LIVE | Q&A | SPECULEREN

Hoi, mijn naam is Chantal.

Abonneer je op mijn YouTube kanaal en klik ook op het belletje ernaast, om meldingen te krijgen, wanneer er een nieuwe video is.
DELEN IS LIEF..!

Ben ik hier niet meer te vinden en ga je zelf ook liever ergens anders heen, dan kun je me ook op RUMBLE volgen:
https://rumble.com/c/c-650027

Ga vooral naar mijn Telegram Kanaal.
Daar wordt op dit moment het laatste nieuws het eerst geplaatst..!!

Telegram:
https://t.me/momsmagnet

Telegram Chat:
https://t.me/joinchat/RwuzEBLQJQAdkqBF

REAL STORY OF BITCOIN (BTC):
https://rumble.com/vepnc3-real-story-of-bitcoin-btc.html

16 reacties

  1. Ik kijk nooit meer tv, dus heb daarnet Trijntje gegoogeld. AAARGH!! Dat is een totaal ander iemand!
    Echt zoveel mensen zijn vervangen. Rutte en de Jonge zijn ook ingewisseld voor doubles. Ik denk persoonlijk dat deze mensen allemaal opgepakt zijn, en mogelijk terechtgesteld zijn. Geldt ook voor het k(l)oningshuis.

  2. Trump heeft nog geen eigen social media. Ik volg hem op wel 10 verschillende accounts op twitter en daar heeft hij van de week aangegeven dat het djt.nu of zoiets niets van hem is

  3. En weer samen koffie dik kijken, "ik denk, hij denkt, ik verwacht, ik heb gehoord, ik heb ergens gelezen, ik geloof, ik hoop, het zou kunnen etc." Ik geloof echt dat jullie bedoelingen oprecht zijn allemaal hoor, maar het is te veel op hopium en hopamine gebaseerd helaas. Is mijn bescheiden mening

  4. In de 3GD staan 7 supercomputers van de CIA om Bitcoin te minenen voor de CCP. Trump zei ook al dat Bitcoin zwart / slecht geld is en niet wordt meegenomen in het QFS.

  5. hoi Chantal, er zijn vele overeenkomsten tussen Q en het boek van the great reset van Klaus Swab, zo ook het vastlopen van het schip, en aftreden van regeringen, hoe moet ik dat zien?ook weer aan het twijfelen gebracht door Rob patriot, die zegt geen Trump of leger wat ons komt redden,we moeten het zelf doen ,maar wij kunnen helaas geen kinderen uit tunnels gaan redeen, of regeringen afzetten.Of heeft Trump of q het plan van swab gekaapt?

  6. Donderdag 1 april in de vroege ochtend vele brandweerauto's met gillende sirenes omgeving Zuidhorn (Groningen), echter vreemd genoeg geen melding in de regionale pers.

  7. Als de sattelieten van Musk dadelijk om de aarde zweven, dan worden we toch continu aangestraald met 5G? Dat is toch ook schadelijk? Ezra zei dat Musk niet echt een whitehat is, eerder een greyhat…, wat betekend dit?

  8. Tidal wave 🌊 zet Alle tunnels onder water. Maar een zekere mate van tijd moeten de tunnels dagen bestand zijn tegen het water.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *