Mark Rutte aanvaardt vernietigend rapport. Conclusie; “De democratie hangt aan het infuus”

Premier Mark Rutte ging door het stof tijdens het verhoor in de toeslagaffaire, die pas na jarenlang aandringen van Pieter Omtzigt tot stand kwam. Het werd de val van dit kabinet en toonde aan hoe belangrijk transparantie en onafhankelijke onderzoeken zijn.

Pieter Kuit vroeg een aantal maanden geleden aan de kamer om een parlementair onderzoek in te stellen rondom de noodzaak van de corona maatregelen maar kreeg NEE op zijn rekest. Sterker nog, WOB verzoeken rondom corona en het vaccin worden niet behandeld, want er is een pandemie en dus besloot Pieter Kuit zelf de BPOC ( Buitenparlementaire Onderzoekscommissie) op te zetten.

20 november 2020 interviewde programmamaker Flavio Pasquino oprichter Pieter Kuit al eens:

Deze keer kwam hij samen met zijn dochter Jade Kuit die als griffier fungeerde tijden de verhoren. In de afgelopen maanden verhoorden ze meer dan 60 belangrijke personen en 2 maart 2021 presenteren ze een tussentijds rapport met een vernietigende conclusie,;

“De democratie in Nederland hangt aan het infuus “.

En dit rapport wordt overhandigd aan niemand minder dan onze Minister President Mark Rutte in Den Haag.

Tijdens deze uitzending toonden Pieter en Jade Kuit ook een compilatie van het afgelopen jaar maar ook de twee heftigste momenten, die hen aangrepen. Pieter Koos voor twee leerlingen die getuigden over hun school die was verworden tot een gevangenis met kille conciërges. Jade koos voor een pijnlijk fragment van een verloskundige die vertelt over een bevalling van een “mogelijk” dood kindje waarbij de vader niet welkom was in de kamer omdat er anders teveel mensen aanwezig waren i.v.m. het corona protocol.

Meer over BPOC vind je hier: https://bpoc2020.nl

Help ons:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

15 reacties

  1. The baphomet doet de vuile rat en die rammen kop in dat torentje.
    Met een pandabeer en Nijntje op een foto.
    Allemaal toeval natuurlijk.

  2. Rutte is zelf in 2007 door de rechtbank schuldig bevonden aan discriminatie door de sociale dienst in Haarlem aan te sturen op een strenger beleid naar allochtone. Hoe kan het toch dat onder tien jaar Rutte de toeslagen niet hervormd konden worden? Zoals ik het zie heeft hij zijn uiterste best gedaan om het te hervormen..

  3. Ik ben van mening dat er OMT leden zijn en mogelijk zelfs politici die opportunistische belangen hebben en eenzijdig inzetten op vaccins. Aangestuurd door de farmaceutische industrie. Die zelfs de eerste lijn artsen verboden hebben om virus remmers voor te schrijven. De farmaceuten bepalen de strategie via politieke lobby. Dit zijn de miljardairs die eigenlijk al veel te veel macht hadden, belasting ontduiken via sluwe constructies, medicijnen prijzen veelvoudig verhogen zonder zinnige onderbouwing en invloed uitoefenen via belangenverstrengeling in allerlei commissies zoals het OMT, RIVM, WHO. Heel slecht om dit soort sluwe farmaceuten totale wereldmacht te geven. We worden in de tang gehouden door de farmaceutische industrie. Het buiten in de zon lopen in deze maanden is gezond, maar daar verdienen de farmaceuten niet aan.

  4. bedankt voor alles.. wees wel goed op jullie hoede.. de regering gaat jullie nu heel erg in de gaten houden, jullie hebben iets bereikt waar ze erg bang voor zijn.

  5. Ik ben slachtoffer van ernstige fraude gepleegt door rechtbank Haarlem en reclassering Haarlem hierdoor heb ik meer dan 150.000 euro schade door deze criminelen organisatie maar vanwege de grote van dit schandaal veegt kabinet rutte dit alles onder zijn tapijt. Het tapijt van rutte in het torentje is zo hoog dat je een lader nodig heb om door te dringen tot deze dictators. Vecht voor je vrijheid kom in opstand tege. Dit kabinet deze mensen zijn de criminelen en horen in de bak vecht mee en help rutte de jonge en grapperhausje achter de tralies te krijgen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *