LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL MICHA, JOOST EN WOUTER 9 APRIL 2021

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen Bij voorbaat dank! When you feel you want to support us: THANKS FOR SUPPORTING US!!!
WOUTER: VIA:
NL98 TRIO 0197 6495 48
Name: W.Raatgever
Bank code: TRIONL2U
JOOST: VIA:
NL25 RBRB 0852206372
Name: J.Knevel
Bank code: RBRBNL21
MICHA: VIA:
NL93 INGB 0672997150
Name: Stichting Klokkenluideronline
Bank code: INGBNL2A
Wilt u een TIKKIE ontvangen? Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR en voor WIE, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren.
DANK!!!!!!!!!

24 reacties

  1. Heb je laatst niet gehoord van die jachtpartij van de koning? Tijdens deLock down? Volgens boeren uit de buurt konden ze niet schieten omdat ze in de bomen schoten en wilde zwijnen zitten niet in bomen…. Doet me denken aan het verhaal van het ronde huis in Nunspeet, met prins Bernhard en van vloten… Die hadden ook jachtpartijen op kinderen waar ze echt de kinderen op lieten jagen met honden waarna ze echt vermoord werden…. En als je daar aan denkt … Kinderen klimmen wel in bomen…. Succes met je onderzoek… Ga ook eens kijken bij jeugdzorg in Zetten… Klopt ook niet al jaren… Grtzz

  2. ja vitens drinkwater zit ook vol chemie (knetterwetter) rode vloeistof ,vond ik terug in verdampings bakken (en wie was de waterprins toen)

  3. Wouter ik heb een paar filmpjes voor je…R P ARMYπŸ’ͺ ik stuur ze onder een andere naam , dit ga je leuk vinden ik zweer het je..πŸ˜‚πŸ’ͺ broeders en zusters ik strijd voor iedereen die niet in staat is om het te doen, ik hou van jullie allemaal…πŸ˜‡πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–

  4. Wouter dat gaat morgen niet door in Apeldoorn. Het is verschoven waarschijnlijk weer naar een andere locatie. Hou de pagina van Police For Freedom tot morgenochtend in de gaten.

  5. Veel beroemdheden zijn geheime transgenders. Met name in de entertainment wereld, waarvan de politiek ook deel uit maakt. Michael, de man van Obama is daar een bekend voorbeeld van en zo zijn er nog veel en veel meer.

  6. Er heeft een wereldrijk bestaan, Tartarie genaamd , tot nog niet zo lang geleden. De Foeniciers hebben dat overgenomen tot nu toe. De Foeniciers waren/zijn waarschijnlijk zelf ook slaven. Ze vermoordden volwassenen zodat ze weeskinderen overhielden die hun geschiedenis niet kenden. Mudfoods vonden ook plaats. Tartarie was in veel landen wereldwijd. Ook in Nederland. Ze hadden vrije energie, dulden geen dictators, hadden mobieltjes, wifi, vliegtuigen, Zeppelins, voor ons onbekende geneeswijzen en nog veel meer, zoals heel mooie kleren en gebouwen. Amsterdam en Bergen op Zoom bv waren starforts, evenals nog veel meer plaatsen in het binnen- en buitenland. Tartaren waren ook reuzen. Vandaar al die grote deuren overal. Ze hadden ook electrische fietsen en auto's, steps en noem maar op. De letter J bestaat nog maar pakweg 600 jaar en ze hebben 1000 jaar bij onze jaartelling gevoegd. De donkere middeleeuwen hebben dan ook niet bestaan.

  7. Van de méér dan 1 miljoen mensen die jaarlijks verdwijnen waaronder ook kinderen gaat er waarschijnlijk een deel naar 1 van de 2 verborgen continenten, Atlantis of Lemurie. En daar gebeuren waarschijnlijk niet veel goede dingen.

  8. Henoch1 zegt: "the sun of the Lawd". Dus niet de zoon van God of mensenzoon. Het is de zon die over water loopt en verreist. Niet de zoon. We leven IN een gigantische bol van gesmolten metaalachtig materiaal. Daarbuiten is waarschijnlijk water omdat een bol de krachtigste constructie tegen water is. Grote hoeveelheden water in een container zijn altijd vlak en ook zoekt water altijd het diepste punt. Het blauw van de lucht is vaak door de maan heen te zien en ook zijn de zon en de maan geregeld tegelijkertijd te zien. Dat kan niet op een bol. Satellieten in outerspace zijn ook een hoax evenals de maan- en marslandingen, ruimtevaart, SSprograms, zwarte gaten, planeten waarop je kunt lopen, buitenaardsen enz. enz.

  9. De vierkante platte aarde zoals beschreven in Henoch1 is de olifant in de woonkamer. De zon tussen de wolken en het verspringen van de maan kunnen alleen maar op de Henoch1 vierkante platte aarde zoals beschreven in Henoch1. De zon en de maan zijn holografische golven die van oost naar west reizen. Schuine zonnestralen wijzen op een kleine dichtbij zijnde zon. Planeten en sterren zijn relatief kleine dichtbij zijnde lichten. We leven onder een tent. Onder ons is een arctische oceaan en daaronder een bevroren diepzee. Er zijn 7 eilanden in de grote zee, waarvan 2 verborgen continenten, Atlantis en Lemurie. Zons en maansverduisteringen zijn manmade. De laserstralen hiervoor staan in Irak. Vandaar dat dat gebied zo belangrijk is.

  10. Dat de VN en de WHO en een aantal andere organisaties ons bedriegen kun je zien aan hun logo's en vlaggen. Die tonen nl een platte aarde. En wel een verkeerd model van de aarde. De aarde is plat, dat is het enige wat eraan klopt. Het is echter geen pizza model. De aarde is vierkant en plat zoals beschreven in Henoch1. Check out Sam Kelly op het YouTube kanaal van Mono Ganie en zijn Facebook Enoch1 flat square earth groepen en pagina's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *