Micha Kat in gesprek met Chris Klomp over zijn veroordelingen

JDTV Afl.89 – PTTS Stress

Trial by media?
Zelfbenoemd onderzoeksjournalist en fulltime relschopper Micha Kat doet er werkelijk alles aan om de rechtsgang te frustreren en zijn bewust uitgelokte veroordelingen zo lang mogelijk uit te stellen. Zoals uit dit gesprek met AD journalist Chris Klomp blijkt, heeft hij zijn advocaat zelfs opdracht gegeven de rechtbank opzettelijk vals voor te lichten over zijn geestelijke gesteldheid en heeft hij helemaal geen last van het Post Traumatisch Toga Syndroom waar hij ernstig onder zei te lijden.
Is dit weer een gevalletje demonisering of heeft journalist Chris Klomp zijn zelfbenoemde aartsrivaal Micha Kat wederom exposed als leugenaar? …Kijk en oordeel zelf!

Lees meer op:
http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/​

Meer zien? Abonneer jezelf op ons youtubekanaal
https://www.youtube.com/user/JDTVHQ​

Volg ons op Twitter
https://twitter.com/JDTVproducties​

Bezoek het blog
https://www.jdtv.nl​

16 reacties

  1. Toch wel heel goed dat dit van Micha Kat ook eens onder de schijnwerpers komt, of Micha nou bekent of ontkent, de bommelding was gewoon zijn werk, dus heeft Chris Klomp in deze gewoon gelijk, wat Micha Kat doet heeft helemaal niets met journalistiek van doen!

  2. Is het mogelijk dat je een soort lijst van punten/gebeurtenissen maakt waardoor het voor nieuwelingen snel inzichtelijk wordt waarom Micha een charlatan is? Er is zoveel info beschikbaar dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

  3. Chris Lomp is ff zo gestoord, een bruinlinkse marxistisch-socialistisch (mazi), laat staan een pedopatron, heel enge psychopaat die pedofilie verdedigd!!!😵🤮🤯

  4. Nu opletten dus. Want JDTVHQ gaat ons nu de echte waarheid en niets dan de waarheid verkondigen, in een serie filmpjes . Over de pedo's. Toch? Wat een lef en een moed, geweldig!

  5. Het is geen jdtv maar mktv lekker cloud halen via Micha. Hem zwart maken en schofferen ga toch is wat zelf verzinnen.

  6. Mijn conclusie: Micha je hebt die bommelding echt gedaan! Ook al was het mischien een geintje. Dit kost je heel veel fans omdat je het blijft ontkennen. Da's dom en moet je niet meer doen.

  7. Het is Post Traumatisch Stress Syndroom, dus PTSS en niet PTTS, en als je die smerige K/l/o/m/p verheft boven Kat, dan ben je nog triester dan ik dacht, stop eens met je heksenjacht, K/l/o/m/p is VÓÓR de GREETRIESET, en een heel eng leugenachtig vies mannetje, en als jij via hem je gram wilt halen over je levenslange vete met Micha, dan ben je kwaad met nog kwader aan het vergelden. Begraaf de strijdbijl en sta aan de kant van het volk tegen de M*S*M aub!!!

  8. Wat een achterbakse streek van Eric Donk de oud cameraman van Micha Kat om dit te publiceren, die hedentendage nog steeds probeert mee te liften op het journalistieke succes van Micha. En hem uit jaloezie nog even een mes in de rug steekt. toppie Eric Donk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *