Micha Kat bij Echte Jannen

Radio 1 uitzending met video CAM. Deze video vond ik laatst op youtube, maar even later was het niet meer beschikbaar : “account opgeheven” !? Daarom is dit een re-upload. NB. Er komt ook ergens een stukje Koot en Bie in voor .. dit is origineel, ik deed geen enkele edit.

18 reacties

  1. Micha heeft gelijk gekregen kijk maar waar het heen gaat nu…. Deze man is een held en het volk zou hem moeten steunen… Wat hij nu 7 jaar geleden verkondigd komt nu wel allemaal uit….

  2. Ik zit sortering te kijken anno april 2020 en het Corona gebeuren nu komt mijn inziens overeen wat Mischa kenschetst,allemaal in het kader van AGENDA21 AGENDA 30

  3. Dat is ook de hoofd reden waarom justitie drugs verbied en op de criminelen jaagt, niet zo zeer om de schade die drugs aanbrengt maar om het geld wat hiermee verdient word, drank ,sigaretten en medicijnen zijn een groter probleem!

  4. 34:30 antwoord vraag: Omdat het koninklijkhuis hier achter zit en zou vallen. Donner heeft Alexander in zijn zak.
    36:00 Dat is de rede dat Borst vermoord werd. Ze deed niet wat Alexander voorstelde over demmink

  5. wat een naar interview. "Is het druk op jouw verjaardag?" Het is niet zijn schuld dat het gros liever verder slaapt dan de waarheid onder ogen ziet. Cognitieve dissonantie. Als je 1 van de eerste bent die wakker wordt en de narigheid ziet word je daar idd niet vrolijk van. Maar omdat je de mensen wilt helpen ga je proberen ze wakker te maken. ondertussen gaat jouw beeld vd wereld steeds meer verschillen van dat van de slapers. Niemand wil horen hoe ze in de maling worden genomen. Jij moet al die shit in je eentje verwerken en idd… het is stil op je verjaardag. Omdat je dingen niet meer kunt ontweten. Het is een kutbestaan en die lul gaat er nog lekker even op doorstampen op de radio. "Is het druk op je verjaardag?" Naar kutventje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *