Marga Bult, Yvonne Simons en het Falende Coronabeleid!

Zangeres Marga Bult en gezondheidswetenschapper Yvonne Simons laten er geen gras over groeien. Het coronabeleid faalt en de dames hebben daar goede argumenten voor. Flavio Pasquino leerde de dames kennen via twitter en volgde hun uitingen lange tijd op de voet. Uiteindelijk leidde dit tot een uitnodiging voor een interview in de studio. Bult heeft in de eerste golf weken lang meegedraaid als verpleegster in de brandhaard Uden en kwam daardoor veel in beeld. Nu kijkt ze anders naar die periode en verbaasd ze zich waarom de koers door het kabinet niet fors is bijgestuurd. Yvonne Simons werkte als hoofd beleid bij een grote zorginstelling en diende een aantal jaar geleden zelf haar ontslag in, na stevige onvrede over de uitholling van de zorg. De laatste maanden beschouwd ze de crisis via twitter en deelt ze dagelijks haar visie via dit medium. ThemaÔÇÖs als mondkapjes, de grote angstcampagne van de overheid, HCQ, het vaccin en de onlogische keuzes van het kabinet. Eigenlijk komen alle topics die leven in de samenleving wel voorbij en dat maakt dit een boeiend interview.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via http://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op http://blckbx.tv

29 reacties

 1. Weet je, ik blijf het gewoon herhalen, Er FAALT NIKS, dit is precies de bedoeling! Stop nou gdvrdegdvr eens te denken dat ze niet beter weten!!Het is maffia!!

 2. Graag jullie reacties naar mij persoonlijk in telegram of mail: elkefdeklerk@gmail.com
  Elke F. Klerk en Arno van Kessel(advokaat te Leeuwarden)
  Beste mensen, verzamel zoveel mogelijk mensen met naam en adres. Al deze mensen kunnen in een en dezelfde aangifte ex art. 93 j┬░ 97 WvSr aangifte doen bij het OM Den Haag tegen Rutte en zijn kompanen, waarbij tevens onderbouwd wordt ge├źist opheffing van de mondmaskerplicht en 1,5m regel wegens strijd met de artt 2 en 3 EVRM (absolute grondrechten).

 3. Sorry hoor, maar als ik "Marktwerking" en "zorg" in ├ę├ęn zin hoor, dan gaan bij mij de haren recht overeind staan.
  Hoe kun je nou met droge ogen beweren dat er marktwerking is in de zorg, terwijl de overheid al decennia lang bezuinigt in de zorg?
  Zo zouden nu iets kunnen doen. Meer IC's bijvoorbeeld. Dit deden ze niet. "Tja, marktwerking h├ę?".
  Als de overheid er de hand in heeft, is er geen marktwerking, en de overheid heeft OVERAL de hand in.
  Nederland heeft bij lange niet de beste zorg die er te koop is.
  Heel zeker niet als je over 'marktwerking' begint.
  Want bedrijven willen verdienen, dus bieden ze betere zorg.
  Als een concurrent het beter of goedkoper kan gaan de klanten daarheen.
  De overheid denkt "Ik heb 1 miljard. Ik kan het in de zorg steken, of ik kan het in JSF's steken, en wat vrienden maken die ik straks om een gunst kan vragen".
  Het beste vrij markt ziekenhuis wereldwijd vind ik het Bumrungrad ziekenhuis in Bangkok.
  http://www.bumrungrad.com
  Zij zouden direct zoveel IC's bijgebouwd hebben, en artsen in dienst hebben genomen als nodig was.
  Geen minister die daarover beslist.
  Maar in Nederland MAG je niet eens gewoon arts worden als je dat wil.
  De overheid stelt het aantal nieuwe artsen vast, en als je daar niet bij bent heb je pech.
  En dat noem je een vrije markt????

 4. Een remedie voor het coronavirus eindelijk gevonden in Duitsland.

  Duitse artsen hielden zich niet aan de WHO Global Health Law, die sterk vereist geen autopsies op sterfgevallen als gevolg van coronavirus, en vonden dat het GEEN 'een VIRUS, maar een BACTERIE╠łN die de dood veroorzaakt. Dit leidt tot de vorming van bloedstolsels en de dood van de patie╠łnt.

  Duitsland verslaat de zogenaamde Covid-19, die niets meer is dan "gegeneraliseerde intravasculaire coagulatie" (trombose).

  En de manier om het te behandelen, namelijk door het te behandelen, is antibiotica, ontstekingsremmende medicijnen en bloedverdunners.

  Allereerst – ASPIRINE.

  Dit sensationele nieuws voor de hele wereld werd voorbereid door Duitse doktoren dankzij autopsie van lijken geproduceerd door Covid-19.

  "Bovendien waren volgens Duitse pathologen mechanische beademing en intensive care-afdelingen nooit nodig."

  ­čöĚ Secchas in Duitsland is begonnen met een protocollenwijziging, de WHO heeft de wereldwijde pandemie DUITSLAND APPEL

  gei╠łdentificeerd en onderdrukt.

  Het medicijn was al bekend, maar de WHO heeft de Chinezen niet op de hoogte gesteld. Voor de WGO is het alleen BUSINESS.

  Bron: DUITSLAND, Ministerie van Volksgezondheid.

  DEEL DAT DE HELE WERELD WEET DAT WE ONZE SENIOREN HEBBEN GEDOOD EN VERMOORD !!!

  evelacurardelcovid19

  * Ongerustheid *

  Geef het door aan uw familie, aan al uw buren, kennissen, vrienden, collega's, collega's … enz… en aan zijn omgeving in het algemeen…

  Covid-19… is geen virus, zoals ze ons hebben doen geloven. Het is een bacterie… die, versterkt door 5G-elektromagnetische straling, ontsteking en hypoxie veroorzaakt.

  U moet nu het volgende doen:

  Neem aspirine 100 mg en apronax of paracetamol…

  Waarom? Omdat van Covid-19 is aangetoond dat het het bloed verdikt door een persoon te stimuleren trombose te ontwikkelen. Omdat het bloed niet verzadigd is met zuurstof. Het bloed wordt dikker, de stroom door het hart en de longen vertraagt, de persoon kan niet ademen en sterft snel.

  In Duitsland schonden ze het WHO-aanbevelingsprotocol en voerden een autopsie uit op een lijk dat stierf aan Covid-19… ze openden het lichaam, de armen, de benen en andere delen van het lichaam en realiseerde zich dat er verwijd en gestold bloed in de aderen zat, alle aderen en slagaders waren gevuld met bloedstolsels. Interferentie met de normale bloedcirculatie, zuurstof naar alle organen, voornamelijk de hersenen, het hart en de longen, en de patie╠łnt sterft uiteindelijk.

  Het Duitse ministerie van Volksgezondheid was zich al bewust van deze diagnose en veranderde onmiddellijk de behandelingsprotocollen voor Covid-19… en begon 100 mg aspirine en apronax voor te schrijven aan zijn gei╠łnfecteerde patie╠łnten… het resultaat: patie╠łnten begonnen te herstellen en er verschenen verbeteringen. Het ministerie van Volksgezondheid heeft op e╠üe╠ün dag meer dan 14.000 patie╠łnten vrijgelaten en naar huis gestuurd.

  DRINGEND: Deel deze informatie en maak ze onmiddellijk toegankelijk voor het publiek. In ons land heeft de WHO ons met deze pandemie voorgelogen. Elke dag zegt onze president dat dit gegevens en statistieken zijn. Als hij deze informatie niet verstrekt om de burgers te redden, wordt hij bedreigd door de elites!

  We weten dat alle regeringen over de hele wereld verplicht zijn om te voldoen aan de aanbevelingen van de WHO, maar Duitsland heeft de norm overtreden… nu de WHO… Er zullen overal ter wereld vervolgingen komen – voor het verbergen van zoveel doden en de ineenstorting van de economiee╠łn van veel landen over de hele wereld… en iedereen zal begrijpen waarom het bevel werd gegeven om te begraven onmiddellijk lichamen zonder autopsie… en markeer ze als zeer besmettelijk…

  Het ligt in onze macht om de waarheid te brengen en hopen vele levens te redden

 5. heel simpel, ik leef nu met 11 maanden in deze wereld met corona en heb twee grote golven overleefd….
  waarom moet ik dan nog die vaccinatie?
  het is allemaal NEP

 6. De WHO bezweert pandemie op pandemie en roeit de meest vreselijke ziektes uit bekostigt van donaties en good will. De C19 crisis is pas een crisis als er een uitbraak is in donor landen. Landen zoals het vrije westen die nu zelf meemaken waarvoor ze de hele tijd hebben betaald: de crisis van iemand anders.

 7. 21:30 Niet de beleidmakers 'verdedigen' aub door verzachtende omstandigheden te benoemen. Als een politicus niet capabel genoeg is om echt iets een keer te regelen ipv van normaliter uitsluitend te volgen, dan moet je als persoon daar niet gaan staan. Ministers nemen over het algemeen beslissingen over vraagstukken uitgekauwd door anderen waar ze zelf geen kaas van gegeten hebben. De meeste ministers hebben niet eens de juiste achtergrond om met dit soort complexe vraagstukken om te gaan!

  De politici, de ministers, die er nu staan zijn geen leiders. In begin was het uitsluitend negeren en daarna volgen zonder eigen beslissingen en daarna alsmaar verkeerde interpretaties/conclusies/maatregelingen (door eenzijdig laten informeren) omdat ze echt geen benul hebben wat te doen, hoe ze leiding moeten geven. Een leider kijkt verder dan zijn/haar neus lang is.

  Aan het roer staan nu een paar stuntelende stuntpoppen als woordvoerder, een leider kun je ze niet noemen of het moet in de context van "lijden" zijn. Ze hadden beter een crisisteam vanuit het leger daar neer kunnen zetten, mensen die al een crisistraining hebben gehad, niet politici die nog een crisistraining moeten ondergaan waarbij het volk een proefkonijn is.

 8. Hoe kan het dat onder aan de meeste YouTube filmpjes zijn altijd ca 30 duimpjes omlaag, ongeacht hoeveel duimpjes omhoog, soms 400 hier 2300, heel vreemd of zouden er ca 30 mensen die hier voor betaald krijgen om elk filmpje die kritisch is dit moet doen?? (normaliter klopt zo iets niet)

 9. Na de vraag wat is hier aan de hand, het lijkt wel China 2.0.? het volgende;
  Wel eens gehoord van de Big Reset, de 17 SDG doelstellingen? Maak je borst maar nat.
  Een goede tip kijk naar "Blue Tiger Studio" van Tom Zwitser, samen met Rypke Zeylmaker behandelen zij alle 17 doelstellingen en laten de consequenties zien van de gevolgen. Ook het beleid van de vaccinatie bij pandemisch ziekten komen daar in voor. Heel interessant.

 10. Aan de ene kant snap ik de kritiek op de maatregelen. Maar aan de andere kant denk ik dat we het nog helemaal niet zo slecht hebben als je kijkt naar Frankrijk, Spanje etc, waar legers de lockdowns bekrachtigen.

 11. Dar narcistische heks Bult met haar bla bla hulpje in het zkh doet ook nog ff een duit in het 'wetenschappelijke' corona debat. Pak je bezemsteel een sodemieter op naar Uden.

 12. De laatste uitspraak van Yvonne Simons klopt helemaal, zo gaat het in het bedrijfsleven ook vaak.
  Als ik zie hoe het beleid is en zie welke uitwerking het heeft denk ik terug aan films als Terminator, Judge Dredd en Demolition Man, maar ook hoe het vroeger in de DDr was. Het lijkt erop dat we langzaam die kant opgaan.
  Ik mis in dit beleid openheid, verantwoording nemen (en niet aan de burger opleggen), onderbouwing (die duidelijk is) kritisch denken en kijken naar meerdere opties. Ons kabinet wed nu op 1 paard, het vaccin………………………..De grootste fout die ze kunnen maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *