Micha Kat krijgt hardere klappen dan Badr Hari en ‘Maxima-Mabel-Gate’.

Micha Kat krijgt hardere klappen dan Badr Hari en ‘Maxima-Mabel-Gate’ (video).
( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Drs. Kat neem juridisch advies Volksnieuws over: De Grote, ultieme Micha-zaak!!!

Micha Kat krijgt tien maanden cel conform de eis van de Officier van Justitie voor het beledigen met de waarheid van de NOS Boss Marcel Gelauff ,de Adolf Eichmann van de Staatsmedia. Dat is de hoogste straf ooit uitgesproken voor een dergelijk klachten delict. Dan staat er nog 6-8 vergelijkbare smaad en laster zaken te wachten bij de ’VVD-Justitie’, sectie Demmink-Elite -Podo’s voor Kat. Hij kan dus zo maar een jaar of 10 cel krijgen in Nederland Noord-Korea voor het openbaar maken van zijn mening. Opvallen te moeten constateren dat de NOS zelf het geen nieuwsfeit vond dat door hun Boss Marcel G. zijn klacht een journalist Kat daarvoor tien maanden cel aan zijn broek kreeg en daar geen woord van uitzond. Was hier sprake van vervangende (projectie) schaamte bij de NOS? Waarom ? Het schokkende antwoord ziet u in de Video hierna: “Micha Kat krijgt hardere klappen dan Badr Hari en ‘Maxima-Mabel-Gate’.”

Lees verder → https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/07/07/micha-kat-krijgt-hardere-klappen-dan-badr-hari-en-maxima-mabel-gate/

7 reacties

  1. Toont nog maar weer eens aan hoe misdadigers politiek, justitie en media sinds lang domineren. Wat zou Kat met Maxima gedaan hebben?

  2. ik vraag me af waarom komen zij daar zo mee weg . Een burger hoeft maar bewijze een scheet te laten en krijgt de grootste sorus. Er zijn zoveel bewijze en waarom komt de deksel er niet in het geheel af ??!! Ze roepen klokkenluiders op om zich te melden om vervolgens te onderdrukken enz. Hoe gaat het in de Demmink zaak die maar door pruttert als een dikke soep. Is er dan geen rechter die doet wat hij behoort te doen ?? Ik vind het super dat je het nieuws deelt petje af en een pluim thanks . fijne dag .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *