29 reacties

 1. BRAINWASHING, 5G, MASSAAL VACCINEREN is de NEXT  STEP of THE BEAST… YES THEM in the SHADOWS!!!  Ask yourselves HAS the MOMENT COME? Are WE ALL being TESTED.. your FREE CHOICE .. your  FAITH, your SOUL? .. My WISH to ALL, especially THIS Christmas, Is DIVINE INSPIRATION, ENLIGHTENMENT, STRENGTH, LOVE 😉

  Goed bezig ZEG HET VOORT SHARE SHARE LATEN WIJ ALLEN STRIJDEN EN STEUNEN TEKEN DE PETITIE VOOR ONZE VRIJHEID!!!
  https://petities.fvd.nl

  DIT HEEFT U VAST WEER NIET VERNOMEN VAN DE MSM NEWS..
  npo nos.. en RADIO KANALEN!!!

  FEIT: MENSEN WE STAAN ECHT VOOR DE KEUS!!!  PROF. PIERRE CAPEL hoogleraar IMMUNOLOGIE  er is GROTE ONDUIDELIJKHEID MET DIT TE SNEL IN ELKAAR GEFLANSTE RNA VACCINE dat NIETS met EEN GRIEP VACCINE te MAKEN HEEFT EN NU  AL KLAAR LIGT een COMPLEET NIEUW VACCINE waar men MET "GENETISCH MATRIAAL aan DE GANG IS GEGAAN" zo'n vaccine ontwikkeling zou rondom 10 tot 15 jaar in beslag nemen ..EN GEACHT DIT TOT JE TE((moeten)) NEMEN???.. MENS WEET WAT U DOET ER IS GEEN 100% BEWIJS "VEILIG" WAT HET DOET EN WAT DE SIDE EFFECTS ZIJN!!!
  https://wakkeren.nl/hoogleraar-pierre-capel-pakt-uit-mensen-word-eens-wakker-a-549-groeimiddel-in-vaccins-wat-groeit-er-nou-beter-dan-kankercellen/

  FEITEN : MENSEN "STOP MET DE RT-PCR TEST doe wat JE ALTIJD al gedaan hebt in je leven, GA naar je HUISARTS voor een MEDICATIE dan deze RT-PCR TEST te nemen  wat AL LANG MEDISCH ONDERBOUWD BEVESTIGD Is dat het ONBETROUWBAAR IS als de eigenaar NOBEL WINNAAR Kary B Mullis ZELF heeft BEVESTIGD!!! De ALERMERENDE positieve cijfers – VALS POSITIEVEN specificiteit die  "NIET besmet GEÏNFECTEERD ZIJN" -EN hebben GEEN CORRELATIE met de LAGE STERFGEVALLEN!!! EN HET FEIT dat er FRAUDE GESCHOEMELD WORDT met het OVERSCHREIDEN van de 28 MAXIMALE CYCLI dat dan JUIST MEER positieven GEVEN en DAARAAN de ALLEENMAAR STRENGER EXTREMER WORDENDE  MAATREGELEN!!!
  "STOP MET DE RT-PCR TEST wat ZAL BEVESTIGEN "ZO WIE ZO" en ONDERSTREEPT door Prof PIERRE CAPEL dat er ""GEEN CRISIS een PANDEMIC EEN 2e GOLF IS"" en FEITENLIJK AL in MEI TERUG NAAR NORMAAL GEMOETEN !!!  

  FEIT : RECENTELIJK WETENSCHAPPELIJK MEDISCH ONDERBOUWD ONDERZOEK GEPUBLICEERD: DE "DENISH MASK STUDY" dat UITWEES dat  ALLE TYPE MUILKORF MASKERS, Mondkapjes NIET WERKEN en  NIET BESCHERMEN tegen een VIRUS,  PARASIET..  en ZEKER NIET niet HOE MEN ERMEE OMGAAT EEN BRON van INFECTIES ZIJN en jezelf JUIST LOOPT te VERGIFTIGEN!!! EN BUITEN DAT is het mondkapje door DE REGERING als SCHIJNBESCHERMING  BESTEMPELD en per 1 December  toch VERPLICHT!!! Wat WEER EEN  STRAFBAAR FEIT IS om DE MENS ONGEZONDE PRAKTIJKEN TE MOETEN LATEN OPVOLGEN!!!  
  PROOF ANDREW KAUFMAN
  https://youtu.be/7ykcUbwsfK4
  DENISH MASK STUDY RELEASED!!!  
  DON'T GO AWAY there is MORE!!!

  FEIT: De CARONA MAATREGELEN VANAF de  LOCKDOWN tot HEDEN WAAR ZWEDEN NIET aan MEEDEED en GEBLEKEN ((grafiek cijfers)) EN mede ONDERSTREEPT door PROFESSOR HOOGLERAAR IMMUNOLOGIE PIERRE CAPEL dat de LANDEN met de MAATREGELEN en Zweden NIET ""GEEN VERSCHIL TONEN de ZELFDE LIJNEN en CURVES VOLGEN!!! DUS DE  
  REMEDIE – MAATREGELEN  ""ERGER dan DE "KWAAL IS!!!""
  DUS dat betekend BESTE MEDE BURGERS.. FEIT: Dat wij PRAKTISCH EEN JAAR LANG  "VOOR NIETS" ONZE VRIJHEDEN AAN HET INLEVEREN ZIJN!!! "VOOR NIETS" ONZE LATEN OPSLUITEN als nu MET DE KERST EN OUD EN NIEUW GEEN GEZAMENLIJK SAMENKOMSTEN MET FAMILIE EN VRIENDEN GEEN VUURWERK!!! "VOOR NIETS" ONZE BANEN KWIJT GERAAKT!!! "VOOR NIETS"  ONDERNEMINGEN TE MOETEN SLUITEN EN FAILLIET MOETEN LATEN GAAN ALLES KWIJT!!! "VOOR NIETS", MENSEN ONNODIG  AFGEZONDERD, IN EENZAAMHEID MET PSYCHISCHE KLACHTEN IN STRESS IN ANGST EN ONZEKERHEID, ZIEK EN TOT DE "DOOD EN ZELFMOORD"  GEDREVEN ""ALLEMAAL VOOR NIETS!!!!""  EN MEN HOUDT NIET OP ONS VERDER TE GAAN TERRORISEREN!!!"" MENSEN
  dit is TEGEN iedere LOGICA en WETENSCHAP, RECHTSTAAT en  MENSENRECHTEN INGAAN EN  REDEN GENOEG IS VOOR EEN NEURENBURG II PROCES!!!!!

  Overgins LEES OOK nog DE BRIEF van ARTSEN en  SPECIALISTEN die naar ALLE KAMERLEDEN Was GESTUURD!!  
   https://nederlandterugnaarnormaal.nl/
  Download de brief 07.10.20
  KIJK HOEVEEL VRAAGTEKENS er zijn..

  CHECK OOK THE LINK  "SCHOKKENDE BEWIJZEN !!!"
  FEIT: HOE TOEVALLIG..  October 2019 NEW YORK Bill Gates Event: "MEDIA PENDEMIC EXERCISE was gehouden" waar het LEGER hoge FUNCTIONARISSEN, POLITICI van vele landen OOK NEDERLAND AANWEZIG WAREN EN dan PLOTS in 2020 een ECHTE PENDAMIC Éééék buzzer JA EEN ""PLANDAMIC WERD""??? MENS DIT PIK JE TOCH NIET ZO OPVALLEND EN OPENLIJK  DOOR DE MAAND???

  "DOESN'T IT STRIKES YOU AS ODD" ÉÉN WERLD OMVATTEND PLAN één AGENDA en VELE LANDEN de zelfde HELL SENARIOS maar UITVOEREN!!! 
  FEIT: ARTIKEL 93 in BOEK van STRAFRECHT "ALS de OVERHEID NIET GOED voor ONS ZORGT en NIET de WAARHEID VERTELD EN als een VREEMDE MOGENDHEID de OVERHEID HEEFT OVERGENOMEN dan MAG de BEVOLKING de STEKKER ERUIT TREKKEN!!!" ((MENSEN WETEN JUILIE DAT EN OOK DE GOEDE DIENAREN VAN HET VOLK politie, leger ..EERLIJKE RECHTERS ADVOCATEN????)) PLEASE STAND UP AND ARREST THEM THE SOONER THE BETTER!!!
  https://www.stopworldcontrol.com/nl/gepland/

  Weet jij wat jou onze plicht Is.. dat is te staan voor de vrijheid!!!
  PSYCHOLOGISCHE BALLETJE NU TERUG SPELEN NAAR DE PSYCHOPATEN die ONS PSYCHOLOGISCH ONS LEVEN ONNODIG en VOOR NIKS VERZIEKEN TERRORISEREN ons ONNODIG VERPLICHTEN BEKEUREN ARRESTEREN een STRAFBLAD BEZORGEN OM NIKS "THIS IS MET RECHT in HUN buurt STRAAT DORP STAD "Een GERMAN SWASTIKA waard, hier woont een NSB'R, Gastapo, NAZI FASCIST LANDVERRADER"  GEPLAATST ""GEKRAST RIJDT, VAART niet LEKKER ROND… DIG!!

  Check CHANNELS
  https://youtube.com/channel/UCANcqFpCP0isppPl8d8uRsg
  WYBREN van HAGA

  https://youtube.com/c/ForumDemocratie
  FORUM VOOR DEMOCRATIE

 2. Zodra je maar beweert dat er een hoop verbeelding komt kijken bij de 'pandemie' komen de anekdotische wetenschappers om de hoek kijken. Placebo- en nocebo-effect bestaan écht. Doe een bijsluiter bij een suikerklontje met gruwelijke bijwerkingen en het goedgelovige volk ligt op de IC. De 'nuchtere' Rutte en de Jong zijn niet maar de oorzaak van een ingebeeld schadelijk effect. Het zijn gevaarlijke gekken. Ze plegen een regelrechte aanslag op de immuniteit van het volk met hun onverantwoorde beleid.

 3. Joep van het Hek heeft een persiflage gemaakt op liedje Flappie, Flappie is nu Wappie.
  Wat kan je anders verwachten van iemand die al drie keer in de orkestbak geflikkerd is, en toch zijn centjes wil verdienen.

 4. Rutte 33rd masson lid van de ur royal loge de oudste satanische organisatie in Nederland 19 NOV 1734! OPGERICHT you gotta fight for your rightsTHE BEASTIE BOYS KICK OUT THE NWO LETS PARTY!

 5. WIJ BLIJVEN STERK,EN WIJ GAAN WINNEN,WIJ ZIJN NIET BANG, JANUARI 2021 ARRESTATIES OVER DE HELE WERELD,OPLADEN DIE TREKPOPPEN VAN DE NEW WORLD ORDER EN HUN OPHOOFDEN VAN DE MEDISCHE MAFIA BOVENAAN ROCKEFELLER EN ROTHSCHILD GAAN TE ONDER BLOOP BLOPP BLUB .ALLE NEW WORLD ORDER POPPETJES VERZAMELEN,TRIBUNAAL DEN HAAD KRIJGT HET ERG DRUK.ANGST IS JE GROOTSTE VIJAND,WIJ WERKEN EN KRUIPEN NIET VOOR JULLIE ,JULLIE WERKEN VOOR ONS EN JULLIE ZIJN OP STAANDE VOET ONTSLAGEN HAHA . GEEN GRAPJE DIT WE GAAN WINNEN,POSITIEF DENKEN 21-12 -2020 FROM DARK TO LIGHT THE GREAT AWAKENING BIRTH OF NEW EARTH. .

 6. Hallo mijnheer Jensen, ik vind je een toffe peer en ga zo door..
  Daarnaast lijkt het me een goed idee als jij ook wat fragmenten van het buitenparlementair onderzoek in je afleveringen verwerkt want daar hoor je de ECHTE verhalen van de gewone mens.

 7. Wat een dag jongens. Sinterklaas overleden aan corona. Lullige DEMONstraties met een paar honderd man die weer eens nergens op leken. En als klap op de vuurpijl Willem Engel weer eens opgepakt.

 8. Wat een gekkie… Nog steeds op youtube, wat een hypocriet ben je toch Robert, je had dit medium toch afgezworen…. practice what you preach.

 9. Over manipulatie gesproken. Het volgende maakt duidelijk hoe nerlands elite/NRC intelectuelen denken: Overigens in de liberale kwaliteitskrant van NL de kop 'na vaccinatie moeten mensen hun vrijheid teruggeven' als stelling voor een academisch onderonsje. Je zult maar academicus zijn en op deze 'stelling' ingaan. Het vereist minimaal een dik boek om uit te leggen wat met zo een bedoeld is te zeggen. Een arrogantie van heb ik jou daar. Het druipt van de pagina's af.

 10. Jensen kijk eens naar dat programma project runway over fashion. Daarin zit disigner Covid Kapoor. Ookwel Kevin Kapoor Wat heeft hij daar als disigner gepromote. Juist :mondkapjes 😁😁😁. Was in 2019. We leven gewoon een agenda uit…..

 11. We hebben geen keus. Anders liggen er straks te veel mensen op de IC’s en gaan er te veel mensen dood.. de overheid heeft groot gelijk. Ken meneer Jensen niet echt maar hier kraamt hij onzin uit.

 12. Ok ik moet zeggen Robert Jensen je valt wel behoorlijk in herhaling de laatste 10 afleveringen. Kijk graag naar je show maar moet eerlijk bekennen dat het hele great reset verhaal een aantal sterke plus punten heeft. Minder files, meer rust in de steden, minder consumeren, betere lucht kwaliteit etc etc. Ik was eerst fel tegen deze lockdown maar geeft nu best wel een relax gevoel. Gisteren avond uurtje of 11 was het nog nooit zo stil geweest. Ik woon regio Rotterdam wat een stilte leek echt op het platteland. Gr Theo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *