LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL MICHA, JOOST EN WOUTER 2 MAART 2021

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen ZONDER TUSSENKOMST VAN BETAALPROVIDERS; die elk tegengeluid de-funden…Bij voorbaat dank!
WOUTER: VIA:
NL59 INGB 0003911550
Name: W.Raatgever
Bank code: INGBNL2A
JOOST: VIA:
NL25 RBRB 0852206372
Name: J.Knevel
Bank code: RBRBNL21
MICHA: VIA:
NL93 INGB 0672997150
Name: Stichting Klokkenluideronline
Bank code: INGBNL2A
Wilt u een TIKKIE ontvangen? Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR en voor WIE, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren.
DANK!!!

10 reacties

  1. justitie kan niet anders: pontius pilatus sloeg Jezus aant kruis(had niks gedaan)en lied barrabas vrij(was een moordenaar) dus daar was de zaak al omgedraaid !! toen al !! en wie ziet dat !!

  2. Te grappig, als Joost praat zie je Micha wegkijken en denken… pfff… en dan komt zijn eigen showtje. En zie je Joost vooral andere kanten op kijken. Schuift het nog een beetje alle punten die jullie “brengen” en zonder bewijs? Snel geld geven… want wij zijn de verlossers 😃

  3. joost wouter micha jullie zijn top en super dat jullie dit doen helaas zijn er nog veel slappers maar ik ben wakker sosm moeilijk en soms zwaar maar wij gaan er voor alles moet open gaan alles moet naar buiten ik denk ook dat op veel meer plekken dit gebeurt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *