LIVE: speciale uitzending 'Feiten en fabels' over corona

Het aantal positieve coronatesten blijft maar stijgen, en zware maatregelen worden verwacht. Wat betekent dat voor de feestdagen, wat moet er nu gebeuren? Wat levert de mondkapjesplicht eigenlijk op? En wanneer krijg jij toegang tot dat langverwachte coronavaccin?

Vanavond bespreken we deze en andere kwesties in het NOS-programma Het coronavirus: feiten en fabels. Daarin praten we met ‘coronaminister’ Hugo de Jonge, en staan de vragen van het publiek centraal. Stel jouw vragen in de comments.

Meer video’s? Abonneer je op ons kanaal! https://www.youtube.com/nos

—————————————————————————————————————

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Hier vind je iedere twee weken op donderdag een video waarin Winfried Baijens Achter de headlines gaat en in de verhalen duikt van mensen die voorbijflitsen in het nieuws. Je vindt hier ook de Bevrijdingsjournaals waarin we je laten zien wat er 75 jaar geleden gebeurde met de techniek van nu. En via onze livestreams brengen we je op de hoogte van grote nieuwsgebeurtenissen .

Vind je onze video’s leuk? Abonneer je dan op ons kanaal: https://www.youtube.com/nos

► VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van onze video’s vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: youtube_reacties@nos.nl.

► OVER NOS: Wij zijn als publieke omroep verantwoordelijk voor een brede nieuwsvoorziening die betrouwbaar is en onafhankelijk. Je vindt ons op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, YouTube, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.

► VOLG ONS HIER:
https://www.nos.nl | Instagram: https://www.instagram.com/nos/ | Twitter: https://twitter.com/NOS | Facebook: https://www.facebook.com/nos/

Download NOS voor iOS: http://apple.co/1JObNaK
Download NOS voor Android: http://bit.ly/2d4GJN7

#corona #vaccin #COVID19

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *