MAURICE DE (ONBETROUWBARE) HOND – DE JENSEN SHOW #207

Maurice de Hond deed zich voor als iemand die tegen de Coronamaatregelen. Het leek of hij streed voor de vrijheid van alle mensen. Het tegenovergestelde blijkt nu waar te zijn.

Ga voor alle Jensen-items naar https://de-jensen-show.myshopify.com/ en steun ons!

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772

14 reacties

  1. Volgens de alternatieve media zijn alle Jensen volgers en complottokkies mislukte gehaktballen. Zoek maar op. Het staat allemaal op internet. Doe je eigen onderzoek!

  2. En wie is hier de hoofdschuldige van??
    'WIJ', en niet de regering.
    WIJ houden ons toch niet aan de regels? Wij willen toch dat alles maar gewoon door moet gaan alsof er niets aan de hand is? WIJ demonstreren toch tégen corona? Als iedreen zich ook maar een paar weken strikt aan de regels zou houden, kan de regering weer iets soepeler optreden. 'WIJ egoisten zorgen ervoor dat er veel bedrijven failliet gaan.
    Laten we dus de hand in eigen boezem steken alvorens we met een vinger naar de regering gaan wijzen. En wié het ook voor het zeggen heeft in dit land, dat verandert niets aan de situatie zolang wij de ernst van de situatie onderschatten.

  3. EU leger hadden ze het 7 jaar geleden al over, niet liegen Jensen. . Er moet ook een EU leger komen. Om die moslims aan te pakken die zich misdragen, heel slim.ze zijn echt niet gek

  4. Alstublieft Jensen, doe beter je huiswerk om niet ook mee te doen aan verspreiding van fake news: verplichte mondmask in het buitenlucht in Amsterdam waren niet in verband met het corona maar eigenlijk een experiment over onze gedrag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *