'Mensen die zich niet laten vaccineren, mogen in ieder geval geen voorrang meer krijgen op de IC'

Moeten ongevaccineerden met corona altijd voorrang blijven krijgen in de drukke ziekenhuizen? Nu de coronapandemie langer duurt dan we aan het begin ooit hadden kunnen bedenken en de ziekenhuizen nog steeds overbelast zijn, komen deze ethische vragen steeds vaker aan bod. Oud-VVD-senator en emeritus hoogleraar medische ethiek Heleen Dupuis is er duidelijk over. Zij vindt dat er knopen moeten worden doorgehakt.

12 reacties

 1. Groot gelijk ! De IC's gaan het namelijk stervens druk genoeg krijgen met 2 en 3 maal geprikten… waarvan de lichamen helemaal op tilt zijn geslagen na de prikken, zoals bij ons in Israel het geval is, het beste vaccinatiejongetje van de klas. Shalom uit Tel Aviv en stay safe ..

 2. Wat is het probleem? Mensen die gevaccineerd zijn worden toch niet ziek van mensen die niet gevaccineerd zijn? En gevaccineerde kunnen niet gevaccineerden besmetten. Waarom is de mening van dat mens relevant?

 3. v.d. 80 jonge gevaccineerde junioren wielrenners uit 'n Belgische wielerploeg kregen er 3 'n ontsteking aan 't hart kort na de Covid prik …Allemaal wielrenners in de leeftijd tussen 15 en 17 jaar..De vaccins zijn levensgevaarlijk!!

 4. Aan de virologen vragen??? Die virologen die bij het uitbreken van het vleermuizensoepvirus zeggen dat het MINIMAAL 10mjaar zou duren voorheen vaccineren hun mond houden als er binnen 5 maanden opeens 5 vaccins zijn. Die virologen die nog nooit de enorme discrepantie tussen 10 jaar en 5 maanden gemotiveerd konden uitleggen, die virologen?

 5. Laten we het omdraaien, al die mensen die problemen gaan krijgen na hun injectie worden geweigerd voor ELKE behandeling in het ziekenhuis. Ze zijn gewaarschuwd, ze wilden niet luisteren….helaas, ze zullen sterven, precies zoals het WEF en de WHO het bedoelt hebben.

 6. In Japan gaat kiest men binnenkort toch misschien voor ivermectine..tenminste als het aan de artsen ligt en niet aan politici..

  Het hoofd van de artsenvakbond van Tokio heeft er bij artsen en coronapatiënten op aangedrongen om ivermectine te nemen, dat volgens hem helpt tegen corona. Tijdens een persconferentie op 13 augustus deed dr. Haruo Ozaki een oproep om het medicijn in te zetten in de strijd tegen het stijgend aantal ‘coronabesmettingen’.

  “Als we landen in Afrika die eens per jaar ivermectine uitdelen, vergelijken met landen die geen ivermectine uitdelen… Ik bedoel, ze delen geen ivermectine uit om corona te voorkomen, maar tegen parasitaire ziektes… Hoe dan ook, als we kijken naar de coronacijfers in landen die ivermectine verstrekken, bedraagt het aantal gevallen 134,4 per 100.000 en het aantal overlijdens 2,2 per 100.000,” zei dr. Ozaki.

  “In Afrikaanse landen die geen ivermectine verstrekken: 950,6 gevallen per 100.000 en 29,3 overlijdens per 100.000,” voegde hij toe. “Het verschil is duidelijk.”

  In Nederland riskeert 'n arts 150.000 euro boete als hij ivermectine voorschrijft tegen covid 19.
  Dat feit alleen al is 'n red flag om de overheid te voor altijd wantrouwen !!.

 7. Aan de gevaccineerden ; Succes met de gezondheid de komende tijd , jullie zullen 't nodig hebben !!

  Vaccins van Moderna in Japan lijken te zijn vervuild met metaalpoeder. De Japanse omroep NHK meldt op basis van bronnen binnen het ministerie van Volksgezondheid dat een fijnstof in de vervuilde vaccins reageert op een magneet.

  “Het is een stof die reageert op magneten,” zei een overheidsfunctionaris. “Het zou metaal kunnen zijn.”

  Ook onderzoek in Europa

  Donderdag liet Japan 1,63 miljoen doses Moderna-vaccins terughalen na meldingen over vervuilingen met een ‘vreemde materie’. De farmaceut heeft een onderzoek ingesteld en zegt dat de materie ‘geen invloed heeft’ op de veiligheid en effectiviteit van het vaccin.

  Ook het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) gaat meldingen van verontreinigde Moderna-vaccins onderzoeken. Het EMA wil achterhalen of de vervuilde doses ook in Europa terecht zijn gekomen.

  Vreemde filmpjes

  De eerste meldingen kwamen ongeveer een week geleden binnen bij Takeda, de Moderna-distributeur in Japan. Sinds de uitrol van het coronavaccin zijn in Japan meer dan 10 miljoen doses toegediend.

  Zou dit iets te maken kunnen hebben met de vreemde filmpjes die het afgelopen jaar het internet overgingen waarin magneten aan de arm van gevaccineerden blijven kleven?

 8. Wat deze vrouw, en alle ethici met dit standpunt, selectief weglaten, is dat in het ziekenhuis belanden door covid-19 óók een eigen keuze is. Obese mensen, hartpatiënten, diabetici, etc. zijn allemaal verantwoordelijk voor hun eigen leefstijl de afgelopen tientallen jaren, waardoor ze nu kwetsbaar zijn en de samenleving tot last zijn en veel geld kosten.

  Als er medische apartheid o.b.v. vaccinatiesatatus wordt ingevoerd, dan óók op basis van welvaartsziekten a.u.b.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *