20 reacties

 1. Kinderen
  Misbruik

  Hoe diep gaat de mensen- en kinderhandel met NVXIM en Epstein bij de politici van de wereld, Wall Street, Corporate CEO's, Media, Atleten en Hollywood-elite? Elk van deze kinderen werd gepost op een online "modellenbureau" door recruiters en handlers van Epstein en NVXIM.

  'Ze gebruikten een' modellenbureau 'als dekmantel om online veilingen te houden en als iemand zou reageren' Ik zou ze willen casten ', betekende dat' ik wil ze kopen '. Ze hebben er duizenden op een online veiling. Hier zijn er een paar. Maar er zijn er nog duizenden. Ze lijken duidelijk gedrogeerd en misbruikt. Ik zou het anderen laten zien, maar ze zijn te verontrustend en verontrustend en ze zullen me hiervoor waarschijnlijk in de FB-gevangenis zetten. de waarheid delen omdat de daders alle reguliere en sociale media-outlets bezitten. Doe gewoon je onderzoek naar Epstein, NVIXM, Rachel Chandler (kinderopvanger) en Walter Pearce (de recruiters) en kijk wie ze volgen (andere recruiters) The Clinton Foundation en Haïti Relief Fund, Allison Mack, Laura Sulsby, Epstein Island.
  Ik ben redacteur / onderzoeker / schrijver en heb deze dingen per ongeluk ontdekt toen ik jaren geleden statistieken over mensenhandel opzocht. Mijn dochter was model tijdens haar eerste jaar op de middelbare school en had verschillende "modellenbureaus" die haar gratis reizen en fotoshoots aanboden op Instagram, maar ik kon hun bedrijf niet vinden op het register van hun plaatselijke minister van Buitenlandse Zaken. Ik waarschuwde haar dat het mogelijk mensenhandelaars en roofdieren zijn. Godzijdank had ze veel aanbiedingen, maar ze ging er nooit op in en heeft sindsdien de branche verlaten.
  Mensen geloven je zelden, maar we lopen allemaal elke dag Walmart binnen en zien de eindeloze muur van vermiste kinderen of bekijken de statistieken over vermiste kinderen. Dit zijn slechts degenen die als vermist zijn opgegeven. De meeste van deze kinderen zijn wezen, pleegkinderen, mishandelde kinderen en kinderen uit derdewereldlanden of kinderen die door hun eigen ouders zijn verkocht. Ze jagen op hen omdat ze niet kunnen worden getraceerd. Ik ben opgelucht dat ze eindelijk worden ontmaskerd. Dit is belangrijk omdat miljoenen kinderen elk jaar worden verhandeld en onze meest vertrouwde leiders en favoriete beroemdheden zijn er nauw bij betrokken. Wees erop voorbereid dat veel van uw favoriete beroemdheden, atleten en politici zwijgen, plotseling ziek worden, zelfmoord plegen; naast vele andere vreemde gebeurtenissen. Als het donker is, verzamelen de kakkerlakken zich, maar als de lichten aangaan, worden ze in actie gevangen en verspreiden ze zich. "
  LUISTER: Er is een reden waarom ze open grenzen willen, laattijdige abortus en dat u de wetshandhaving haat en wetteloosheid accepteert. Drugshandel, kinderen, jonge vrouwen en het oogsten van organen. Ze verliezen de controle over de kiezers, dus ze zijn wanhopig op zoek naar hun macht. Ze hebben hun macht uitgebuit en misbruikt.
  Ga na wat het netto-inkomen van elk van uw favoriete politici was voordat ze aantraden en wat hun netto-inkomen was na verkiezingen en na in functie te zijn geweest. Ze profiteren van deze miljardenindustrie.
  DELEN: blijf waakzaam terwijl een zieke realiteit die op een gewone site is verborgen, aan het licht komt en uw cognitieve dissonantie (alles wat u weet zal in twijfel worden getrokken) kan optreden en u zult standaard weerstand bieden aan de waarheid, hoewel het bewijs wordt gepresenteerd. BID, BID, BID en SNEL voor deze kinderen, kracht voor onze leiders die deze gruwelijke misdaden onderzoeken en dat de betrokkenen voor de rechter worden gebracht. Blijf kijken. Wees alert. Let op uw kinderen; jonge en beïnvloedbare tieners die het volgende Instagram-model willen zijn. Als je iets ZIET, ZEG dan iets. Het wordt tijd dat we wakker worden. Dit gebeurde op een gewone site !!!! Niet meer slapen terwijl dit doorgaat. Het is tijd dat de wereld opstaat en GENOEG zegt!
  “Kom op voor degenen die niet voor zichzelf kunnen spreken; zorgen voor gerechtigheid voor degenen die worden verpletterd. " Spreuken31: 8

  Katrina Victor

  #SeeSomethingSaySomething
  #SAVEOURCHILDRENWORLDWIDE
  #SaveOurChildren
  #SaveOurChildrenNow
  #operationundergroundrailroad
  # V4CR
  #leaveourchildrenalone
  # GreatAwakening2020

  Op deze site wordt verteld over kindere sniff

  https://www.facebook.com/100003175239462/posts/3403681649747643/

  Dit ook zo erg

  https://www.facebook.com/100050890692934/posts/153251049714584/

 2. I was being told there is an sm basement in Rotterdam Hillegersberg at the home of a narcistic multi millionaire. He has connection with the royals. He does human trafficking.

 3. In plaats van een gevangenisstraf en een welverdiende castratie, krijgt meneer Demmink een auto met chauffeur. Dit is een grove schande, onbegrijpelijk hoe dit pedofielen tuig gewoon door kan gaan met hun perverse misdaden. Het is daarom zeer wenselijk dat Micha zijn strijd voortzet.

 4. Kat… ga lekker werken met je zieke geest. Kat, degene die vroeger zelf niet van kinderen af kon blijven. En dan dat zielige legertje 'volgers' . Zonder zelf maar enige dossierkennis te hebben (van wat dan ook overigens) achter een mafkees aan huppelen..

 5. You go Micha! check zijn hoofd, hij schijt seven colours haha!

  Ik lach wel maar eigenlijk is het intens triest dat dit al jarenlang in de doofpot zit. Iedereen weet dat die gast fout is maar….het vrindje van Beatrix DUSSSS…onschendbaar. Vieze corrupte zooi binnen Nederland, en Rutte lacht alles weg.

  Dat de beerput ooit open gaat is slechts een kwestie van tijd. Tot die tijd…Keep UP the good work Micha, zó enorm trots op je!

 6. haha. Die reactie hieronder is hilarisch. Maar de reactie van Demmink is hoogstens merkwaardig. Als iemand zulke aantijgingen deed tegen mij, zou ik hier scherp op  ingaan. In plaats van snel naar de auto te lopen en verschuilen achter een krantje.

 7. In de plaats van jezelf te teisteren met al deze inspanningen Micha, maak hem af met een pistool. Je ziet hier zelf toch dat hij niet altijd bodyguards bij zich heeft. Bescherm die honderden kinderen die hij de komende jaren in het buitenland anaal gaat verkrachten, en schiet hem een kogel door de kop. Of huur er iemand voor in. Zo simpel is het

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *