12 reacties

 1. Die geloofsovertuiging doet geen mens goed, allemaal kommer en kwel ๐Ÿ˜ณ
  Ruzie, aangifte, mekaar het leven zuur maken, oorlog, mekaar belachelijk maken, enz, enz ๐Ÿคจ
  Nog los van al het ernstige kindermisbruik onder de noemer van een geloof ๐Ÿคข
  En daar zijn deze mafklappers nog trots op ook ๐Ÿคฎ

 2. Je bent fantastisch en op de goede weg, dat beloof ik je. Er is 5 en halve maand geleden een opname, met huidige spelers op het bord, van mij gemaakt waarin ik me, kort, maar toch uitlaat over Kat. Het feit van opsporing verzocht zegt genoeg. wereldwijd een favoriete manier van de vrijmetselaars om specifieke personen op te pakken. Jij bent niet gek, jij bent vrij. Goed gedaan!!!

 3. Cora je weet nog wel wie ik ben denk ik… IK weet veel, en die lui kan ik je vertellen, zijn zelf een cult. Dat is de NWO al die lui

 4. Dag Cora Eppinga, ja wie is nou toch die Micha Kat? eigenlijk is dat heel gemakkelijk uit te vinden, waar het hart vol van is, daar loopt de mond van over en dat zijn kanaal leeg is maar die van Lange Frans verwijderd zegt dacht ik al wel genoeg.
  Micha Kat, Wouter Raatgever, Bert Visser/Hans Meyer, Peter Baars en Ted Arnoldus vormen een countergroep, ze zijn allen cointelpro, deze mensen hebben niet de beste bedoelingen met ons voor en ze zijn evenmin christen als dat ik dat ben!
  Ze zijn mogelijk zelfs ingehuurd om hier het vreedzame protest de kop in te drukken, om eenheid te voorkomen onder de bevolking, kijk maar eens wie er op hun lijstje staan van zogenaamde controlled opposition.
  Dat zijn alle wat grotere bekendheden van Nederlandse bodem aan organisaties en mensen, Blue Tiger studio, Cafรฉ Weltschmerz, Viruswaarheid, Robert Jensen, Sven Hulleman, Lange Frans, Willem Engel, noem ze maar op, ze kwamen allemaal aan de beurt, werden enerzijds enorm op de hak genomen, maar van hen werd wel middels copy paste beeldmateriaal gebruikt, waar zij uiteraard hun eigen podium mee opbouwden, ik heb deze groep al geruime tijd in de gaten en heb hier zelfs een column aan gewijd, dit zijn geen oprechte mensen, dit zijn mensen, die alleen voor hun eigen eer en glorie opereren.
  Micha Kat is mogelijk zelf pedofiel, er is het nodige aan negatieve info over hem verschenen en daaruit kwam het nodige naar voren, de laptop met bepaald aan beeldmateriaal, zijn verblijf in Aziatische landen en nog veel meer.
  Wouter Raatgever is al een even duister persoon, die naast dat hij virussen zijn vriendjes noemt, hele bizarre dingen doet, maar ook hij met zijn leiderschapstrainingen valt door de mand als je naar de ware Wouter zoekt, Bert Visser/Hans Meyer zijn volgens mij รฉรฉn en dezelfde persoon, die claimt christen te zijn, het spijt me heel erg om te moeten zeggen, maar Trudi Verstegen en straks ook Joost Knevel zijn in contact gekomen met deze totaal verkeerde mensen en als zij niet meer van nut zijn, dan dient zich wel weer een ander slachtoffer aan en dit alles voor hun podium.
  Al deze mensen liften mee met het Q Anon gebeuren, wat mogelijk nu een enorme klap te voorduren krijgt, aangezien het erop begint te lijken dat Jo Biden de nieuwe president van de VS gaat worden, de hele conspiracy gaat hiermee een enorme deuk oplopen, want hiermee valt het zogenaamde masterplan in duigen.
  Laat ik het daarom maar op mijn theorie houden, dat we over aan het gaan zijn naar het Aquariustijdperk, waar spiritualiteit centraal gaat komen te staan, het Vissentijdperk eindigt in chaos, dat is wat er nu gaande is!

 5. Jezus wat een goeie onderzoeker ben jij jo haha doe je eigen onderzoek youtube kanaal checken wat een giller door wie word jij betaald haha sociale dienst.wouter en micha zijn strijders!!!! Wat lul jij voor onzin ik snap niet wat je hier mee wil bereiken wat is je punt ???

 6. Blijf wandelen in het licht je krijgt het er mooiste er weer voor terug ๐Ÿ‘๐Ÿ™โš˜๐Ÿ‘‘๐ŸŒˆ๐ŸŒž๐Ÿฅฐ

 7. hij wandeld wel in het licht maar dan het licht van lucifer… | Matthew 6:23 | But if thine eye be evil, thy whole body shall be full of darkness. If therefore the light that is in thee be darkness, how great is that darkness!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *