LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL MICHA, JOOST EN WOUTER 5 APRIL 2021

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen Bij voorbaat dank! When you feel you want to support us: THANKS FOR SUPPORTING US!!!
WOUTER: VIA:
NL98 TRIO 0197 6495 48
Name: W.Raatgever
Bank code: TRIONL2U
JOOST: VIA:
NL25 RBRB 0852206372
Name: J.Knevel
Bank code: RBRBNL21
MICHA: VIA:
NL93 INGB 0672997150
Name: Stichting Klokkenluideronline
Bank code: INGBNL2A
Wilt u een TIKKIE ontvangen? Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR en voor WIE, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren.
DANK!!!!!!!!!

9 reacties

  1. Reetkever roept iedereen op om de politie te bellen. De wappies sturen geld en moeten dan zelf bellen. Waarom belt Reetkever zelf niet? Hij rijdt ook honderden km per dag maar bewijs levert hij niet. De wappies moeten alles filmen maar zelf geeft hij geen bewijs. Als je hem belt om te vragen wat hij met de donaties doet begint hij te schelden en vloeken en dreigen! Zo is Reetkever

  2. Ik hoop joost dat je ouders niets ervan afgeweten hebben wat er vroeger met jouw is gebeurd..een volwassen zoekt nog altijd de liefde van zn ouders als hihzij te weinig liefde heeft gehad..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *