"Live-registratie Demo 3 oktober", BLCKBX pakt groots uit met diverse reporters en helikopter…

Zondag 3 oktober maken wij een uitgebreide live-registratie van de demonstratie in Amsterdam. Om 14:00 uur gaan we live nadat de stoet al om 13:00 uur is vertrokken voor een route van ca. 5 kilometer. Minimaal twee reporters van ons team zullen onderweg interviews afnemen van deelnemers, afgewisseld met helikopter beelden en presentaties vanuit een hoog punt in de stad. Om 16:00 uur zal de live uitzending eindigen. Dit is tevens de eindtijd van de manifestatie zelf.

Headcounts:

Hans van Tellingen (Strabo) zal met zijn team de verantwoordelijkheid op zich nemen om de “headcounts” te doen, oftewel…zorgvuldig te notuleren hoeveel mensen er zijn komen opdagen. Dit zal gevalideerd worden door een notaris waarna we rond 16:00 uur – als onze uitzending en ook de demo eindigt – de definitieve stand opmaken. Hiermee willen we een einde maken aan de speculaties rondom de opkomst, die keer op keer een grote discrepantie lijkt te hebben met wat de media communiceert en wat de aanwezigen hebben waargenomen.

Disclaimer:

We willen benadrukken dat we geen onderdeel zijn van de organisatie, maar opereren als onafhankelijk en politiek neutraal platform, dat op journalistieke wijze de feitelijke situatie gaat weergeven van wat er plaatsvindt in Amsterdam op 3 oktober a.s.

Route:

Vanaf de Dam gaat de stoet over de Nieuwezijds Voorburgwal richting Amsterdam Centraal om vervolgens via de Haarlemmerhouttuinen het Haarlemmerplein te bereiken. Daar gaat de bocht naar rechts en meteen weer naar links richting de Nassaukade. Bij de eerstvolgende brug keert de groep richting de Marnixstraat, waar – bij de brandweerkazerne – de bocht naar links buigt naar de Rozengracht. Via deze gracht zal de groep in de richting van het eindpunt wandelen en wel de Dam.

Info demo:

Naam demo “Samen voor Nederland”:
Datum: zondag 3 oktober 2021
Plaats: Amsterdam

– 12:00 verzamelen op de Dam
– 13:00 vertrek manifestatie
– 16:00 einde…

Steun BLCKBX:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

23 reacties

 1. Ik ben een Nederlander wonende in België
  En ik zou graag willen dat er in België ook mensen komen met ballen macht en kennis zoals flavio hier moeten we ook ten strijd gaan tegen deze waanzinnige toestanden waar we in verkeren, flavio je bent een TOPPER!!! blijf zo door gaan

 2. Het bevreemde mij al dat op 5 september j.l. geen helikopter is ingezet voor een getrouw beeld van de opkomst. Nu is duidelijk waarom.

 3. je hebt ze in je kaarten laten kijken ,en ze zijn bang ,een kat in het nauw maakt rare sprongen en dat geld voor zowel de satanisten als voor de burgers .

 4. Prio helicopters hebben, zeker op zo’n dag, voorrang boven ieder ander verkeer. Denk aan politie maar vooral ook ambulance helicopters. Je zal ver onder de 300 meter moeten komen wil je überhaupt iets in beeld kunnen brengen. Juist daar zal deze dag veel vliegverkeer zijn. Niet heel vreemd om een notam uit te sturen waarmee overig verkeer in de lucht geweerd wordt.

 5. Jullie geven me hoop…eruit met de huidige gevestigde orde,de macht terug aan het volk!
  Jaren van onderdrukking,corruptie en brainwash,geen van het zooitje mag gespaard worden.

 6. Flavio, even een tip. Maak ook opnames van het ATC (air traffic control) communicatie verkeer die jullie horen.
  Als het goed is kan de piloot dit faciliteren.

 7. Ik bespeur nooit geen voetbalhooligans tijdens demonstraties.Zouden die een te laag IQ hebben en er niks van snappen dat het voetbal ook wordt afgepakt als ze niet massaal mee gaan demonstreren?Of krijgen de aanvoerders en bazen van hooliganclubs soms onder de tafel een envelop toegeschoven om hun strijders rustig te houden?Deze hooligans zouden toch het schrikbeeld zijn van de wouten …vooral als alle grote clubs mee zouden knokken om de vrijheid weer terug te krijgen

 8. Tis de vraag wanneer er slachtoffers gaan vallen aan beide kanten.

  Als je nu bij de politie werkt ben je crimineel een gelden de wetten van de straat.

  Romeo's zijn al maanden gefotografeerd en terug gevonden op huis adressen

  Net als.rechters woensdag andere medewerkers ..

  Faschisten .. de achternamen en adressen ..

  Laat het volk met Rust , of kan de Romeo bloedworst en eten ?! De Belgen hebben geen bloedworst.

  On Nederlands zei Rutte ..

  Blijf van onze kinderen en ouders en familie af Romeo's en andere faschisten.

  Heb respect voor de tegen stander.

  Oorlog komt aan de deur. Als je oorlog naar onze ouders en kinderen brengt.

  Jullie gaan verliezen AT jongens uit Rotterdam .

  Lange dweilen en dan de commandant met z'n bakkie in de auto heb jij jou op foto allemaal van 300 meter ..

  Wat denk je dat jullie de enige zijn met een training !? Die van ons duurde 5 jaar en wij zijn 15 jaar blijven hangen .

  Lafaards, 556 blauw staal .

  Dag flikkers

 9. Volgens demissionair minister Hugo de Jonge zorgt dat pasje niet voor een tweedeling, maar dit moment heeft dat reeds bewezen wel te doen in mijn optiek en heeft het overgrote deel van de bevolking reeds het vertrouwen in de politiek opgegeven. Reden temeer voor Sigrid Kaag om toch maar de weg van acceptatie te bewandelen.om nieuwe verkiezingen te voorkomen. We gaan als economie de 'winter' in. Een nieuwe 'koude' oorlog in machtsvertoon vanuit Wuhan op basis van tech-no-logie en communicatie. Politici ten prooi aan de lobby. De makers van plezier te weinig publiek of opgezadeld met extra kosten. Da's toch geen economie meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *