Marcel Levi over versoepelingen: 'Waarom nu ineens zo'n haast?'

Dit weekend gingen verdere versoepelingen in. Zo mogen nachtclubs weer open en mondkapjes kunnen in de meeste gevallen ook af. Toch vragen specialisten zich af waarom er nu ineens zo versneld versoepelt wordt. Een van die specialisten is hoogleraar geneeskunde Marcel Levi.

18 reacties

 1. Niet vergeten, de financiele belangen voor de Witte Jassen mafia, Follow the Money om uit te zoeken hoeveel die financiele belangen nu eigenlijk zijn.

 2. September/oktober gaan we gewoon weer opnieuw beginnen, deel 2 van de Plandemie organised by the The Great Reset!

 3. Misschien omdat er ook nog jongeren zijn die andere dingen leuk vinden dan jij Levi. Dat jij dat niet snapt, snap ik dan weer wel.

 4. Goed op te weten: Marcel Levi, hoogleraar geneeskunde zit dus ook in de zak van de overheid! weer wat geleerd! bedankt WNL! (deze comment is verwijderd, dus ik zal hem blijven)

 5. Ik hoop dat we snel een voldoende hoge groepsimmuniteit hebben opgebouwd doordat de meeste mensen straks zijn gevaccineerd. Dan zijn we voor het grootste deel van de mensen beschermd tegen de delta variant. En dan hopen dat er geen resistente variant komt.

 6. 1 Voorts, broeders, ik maak u bekend het Evangelie, dat ik u verkondigd heb, hetwelk gij ook aangenomen hebt, in hetwelk gij ook staat;

  2 Door hetwelk gij ook zalig wordt, indien gij het behoudt op zodanige wijze, als ik het u verkondigd heb; tenzij dan dat gij tevergeefs geloofd hebt.

  3 Want ik heb ulieden ten eerste overgegeven, hetgeen ik ook ontvangen heb, dat Christus gestorven is voor onze zonden, naar de Schriften;

  4 En dat Hij is begraven, en dat Hij is opgewekt ten derden dage, naar de Schriften;

  16 Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *