micha kat begint het licht te zien

ook micha kat begint in te zien dat het doek aan het vallen is. de wappies worden verdrongen naar waar ze thuishoren. (de wazige en zeer onbekende nietszeggende sites.) en uiteraard komt dan de deepstate zich ook meer bemoeien. de digitale wappie strijders kunnen ons ook nite meer helpen. MAW: WE GAAN ER ALLEMAAL AAN!

5 reacties

  1. Nu beweren zijn ras oplichters nieuwe vriendjes Hans Meyer en eng nek Woutertje slechte Raatgever dat Micha opgepakt is πŸ€”
    Wie gelooft dit, want het bedelen, bedelen, bedelen om zakken met πŸ’° geld is natuurlijk WEER begonnen 😜
    1000ende en 1000ende euro’s proberen ze mensen af te troggelen en NERGENS staat in het nieuws dat dit waar is πŸ€”
    Een zaak van 10 jaar oud die Micha nog moet uitzitten, vinden zijn engnek oplichters vriendjes schandalig, maar een zaak van bijna 40 jaar geleden is volgens de eng nekken wel reden om Joost Knevel te misbruiken πŸ˜‚

  2. Micha Kat zijn account is niet verwijderd door YouTube, hij heeft zijn account zelf leeggehaald, geloof je me niet, bekijk dan dit even: https://www.youtube.com/watch?v=diPIwO3igM4&t=67s scroll dan even op de reacties naar de reactie van ROL= revolutionair online en klik even op ROL, dan opent zich vanzelf de leeggehaalde pagina, met discussie kun je een berichtje sturen, je wordt gewoon door hem besodemieterd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *