LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL MICHA, JOOST EN WOUTER 25 FEBRUARI 2021

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen ZONDER TUSSENKOMST VAN BETAALPROVIDERS; die elk tegengeluid de-funden…Bij voorbaat dank!
WOUTER: VIA:
NL59 INGB 0003911550
Name: W.Raatgever
Bank code: INGBNL2A
JOOST: VIA:
NL25 RBRB 0852206372
Name: J.Knevel
Bank code: RBRBNL21
MICHA: VIA:
NL93 INGB 0672997150
Name: Stichting Klokkerluideronline

Wilt u een TIKKIE ontvangen? Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR en voor WIE, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren.
DANK!!

27 reacties

 1. neem me petje af voor jullie de tanden staan erin neem me pet af voor jullie
  ik snap een ding niet wordt niet van een er op gereageerd dus bekennen al schuld dat zooitje
  en waarom bij rivm hekken bij dat varken camera,s hun verschuilen misselijk zooitje
  hola joost maria vrouw van doom slayer

 2. Ik rijd elke dag langs de European Patent office and ruik een stank van verbranden rubber. Ik heb gehoord dat in Washington ook veel rook en stank is. Ik weet niet of een verband is maar volgens mij is iets niet pluis met deze organisatie.

 3. 𝐻𝑒𝑡 𝑖𝑠 𝑛𝑖𝑒𝑡 𝑚𝑒𝑒𝑟 𝑡𝑒𝑔𝑒𝑛 𝑡𝑒 ℎ𝑜𝑢𝑑𝑒𝑛…. 𝑇ℎ𝑒 𝑤𝑜𝑟𝑙𝑑 𝑘𝑛𝑜𝑤𝑠!!

  𝑊𝑎𝑡 𝑖𝑘 ℎ𝑎𝑑 𝑣𝑒𝑟𝑛𝑜𝑚𝑒𝑛 𝑖𝑠 𝑑𝑎𝑡 𝐵𝑎𝑢𝑑𝑒𝑡 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑎𝑐𝑡 ℎ𝑒𝑒𝑓𝑡 𝑔𝑒ℎ𝑎𝑑 𝑚𝑒𝑡 𝐺𝑒𝑛.𝐹𝑙𝑦𝑛𝑛. 𝐼𝑛 𝑜𝑝𝑑𝑟𝑎𝑐ℎ𝑡 𝑣𝑎𝑛 𝑇𝑟𝑢𝑚𝑝 🙏

 4. me zus heeft afspraak voor prik ze wou het liever niet maar der zoon had afspraak gemaakt ik zeg niet doen je bent baas over je eigen lichaam

 5. Allemaal machteloosheid hoe ze reageren op Jullie allen. Joost wat een ongelooflijk sterk, strijdbaar en lief persoon ben jij, na alles wat jij hebt meegemaakt. Ik maak een diepe buiging voor jullie ❤️❤️❤️ De waarheid komt altijd boven water…🙏🙏🙏

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *