LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL MICHA, JOOST EN WOUTER 19 MAART 2021

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen Bij voorbaat dank! When you feel you want to support us: THANKS FOR SUPPORTING US!!!
WOUTER: VIA:
NL59 INGB 0003911550
Name: W.Raatgever
Bank code: INGBNL2A
JOOST: VIA:
NL25 RBRB 0852206372
Name: J.Knevel
Bank code: RBRBNL21
MICHA: VIA:
NL93 INGB 0672997150
Name: Stichting Klokkenluideronline
Bank code: INGBNL2A
Wilt u een TIKKIE ontvangen? Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR en voor WIE, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren.
DANK!!

12 reacties

  1. Paar afleveringen gemist, maar dit weer zo'n gemiddelde fantasievolle uitzending, de soap wordt wel wat saai, en gemiste afleveringen maken niet zoveel uit. Micha kan zich 'nog' geen rare dingen herinneren uit z'n studenten tijd, geef het een paar weken, en onder invloed van Joost en Wouter komen er vast wel nieuwe herinneringen bij! Wouters internet verbinding wordt gesaboteerd…… SRSLY
    Het blijven drie pubers met een hysterische geldingsdrang!

  2. Mensen die een grote kwijtschelding van lening krijgen, hebben vaak een MDA (geheimhouding)

    Indien ze hierover praten met anderen wordt het bedrag van kwijtschelding weer ongedaan gemaakt

  3. Complimenten voor Joost, dat velen je voorbeeld mogen gaan volgen 👍 die hun misbruik nog niet willen inzien of durven uit te spreken 💈 succes.

  4. vergeet niet die kinderen die naar zwolle moesten, zogenaamd werken in de paleizen en friso is niet dood, dat graf is leeg. Dat hele zaakje stinkt aan alle kanten en de hele verhaallijn van de media klopt niet. Hij is niet dood. Dissel vermoorde kinderen, hij verminkte opzettelijk hiv positieven met zidovudine en stavudine voor de kick. Ze zijn bij het hiv schandaal genoemd in Groningen. De moord van die jongen van de martini toren in groningen heb ik gezien en ik heb het gezien en zie het nog elke dag voor me, deze jongen was een slachtoffer van misbruik wat onder in de golden arm gebeurde. Hij was getuige in de rechtzaken van de hiv en misbruik schandalen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *