15 reacties

 1. mRNA-vaccin COVID-software van het leven

  Het mRNA-vaccinbesturingssysteem "software van het leven". Afbeelding tegoed: Moderna

  COVID-vaccin is een besturingssysteem, zegt Moderna

  Het COVID-mRNA-vaccin is een besturingssysteem dat uw DNA kan programmeren, en dus u kan programmeren, op uw essentiële essentiële blauwdrukniveau. Is dit overdreven? Nee dat is het niet. Moderna stelt op hun website dat hun mRNA-technologieplatform een 'software van het leven' is en 'heel erg werkt als een besturingssysteem op een computer'. Dit komt rechtstreeks van hun website :

  “Het is zo ontworpen dat het door elkaar kan worden aangesloten en gespeeld met verschillende programma's. In ons geval is het 'programma' of 'app' ons mRNA-medicijn – de unieke mRNA-sequentie die codeert voor een eiwit. '

  Het spelplan: van ieder mens een digitaal knooppunt maken op het controleraster

  We zijn snel op weg naar de wereld van het transhumanisme , waar onze natuurlijke biologische lichamen worden gekaapt en geïnfiltreerd met synthetische onderdelen, beginnend op het niveau van nanodeeltjes. De NWO-controllers willen een soort Microsoft-kantoorsysteem of software in je lichaam en hersenen downloaden en je aansluiten op de JEDI en / of Amazon-CIA-cloud, zodat ze direct toegang hebben tot je hersenen. Vervolgens kunnen ze 'vaccins' uitrollen die geen vaccins zijn om u voortdurend bij te werken, net zoals computersoftware regelmatig wordt bijgewerkt. Virussen, echt of niet, en vaccins, echt of niet, zijn slechts middelen om dit doel te bereiken.

  Mensen in grondstoffen veranderen via sociale kredietvaluta

  Alison McDowell vat het huidige transhumanistische NWO-pad met de hoogste waarschijnlijkheid hieronder samen, waarbij sociaal krediet, 5G, het Smart Grid en AI betrokken zijn om wereldwijd naleving te bewerkstelligen:

  “Binnen het tech-no-logic-systeem wordt volledige naleving geëist. Goedgekeurd gedrag wordt valuta, getokeniseerd op blockchain en gecontroleerd door sensoren en AI. Ze trainen ons voor een toekomst waarin we met elkaar concurreren om te zien wie zich het best gedraagt, het meest volgzaam. Overleven betekent dat je je moet houden aan de scherpe voorwaarden van psychopathische financiële overeenkomsten. Om de gegevens te verkrijgen die nodig zijn om claims te verifiëren die zijn ingebed in verdraaide 'pay for success'-deals, moet onze moeder, de aarde, opnieuw worden gemaakt als een geografisch afgeschermde digitale gevangenis met behulp van 5G en satellietconstellaties. Al uw gegevens zullen worden toegevoegd aan uw "permanente record" om uw waarde als menselijk kapitaal voor beleggersportefeuilles te evalueren. De miljardairs stellen zich een toekomst voor waarin vrijheid een voorrecht is dat beperkt is tot zichzelf, hun functionarissen en de robots die ze besturen.

  Het is een grimmige toekomst, maar het is niet in steen gebeiteld. Ik ben het van harte met McDowell eens dat we dit NIET als ons lot hoeven te accepteren of zo'n pijnlijke tijdlijn hoeven te ervaren ALS we snel wakker kunnen worden en veranderen. We moeten echter eerst accepteren dat dit het waarschijnlijke pad is waarop we ons bevinden. Of je het nu leuk vindt of niet, dit is het huidige traject. Hoe veranderen we het? Ten eerste door naar binnen te kijken. Om onszelf te veranderen, moeten we onze innerlijke wereld veranderen en onze perceptie veranderen, en dus onze realiteit veranderen:

  “Deze geplande toekomst is echter NIET voorbestemd. Totalitair transhumanisme is geen uitgemaakte zaak. Trudell's remedie? Verander onze perceptie van de werkelijkheid door actief niet mee te werken. Toon in ons hart, verstand en daden de wereld die we verlangen. Waar ze de verbinding maken, HERVERBINDEN met de bedoeling; niet alleen met elkaar, maar met AL onze relaties en het land en de spirituele wezens die buiten onze zintuigen bestaan. We moeten synchroniseren om de vibrerende realiteit te veranderen, en die kracht bestaat in ons als kinderen van de aarde. "

  Dit is geen luchtige sprookjespraat, maar eerder een besef dat we deelnemen aan het co-creëren van een nachtmerriewereld door onze perceptie te laten programmeren om de NWO te bewerkstelligen. Ze gebruiken onze energie om het te doen! Om onze soevereiniteit terug te eisen, moeten we onze waarneming terugwinnen door de programmering die in ons was ingebracht, af te breken.

  Laatste gedachten: AT echnocratisch, transhumanistisch hulpmiddel

  Het is essentieel om te weten, en om anderen te vertellen, dat het huidige mRNA COVID-vaccin geen vaccin is. Dit is niet alleen omdat het een vaccin noemen, Big Pharma wettelijke immuniteit geeft tegen schade, maar ook om alle hierboven genoemde redenen. Deze apparaten zijn ontworpen om u op fundamenteel niveau te herprogrammeren. Het zijn geen vaccins, het zijn geen medicijnen en naar mijn mening zijn het geen behandelingen of medicijnen. Hoe eng deze termen ook zijn, ik zou verder gaan dan ze alleen maar chemische apparaten, besturingssystemen, synthetische ziekteverwekkers en apparaten voor de productie van chemische ziekteverwekkers te noemen, die al verhelderende termen zijn en vreselijk genoeg. Ik zou ze technocratische, transhumanistische instrumenten noemenom uw genetica permanent te veranderen en u in een synthetisch mens te veranderen. Ze zijn symbolisch voor hoe snel de NWO-agenda zich manifesteert in onze fysieke realiteit, en hopelijk een wake-up call voor iedereen om harder te streven om deze duistere, snode agenda te stoppen zolang er nog tijd is.

 2. Kijk maar op Neverland van M.Jackson, dan zie je een Q , ook de begraafplaats van Diana is een Q , ik zou er niet gek van staan te kijken, JFK Jr heeft ze gewaarschuwd omdat ook deze mensen te veel wisten over de Pedo's. Al die smeerlappen worden opgepakt weet ik zeker.

 3. Mooie aflevering weer heren…..duidelijke indringende info met onderbouwing. Wat de vaccinaties betreft ben ik bang dat net als met de Mexicaanse griep toch last minute veel zorgmedewerkers zich toch laten vaccineren. Ik hoor ook geluiden van vermoeidheid onder collega's en eigenlijk niet meer weten wat wel en niet waar is en bang te zijn verstoten te worden uit de groep en zich dan in Gods naam maar willen laten vaccineren. Een arts ouderen geneeskunde die blijkbaar wel sympathie heeft voor complementaire zorg heeft op verzoek van een zorgmedewerkster die haar vroeg of zij haar kon informeren of het vaccin veilig en effectief was een stuk uit het AD opgestuurd gekregen. Dit stuk is puur een nietszeggend , sterker nog misleidend propaganda stuk. Is de arts wel op de hoogte vraag ik mij af….. dit is mijn mening maar veel beter oordeel zelf…..Onderstaand de link van het AD.
  https://www.ad.nl/video/kanalen/universiteit-van-nederland~c331/series/wat-zegt-de-wetenschap~s1545/hoe-gevaarlijk-is-het-coronavaccin~p186703

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *