10 reacties

 1. 1:34 Ik weet niet wat er waar is van deze tekst/bewering. Als het wel waar is……….waarom Micha Kat aanvallen?
  Is hij dan niet iemand die voor zichzelf en voor anderen die hetzelfde mee hebben gemaakt wraak wil nemen?

 2. Ik volg hem niet en ken hem niet echt. Kan er niet te veel over zeggen want heb niet echt een mening. Komt over als een "poissening the well" propaganda techniek maar heb te weinig informatie om goed te kunnen oordelen.

 3. 70 jaar geweld in de jeugdzorg.commissie samson,commissie de winter, daar zijn natuurlijk geen nederlanders in betrokken. Complotschapen. En dan op kat projecteren ,,hitler zei er komt een dag dan gaan jullie mij bedanken. Alsof jullie reageerders onschuldige zijn . Waar zijn de weeskinderen?

 4. zo ver gaat dit..damn en mensen zien niet in dat de meeste mensen gewoon de duivel aanbidden, er zit een reden warom dit zo gebeurt, macht geld en hebzucht zal je fataal zijn, je ziet dat onschuldige zoals assange en vele strijders zien dat dit zelfs in de navo zit in de landmacht

 5. ik ben waarschijnlijk in de minderheid hier, maar wat als er slechts een duizendste procent kans is dat het klopt wat Micha zegt en dat zijn zoon inderdaad een nazi is? Dat zou een zeer beangstigend scenario zijn, want dan zou het neonazisme dus daadwerkelijk in de hoogste regionen van de EU doorgedrongen zijn. Door velen is hier al op gewezen, maar ik vond dat altijd zeer onwaarschijnlijk, omdat de EU juist sterk tegen onverdraagzaamheid is en pro-tolerantie. Maar ik vind dit bericht van Micha Kat toch eng. Wat als het klopt? Micha Kat heeft Joodse roots en Joden hebben vaak zeer gevoelige "antennes" voor opkomend antisemitisme, een noodzakelijk overlevingsmechanisme voor hen.

 6. ik heb respect voor Micha, neem het maar op tegen Joris Demmink en de rest van de satanistische pedofielen, kijken of jij niet half gestoord wordt? ik walg van de mensen die ondankbaar zijn voor het werk dat wordt gedaan tegen deze criminelen. Vechten tegen dit soort kwaad betekent je eigen mentale welgesteldheid op het spel zetten.

 7. Vreselijk hoe Micha over zijn zoon praat en schrijft.
  Dan snap ik nu wel waarom Micha nog niet met 1 hersencel kan bedenken dat er ook lieve vaders bestaan.
  Wel opvallend dat deze boevenbende met iedereen om hun heen ruzie hebben en niet zomaar ruzie, ruzie om elkaar totaal kapot te willen maken.
  En hoe opvallend het is bij al deze mannen DE SCHULD van iedereen, behalve van hun zelf.
  Die nieuwe aanwinst Miel (bij hun boevenbende clubje) past er daarom prima bij 😣

 8. Zoek de verschillen, Micha Kat heeft als "vader" de eerste drie maanden van zijn zoon Marius leven contact met hem gehad, Peter R de Vries heeft zijn hele leven contact gehad met zijn kinderen, de kinderen van Peter R hebben diep respect gehad voor hun vader, de zoon van Micha Kat heeft nooit een vader aan hem gehad, het tot publiekelijk nazi verklaren van zijn eigen zoon, geeft wel aan dat Micha Kat in een gesticht thuis hoort!

 9. Kleine correctie aan de tekst, dat complotclubje gaat over veel meer dan corona, maar dit zijn eigenlijk jagers op satanistische pedofielen en hun netwerken.

 10. Ja die zoon van Kat werkt voor ambtenaren in Brussel ofziets, hij was toen in een uitzending daar over bezig ,dat zijn zoon aan het genocide plan werkt, werd die Kat helemaal gek….ik heb het gezien kerel ,ik kan hem de laatste tijd ook niet helemaal meer volgen, wordt steeds gekker….✌👍

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *