Marcel Levi klaar met ‘domme’ R-waarde: ‘Alsof het een religie is’

Het aantal corona-besmettingen neemt weer af en het R-getal is weer onder de 1. De maatregel om het uitgaansleven op slot te gooien en evenementen af te gelasten lijkt te werken. Marcel Levi is voormalig ziekenhuisdirecteur en ziet dat het vaccineren waanzinnig effectief blijkt te zijn. Abonneer je hier gratis: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Wil je meer (exclusieve) video’s? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief: https://telegraaf.nl/videoupdate

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

29 reacties

 1. Oudere mensen zijn allemaal gevaccineerd en de risicogroepen ook. Dat er onder jongeren besmettingen zijn is niet zo erg want immuunsysteem van die groep is heel sterk. Niet verder zeuren en opengooien .

 2. Laat de natuur gewoon zijn werk doen. Enige wat ik op straat zie zijn grijze mutsen van 80+ hutjemutje op elkaar gestapeld bij de marktkraampjes. Mensen horen te sterven en ruimte te maken voor de nieuwe generatie. Survival of the fittest, weet je nog meneer de ziekenhuisdirecteur? De corona maatregelen gaan ten koste van de gezonde populatie om de ongezonde populatie een paar jaar extra leven te gunnen. De schade bij de jonge, gezonde mensen is veel groter dan nu gerealiseerd wordt.

 3. Het CDC (centers of disease control) van de USA bewijst bij een uitbraak van de delta variant dat 74 % van de besmette gevallen waren gevaccineerd waar aannemelijk naar beloften was 0 % of minimaal (effectiviteit's belofte). De enige conclusie die dan nog gemaakt kan worden is dat vaccinatie de immuniteit van de bevolking heeft verzwakt en juist niet versterkt en er is dan het tegendeel van wat er van medische wege beweerd wordt bewezen, de omgedraaide wereld. De wereld is geslagen physiek, geestelijk en materieel.

 4. Deze verstandige arts zit niet vastgeroest in zijn mening, kijkt naar de praktijk en de steeds veranderende inzichten. We moeten nu gewoon met politiek en maatschappij naar praktsche strategieen voor de toekomst ondanks verschil in onderlinge inzichten. En stoppen met mensen tegen elkaar op laten zetten door de media.

 5. Vaccineren werkt niet … de data die het illustreert is dat mensen er gewoonweg al niet ziek van werden . En de mensen die ziek zijn of dood gaan zijn all dood of ziek geweest

 6. De wereld vergaat zo wat hevige overstromingen en ernstige bosbranden maar corona en vaccinaties blijft op punt 1 een staan kunnen we de klimaat crisis ook oplossen meteen prikje nee.

 7. Ik hoor helemaal niemand wat zeggen over al die mensen die nu zware bijwerkingen hebben opgelopen en half verlamd zijn of zelfs dood. En ze blijven maar roepen wappies en complot idioten! Zien jullie wat op TV daarover? Toch raar!

 8. Marcel Levi is erg slim, en het is erg grappig om al die reacties te lezen van mensen die beter denken te weten. Zwakzinnigheid ten top om in te gaan op objectieve wetenschap.

 9. Ga even met me mee, wie zijn de mensen die het minst gevaccineerd zijn in NL? Jonge mensen, die nog niet aan de beurt waren. Wie nemen er voornamelijk deel aan het nachtleven in nachtclubs: jongeren.

  Rutte gooide de nachtclubs open toen nog niet eens 10% van de jongeren gevacineerd was. Volle nachtclubs met een proportie van minder dan 10% gevacineerden erin. Natuurlijk krijg je dan weer een piek. Wat ik niet snap is hoe ze dat niet zelf ook konden bedenken.

 10. Wanneer houden jullie als MSM op met de leugen te blijven vertellen.
  VERTEL EENS DE WAARHEID, inplaats van het gelul.
  het is te kotsen dat jullie nog mee werken aan een zwendel.

 11. ik kom alleen hier voor de comments om weer even te lachen om de mensen die selectief doof zijn en boos worden over wat ze willen horen.

 12. "Wat doen de Engelsen anders dan wij," is de vraag van deze showmaster.
  Dáár geldt de leugen voor Engeland, en hier geldt de leugen voor Nederland.
  En zo heb je allerlei varianten voor ieder land. Heel simpel, hoor.

 13. Veel van de verbale conflicten gaan over de vraag of maatregelen proportioneel zijn of niet. Die vraag zou niet over emoties moeten gaan, maar over getallen. Hier zijn er een aantal. (bron: RIVM)
  De afgelopen jaren overlijden er +/- 150.000 mensen per jaar in NL. Dus 225.000 in 1.5 jaar. Mensen overleden met covid: +/-18.000
  Aantal mensen onder de 45 jaar: +/- 8 miljoen. Aantal mensen overleden met covid onder 45 jaar: +/- 100
  Aantal covid gerelateerde slachtoffers die 75 jaar of ouder waren: meer dan 90% van het aantal overledenen.
  Aantal covid gerelateerde slachtoffers die 85 jaar of ouder waren: meer dan 45% van het aantal overledenen.
  Gemiddelde levensverwachting in NL: Mannen 80.5, vrouwen 83.5
  (Aantal covid gerelateerde slachtoffers die al één of meer aandoeningen hadden: onbekend.(wordt niet gemeten.))
  Levensverwachting voor mensen die in een verpleeghuis terecht komen: 9 maanden.
  Je kan hier allerlei categorieën aan toevoegen, maar aan de hand van deze cijfers kan je een simpele kansberekening maken voor jezelf. Eenieder kan hier eigen conclusies aan verbinden of maatregelen proportioneel zijn dan wel disproportioneel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *