Livestream: "Live-registratie Demo 3 oktober" BLCKBX pakt uit met diverse reporters en helikopter…

Zondag 3 oktober maken wij een uitgebreide live-registratie van de demonstratie in Amsterdam. Om 14:00 uur gaan we live nadat de stoet al om 13:00 uur is vertrokken voor een route van ca. 5 kilometer. Minimaal twee reporters van ons team zullen onderweg interviews afnemen van deelnemers, afgewisseld met helikopter beelden en presentaties vanuit een hoog punt in de stad. Om 16:00 uur zal de live uitzending eindigen. Dit is tevens de eindtijd van de manifestatie zelf.

Headcounts:

Hans van Tellingen (Strabo) zal met zijn team de verantwoordelijkheid op zich nemen om de “headcounts” te doen, oftewel…zorgvuldig te notuleren hoeveel mensen er zijn komen opdagen. Dit zal gevalideerd worden door een notaris waarna we rond 16:00 uur – als onze uitzending en ook de demo eindigt – de definitieve stand opmaken. Hiermee willen we een einde maken aan de speculaties rondom de opkomst, die keer op keer een grote discrepantie lijkt te hebben met wat de media communiceert en wat de aanwezigen hebben waargenomen.

Disclaimer:

We willen benadrukken dat we geen onderdeel zijn van de organisatie, maar opereren als onafhankelijk en politiek neutraal platform, dat op journalistieke wijze de feitelijke situatie gaat weergeven van wat er plaatsvindt in Amsterdam op 3 oktober a.s.

Route:

Vanaf de Dam gaat de stoet over de Nieuwezijds Voorburgwal richting Amsterdam Centraal om vervolgens via de Haarlemmerhouttuinen het Haarlemmerplein te bereiken. Daar gaat de bocht naar rechts en meteen weer naar links richting de Nassaukade. Bij de eerstvolgende brug keert de groep richting de Marnixstraat, waar – bij de brandweerkazerne – de bocht naar links buigt naar de Rozengracht. Via deze gracht zal de groep in de richting van het eindpunt wandelen en wel de Dam.

Info demo:

Naam demo “Samen voor Nederland”:
Datum: zondag 3 oktober 2021
Plaats: Amsterdam

– 12:00 verzamelen op de Dam
– 13:00 vertrek manifestatie
– 14:00 start livestream
– 16:00 einde…

Steun BLCKBX:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

26 reacties

 1. BLCKBX bedankt voor deze livestream en inzet. Ook bedankt voor de vrijwilligers. En groot respect voor iedereen aan deze demonstratie. Stay safe…groeten uit Hungarije.

 2. Chapeau voor de organisatie. Maar zag dat ze weer een ander probleem gevonden hebben, een paar demonstranten die met een galg rond liepen waar ze Hugo de Jonge aan wilden hangen. Nu is er weer ineens beveiliging nodig op onze kosten.

 3. Goed bezig Blackbox👍👍 aanpakken de criminelen in pak in den haag en hun slaafjes. Oprotten met corrupte luitjes en dit verotten systeem.

 4. Ik noem jullie geen 'alternatieve media', maar de Nieuwe Media. Ook geen 'wappie', maar BEWUST(E) MENSEN/SNAPPIE (S)! Ook geen 'burgers' (vanuit de middeleeuwen), maar MENSEN.

 5. Die qr pass; als elke Horeca ondernemer in nederland weigert, oftewel geen qr pass controleert maar gewoon iedereen binnen laat, dan hebben de handhavers hun handen TE vol en krijgen de Horeca ondernemers allemaal boetes etc.. Dan moet elke Horeca ondernemer dit bevechten door niet akkoord te gaan met de boete. Voor laten komen. Horeca ondernemer krijgt waarschijnlijk te horen dat hij of zij ongelijk heeft blabla.. en dan gewoon niet mee eens zijn en in hoger beroep gaan.
  Jullie snappen wel waar dit toe leidt, de rechterlijke 'macht' kan dit nooit aan, echt nooit. 10.000+ Horeca ondernemers in hoger beroep! Let's go!

 6. Geen ontkenner van corona, geen ontkenner van vaccins. Waarom moet dit überhaupt benoemd worden? Covid-19 is nooit geïsoleerd en heeft niets te maken met een corona. Het vaccin is ook geen vaccin te noemen, maar eerder gentherapie.

 7. Het is echt niet te geloven, wat een toneelstuk… Blckbx jullie moet je kapot schamen, controlled oppossition, jullie zijn zo fake.. Ik heb heel wat onderzoek gedaan naar jullie en het blijkt gewoon weer een grote poppenkast te zijn. Wacht maar totdat de mensen dit door krijgen, het licht zal winnen en jullie zullen boete voor het meespelen met de duivel. Ongelofelijk triest dit

 8. als ik had geweten dat het jullie camera mensen waren had ik ook even in beeld gereageerd..
  dank jullie wel blckbx.!!

 9. Heel veel dank aan BLCKBX en iedereen die hieraan heeft bijgedragen, gefeliciteerd! Wel heb ik mijn hoop op 'ongecensureerde' verslaggeving door de MSM definitief opgegeven.

  Het argument dat "je je ongenoegen ook op een normale manier kunt uiten" gaat allang niet meer op. Er is sprake van censuur op Radio en TV en 'andersdenkenden' worden geblocked op de sociale media kanalen. De Horeca wordt gechanteerd "controleer de bezoekers anders krijg je een boete", én ook nog beperkt door de vervroegde sluitingstijden.
  Zelfs diegenen die achter de overheid staan qua beleid, beseffen niet dat ook zij te maken hebben met beperkingen middels de 'Avondklok'.
  Dus je kunt zoveel als je wilt, 'duimpjes naar beneden' laten zien hier, maar deze mensen stonden hier ook om voor jullie rechten, en die van jullie Kinderen op te komen.

 10. ja, grote demonstratie. de een nog groter dan de andere, hoorde laatst zelfs dat ze het nederlands record hebben gezet van de grootste demonstratie in de geschiedenis. heeft het wat uitgemaakt? het kartel is nog steeds aan de macht (ondanks dat er geen kabinet is) dezelfde taferelen gaan gewoon door…

 11. Het was weer 1 voor in de boeken! Trots op al die toppers die aanwezig waren… samen staan we sterk(er) was sfeerverhogend… vrijheid blijheid! QR is apartheid creatie…

 12. Echt een prachtige, objectieve, en zeer professioneel in elkaar gestoken reportage zeg! Chappeau Blckbx ❤️🙏🏼 Ik ben trots, en het voelt waardevol om vandaag tussen zoveel mooie, gelijkgestemden mensen te zijn, zowel gev*ccineerd als ongev*acineerd, die vandaag een vuist hebben gemaakt tegen het onmenselijke en dictatoriale beleid vd overheid. Bedankt iedereen die er was! 🔥

 13. Geweldig on te zien. Hartelijk dank dat ik er op deze manier toch bij kon zijn..Wat een tomeloze inzet van blckbx en alle mensen die zich uitpreken tegen deze absurde maatregelen. Keep up the good work!
  Hartelijke groet uit Portugal ❤🙏🏼

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *