Mega-schandaal in Duitsland! Ook "angstzaai-planning" in Nederland?

Terwijl Nederlandse journalisten met fophef bezig zijn, is er nauwelijks aandacht voor een mega-schandaal. Het Duitse RIVM, de regering en gedragswetenschappers hebben een planning opgesteld om de bevolking angst aan te jagen voor corona. Dit om een harde lockdown populair te maken. Zelfs de Volkskrant noemt het “psychologische oorlogsvoering”.

Deed de Nederlandse regering dit ook? FVD stelt Kamervragen: alle Nederlandse documenten hierover moeten openbaar worden. Bekijk hieronder onze Kamervragen! ⤵️

https://www.fvd.nl/fvd_psychologische_oorlogvoering_om_corona_angst_aan_te_wakkeren_onacceptabel

► TELEGRAM: https://t.me/fvdnl​​
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocra…​
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl​​
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie​​
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/fvd/​​
► GAB: https://gab.com/fvdnl​​
► WEBSITE: https://fvd.nl​​

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk

#FVD #Corona #RIVM

15 reacties

  1. ZEER onbetrouwbaar CDA, D66 & VVD, hebben ze reeds 10 tallen jaren bewezen!
    Het is nu tijd voor echte veranderingen: UW stem op PVV of FVD is de enige uitweg!

  2. De farmaceuten bepalen de strategie via politieke lobby. Dit zijn de miljardairs die eigenlijk al veel te veel macht hadden, belasting ontduiken via sluwe constructies, medicijnen prijzen veelvoudig verhogen zonder zinnige onderbouwing en invloed uitoefenen via belangenverstrengeling in allerlei commissies zoals het OMT, RIVM, WHO. Heel slecht om dit soort sluwe farmaceuten totale wereldmacht te geven. We worden in de tang gehouden door de farmaceutische industrie!!

  3. Beter gaat de politiek inzetten op minder farmaceutische belangenverstrengelingen. zorgsector is een onderdeel van de economie. Opschalen krijgen we een betere economie voor terug. Meer ziekenopvang was al voor 2020 vereist. Daarnaast moet veel meer maatwerk komen en meer regionaal bekijken wat kan. Meer vitamine en gezondheid voorlichting. Geavanceerde ventilatie, uv licht, griep en covid remmers mogelijkheid bieden voor eerste lijn zorg. Buiten activiteiten stimuleren. Vrijgeven vaccinatie formule zodat meerdere farmaceuten kunnen bijdragen aan de vraag, OMT leden met belangenverstrengeling er uit en mensen die out of the box kunnen denken er in. Meer ipv minder is belangrijk. Het omgekeerde gebeurt!!!

  4. Van de week de eerste berichtgeving over het Corona inentingspaspoort en de onrust die dat wereldwijd veroorzaakt. Wereldwijd! Dit zegt toch genoeg. Het is een samenzwering van het ergste soort om onze vrijheid en zelfbeschikking in te dammen. Ik vind het doodeng. En m'n hart gaat uit naar alle kleine zelfstandigen. Ze willen die groep gewoon monddood maken.

  5. Angstcultuur……. Ik ben me er niet van bewust dat ik bang ben… Ik houdt er niet van dat mensen voor me in gaan vullen zonder mezelf ooit eens wat te vragen. Volkskrant moet zijn mond dichthouden want ze kennen me niet.

  6. waar komt dit bericht vandaan? Dit zou dan toch uitgebreid in het nieuws moeten komen? Of ergens in te lezen of zien zijn?

  7. Thierry dat wisten we toch al. Waarom wordt er niet geluisterd naar de echte denkers. Kinderen hebben een fantastisch immuun systeem. De PCR test is niet goed, er zitten 10 fouten in de test zegt Dr. Peter Borger. Uitslag is dus niet juist. Vaccin/gentherapie is onnodig en roekeloos zegt Prof. Dr. Theo Schetters. Niet nemen dus. Bovendien is er Ivermectine een zeer goed medicijn tegen de Covid.

  8. In Tanzania laat de president zich niet leiden door al die onzin. Italië is ook wakker alles is daar open, ook in Rusland trouwens. En nog een aantal andere landen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *