7 reacties

  1. Amnesty International is ofwel corrupt ofwel laf. Een klap in het gezicht van al die mensen die zich eerder ingezet hebben voor de acties van Amnesty met alle goede bedoelingen.
    Amnesty vraagt momenteel geen aandacht voor de disproportionele, ongrondwettelijke corona maatregelen met het karakter van oorlogsmisdaden, zoals gedragsexperimenten met mensen.

  2. Totaal geen emotionele beweging bij deze mensen, of zorg rond de kwesties die Micha hier aanbrengt. Ik hoor hier alleen ontwijkende antwoorden, en slappe excuses zoals vreemdelingen detentie waar ze van weten bijna geen invloed op te hebben. Een slappe hap die Emnesty

  3. De weerzin druipt van hun arrogante corrupte harses! Nog even en Al die corrupte bendes kunnen inpakken. Wij verzetten ons niet… Nee ZIJ verzetten zich!

  4. IK WEET HOE ZE DE KINDERRECHTEN SCHENDEN IN NEDERLAND MET GOEDKEURING VAN DE OMBUDSMAN EN KINDEROMBUDSMAN DIE WEIGEREN OP FEITEN IN TE GAAN……..MET MEDEWERKING DESTIJDS VAN GERD LEERS ALS MINISTER VAN MIGRATIE…MAAR WE VECHTEN DOOR ! TEGEN DE STAAT VAN NEDERLAND DIE TERREUR UITVOERT OVER KINDEREN EN MOEDERS OM POLITIEKE LAFBEKKEN ALS GEERT WILDERS DIE OOK EEN DIENAAR IS VAN HET KAPITALISME IS NIET DWARS TE ZITTEN….BAH !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *