Lock Step, Great Reset, Build Back Better. “Wij willen nu antwoorden!” zegt Thierry Baudet…

Onlangs hield Thierry Baudet een onheilspellende rede in de 2de kamer over het Lockstep Scenario. Een Pandemie Scenario van de Rockefeller Foundation uit 2010 die minutieus benoemt of beter voorspelt wat er nu gebeurt in de wereld, hoe burgers angst wordt aangejaagd en overheden steeds totalitairder worden. Een opmaat naar de Great Reset, de natte droom van Professor Klaus Schwab, de voorman van het WEF die samen met wereldleiders, NGO,s zoals het WHO, de UN en de captains of industry een nieuw sociaal contract tussen burgers en overheid uitrolt onder de noemer ” Build Back Better “. Maar wat is nou precies die Great Reset? En waarom roepen alle leiders inclusief Mark Rutte en onze koning BBB?

Kamerdebat

FvD vroeg om een kamerdebat maar kreeg geen steun want volgens sommige kamerleden was het tijdverspilling om een debat te voeren over een boek. Echter het boek van Klaus Schwab is geen roman maar een heuse roadmap voor de toekomst en onze leiders committeren zich hieraan maar zijn niet transparant wat dit dan inhoudt en betekent voor ons…volgens het WEF is dat ” You’ll own nothing and will be happy”…je bezit straks niets meer maar bent gelukkig.

Een petitie met ruim 40.000 handtekeningen zorgt er nu toch voor dat dit debat over de Great Reset gevoerd wordt in het najaar maar daar gaan wij natuurlijk niet op wachten.

Mantra

Programmamaker Flavio Pasquino spreekt met Thierry Baudet over het Lock Step Scenario, de Great Reset en het Build Back Better mantra…wat zou ermee bedoeld kunnen worden, is het misschien gewoon een heel goed plan of moeten we ons juist zorgen maken en waarom wil men het er vooral niet over hebben?

Geen verhaal op zich

Het Lock Step Scenario van de Rockefeller Foundation is geen verhaal op zich. De laatste jaren circuleren er meer merkwaardige documenten rond zoals het “Spars Pandemic” scenario dat gaat over een killervirus dat de wereld zal treffen in 2025 t/m 2028. Maar ook Event201 is uitzonderlijk te noemen en de Build Back Better beweging of weten, het mantra dat door allerlei wereldleiders en invloedrijke mensen wordt uitgesproken als een eenduidige slogan waarvan we de missie niet kennen.

Onderzoeksjournalist Harry Vox maakte in 2014 een video over het Lock Step Scenario en een deel daarvan hebben we in de uitzending van Thierry vertoond.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Bronnen uit de uitzending:

Harry Vox: http://www.voxnews.com
Lock Step Scenario: http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf
Event201: https://www.youtube.com/watch?t=164s&v=AoLw-Q8X174
Spars Pandemic website: https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/Center-projects/completed-projects/spars-pandemic-scenario.html
Spars Pandemic Document:
The Great Reset: https://www.youtube.com/watch?t=2408s&v=VHRkkeecg7c
WEF: https://www.weforum.org
WHO: https://www.who.int

10 reacties

  1. wat me wel opvalt is dat al die bekende gezichten VRIJMETSELAARS zijn , is dat het complot want daar is ook maar 2%
    op de hoogte waar het om gaat ,ze moeten wel een eed zweren op straf van dood The Crossroad

  2. Durf het bijna niet hardop te zeggen en snap dat het uiterst gevoelig ligt maar wat ook uitgezocht moet worden is of de verkiezingen absoluut betrouwbaar zijn. Ik zet daar mijn vraagtekens bij. Het WEF en handlangers hebben bewezen dat ze de hele wereld op zijn kop kunnen zetten. Het manipuleren van verkiezingen is in onze digitale wereld een eitje…..

  3. Nog iets, de meeste landen bestaan reeds niet meer, die zijn al verkocht aan de Duivel. Er wordt dikwijls gezegd dat alles om geld draaid, maar eigenlijk is het de verdraagzaamheid, of beter ONVERDRAAGZAAMHEID.

  4. Ik krijg helemaal geen "warm" gevoel met dat filmpje met beroemde acteurs…ik vind het erg eng..voor mij zijn ze hun gezichten kwijt…

  5. Dit laat ook goed zien waarom democratie nooit kan werken thierry ik hoop dat je dat door hebt.socrates en Plato waren daar allang over uit dat het nooit kan werken

  6. Geweldige uitzending. Ik heb hem direct gedeeld. Eindelijk iemand die bespreekt wat er werkelijk aan de hand is. Na de verkiezingen had ik de moed verloren omdat er geen actie kwam omdat er fraude gepleegd is. Dit geeft de mens weer wat vooruitzichten samen met wat er in de USA aan het gebeuren is 👍💞

  7. Tjeemig, de heer Baudet ontwikkelt zich als de rattenvanger (de knop drukken in de hoofden bij de mensen) van de complotdenkers. Misschien kan hij die dames en heren bij elkaar houden. Een kleine partij bij elkaar houden lukt hem in ieder geval niet, laat staan een land aansturen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *