LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL MICHA, JOOST EN WOUTER 18 MAART 2021

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen Bij voorbaat dank! When you feel you want to support us: THANKS FOR SUPPORTING US!!!
WOUTER: VIA:
NL59 INGB 0003911550
Name: W.Raatgever
Bank code: INGBNL2A
JOOST: VIA:
NL25 RBRB 0852206372
Name: J.Knevel
Bank code: RBRBNL21
MICHA: VIA:
NL93 INGB 0672997150
Name: Stichting Klokkenluideronline
Bank code: INGBNL2A
Wilt u een TIKKIE ontvangen? Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR en voor WIE, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren.
DANK!!

19 reacties

 1. Zijn jullie ook bekend met de geboorte trust dat je dat.kan aanvaarden dat je dan diplomatieke onschendbaarheid hebt van de staat?

 2. Het plan is om er een DDR van te maken in 2030
  Mensen word alles afgenomen zodat je compleet afhankelijk van deze pedo deepstate duivels bent
  Dat is wat ze doen
  En die vaccine Israel het land van god wie ze zo haten die moet eerst aan deze genocide geloven .
  het is heel bizar

 3. Mensen die een grote kwijtschelding van lening krijgen, hebben vaak een MDA (geheimhouding)
  Indien ze hierover praten met anderen wordt het bedrag van kwijtschelding weer ongedaan gemaakt

 4. Ik ben door jullie geblokkeerd op telegram door Oz. Omdat ik jullie een hart onder de riem steek, twee keer bloemen heb laten bezorgen en jullie in mijn hart draag. Ga zo door mensen!!!
  Joost houdt mijn onvoorwaardelijke steun!!!

 5. Cannabis werd ook tegen mij gebruikt door jeugdzorg,de assholes wilde me in de vrijmetselaars…ik zei fek off,heb alles gewonnen van ze..de waag in Amerfoort heeft bloed aan hun handen..ze zijn nu bang voor mij.ga door Grts van een Libanon veteraan en Ulster combatant…super wat julie doen voledig support en niet bang om te sterven

 6. Goed werk,hey ik ken mensen in Belfast Micha,dissidenten,als je wil kan ik ze met je in contact brengen,I dont give a fek anymore,fek them all,Bodegraven big news nu..wow je hebt gelijk,geloofde het eerst niet,wel de mink etc.ga zo door

 7. Deel van alles, geen hond gaat op een alternatief potentieel risico van de prik in.. bewijzen van artsen, eind data van de gen therapie periode , niets is echt goed gekeurd en alles zit in de groef van de langspeelplaat van , de overheid heeft toch niet het slechtste met ons voor ?? dan zeg ik, aan die groef zit een begin en een eind… en blijft de naald overslaan.. einde verhaal
  Ik ga gewoon dierbaren kwijt te raken.. gewoon op dom ongeloof en de media brengt ons de waarheid…

 8. Micha Charlie ward spreekt wel de waarheid, doe je huis werk! Niet zo maar roepen dat iets niet waar is,je bent toch onderzoeker voor de waarheid? Doe dan ook onderzoek!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *