Livestream kort geding Maes/Lenting vs. de Staat de Nederlanden inzake de coronapas…

Afgelopen donderdag kondigden de eisers (Bart Maes en Elke Lenting) hun pleitnota al in grote lijnen aan, middels een persconferentie inclusief LIVESTREAM vanuit Amsterdam.

Advocaat Bart Maes en Elke Lenting voeren een kort geding tegen de Staat de Nederlanden inzake de – zaterdag 25 september ingevoerde – coronapas die ons land de Medische Apartheid zal inluiden.

Kort geding

Het kort geding zal dinsdag 28 september zitting hebben bij de rechtbank Den Haag en BLCKBX verzorgt de livestream integraal met een omlijsting van Sietske Bergsma en Ghislen Nysten De twee zullen de zaak presenteren en toelichten van uit hun professie, want beiden zijn jurist en kennen de cases goed.

Informatie:

Datum Livestream: 28 september 2021

Tijd: 12:30 start livestream

Tijd: 13:00 aanvang kort geding

Tijd: 16:00 vermoedelijk einde…

13 reacties

  1. Deze advocaat komt te slecht uit zijn woorden..mompelt teveel.. brengt de belangrijkste argumenten onvoldoende impactvol en teveel vanuit (wel te begrijpen, niet effectief) walging. Flavio had beter het woord kunnen doen. Jammer voor de belangrijke casus, hopelijk loopt het goed af.

  2. deze rechter woont toch ook niet op een berg ofzo? Ze kan toch onmogelijk onpartijdig oordelen! ik ben wel benieuwd wat ze persoonlijk vindt van alle corona maatregelen.

  3. Laat ik voorafgaande aan mijn opmerkingen zeggen dat ik tegen een coronapas ben en achter de keuze sta van dit kort geding door de eisers. Wanneer ik het pleidooi van MR. Maes beluister dan constateer ik dat dit voor een groot deel op basis van emoties en gevoelens wordt gevoerd en onvoldoende onderbouwd is op grond van feiten, terwijl deze laatste wel degelijk bestaan. Ik spreek de wens uit dat het vonnis positief zou mogen uitvallen voor al diegene die tegen een coronapas zijn echter, gezien het uitermate zwakke en onvoldoende voorbereide pleidooi vrees ik dat het tegendeel bewaarheid wordt.

  4. Goed gedaan, ik miste alleen dat gevaccineerde net zo vatbaar en besmettelijk zijn, doch hun groene vinkje behouden en door mogen zonder testen.

  5. de rechtbank baseert zich teveel op informatie van 2 criminele organisaties, namelijk het RIVM en het OMT. Een rechtbank dient in een democratie objectief/onafhankelijk te zijn. Hier is dus duidelijk geen sprake van, dit omdat de rechtbank zich verschuilt achter 2 criminele organisaties. Respect voor Bart Maes. Jammer dat hij blindelings vertrouwen heeft in de rechter, dit in tegenstelling tot mezelf. Hopenlijk heeft hij gelijk hierin, echter ik vrees het ergste. Woensdag 6 oktober krijgt advocatenkantoor Maes/Lenting van de rechtbank het bericht dat de coronapas niet verworpen wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *