Van Dissel een seriemoordenaar en pedofiel!

De man die steevast de boel loopt op te ruien en nog steeds niet vast zit is natuurlijk Micha Kat, hij noemt  Van Dissel een seriemoordenaar, een pedofiel en zegt dat Van Dissel honderden kinderen heeft vermoord.
Hoelang duurt het nog voordat deze complete idioot opgepakt en uitgeleverd wordt?

11 reacties

 1. Er stonden een stuk of 14 geloof gekkies, die lui uit die kinder misbruik kerken.
  Niks geen politie, niks geen leger, hoe verzint die oproerkraaier het 😂

  Inmiddels blijken ze meer dan 2 ton donatie geld binnengeharkt te hebben, dan hebben we Peter Baars nog waar massaal geld naartoe gestort moest worden voor andere verzonnen onzin.
  Zolang dit soort oplichters goed boeren over de rug van naïeve volgers zal het verhaal nog lange tijd gerekt gaan worden.

  Voor 2 ton had er toch wel een vliegticket voor Joost afgekund, zodat hij niet via, via, via…maar PERSOONLIJK aangifte had kunnen doen.
  Tja… AL HET bewijs… er is GEEN bewijs, het enige wat inmiddels wel bewezen is hoe mensen op een hele makkelijke manier hun portemonnee trekken voor een beetje sensatie 😜

 2. Knetter gek. Je bent niet eens in NL. Wat een mislukte actievoerder. Lachwekkende gek. Er is geen bewijs, het zit in je hoofd

 3. Ze zijn helemaal aan het doordraaien…. oppakken die rat kat en vergeet niet deze man is zwaar gestoord en zelf een dikke vette pedooooo ook als hij geen overgewicht had en voor de echte mensen met gnosis een synthetische mens robotoid een lopende computer leest uit ook bij de dokter als mens….. Russische en ook Chinees uitvindingen..

 4. Herhaaldelijk is gebleken dat mannen die zich in extrema inzetten tegen pedofilie zelf pedofiel zijn.
  Deze figuur moet de zwaarst mogelijke straf krijgen voor laster en smaad, wat een schoft.

 5. Helaas zitten overal van die ratten. Door mensen zoals Kat raakt iedereen de focus volledig kwijt en is iedere bewering of bevinding nutteloos geworden en kun je niets meer met eventueel (aanvullend) bewijs. Zo dekt men elkaar in denk ik. Toch is die Vincent Leenders wel veroordeeld. Maar 5 maanden cel, helaas dus om te zetten naar 180 uur taakstraf. Opruien, oplichten en door alle onrust , mensen die strafbare feiten plegen tegen kinderen, vrijpleiten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *