LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL MICHA, JOOST EN WOUTER 17 MAART 2021 ELECTIONS NIGHT

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen Bij voorbaat dank! When you feel you want to support us: THANKS FOR SUPPORTING US!!!
WOUTER: VIA:
NL59 INGB 0003911550
Name: W.Raatgever
Bank code: INGBNL2A
JOOST: VIA:
NL25 RBRB 0852206372
Name: J.Knevel
Bank code: RBRBNL21
MICHA: VIA:
NL93 INGB 0672997150
Name: Stichting Klokkenluideronline
Bank code: INGBNL2A
Wilt u een TIKKIE ontvangen? Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR en voor WIE, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren.
DANK!!

9 reacties

  1. Waarschijnlijk hangt mijn stembiljet alweer ergens op een nederlandse wc omdat deze verwerkt is tot wc papier….ging linae recta in 10 stukken de papier kliko in….stelletje komedianten zijn het

  2. Wanneer was het voor de eerste keer dat Joost zelf naar buiten kwam? Wanneer was het dat het door jullie drietjes naar buiten kwam? Een nieuwe partij FvD moet dan voor jullie gelijk een statement maken? Wat dan al die andere partijen die allang regeerden? FvD moet zn nek na Corona weer even voor verkiezing uitsteken? De man kan nog niet eens handenschudden en hij hangt al…kom op. En er is meer dan pedo misbruik mannen.Even later gevolgd..wat heb je tegen Robert Kennedy zn meningen?

  3. Jullie willen serieus genomen worden? Waarom nemen jullie mijn respons dan niet serieus over de gaskamers, die technisch niet mogelijk waren? Ziijn jullie niet juist de zogenaamde controlled opposition? Hoe langer ik genegeerd word, hoe langer ik daarvan overtuigd raak.

  4. het ergste is de hele wereld is krankzinnig geworden hoe hebben we het zo ver laten komen we hebben allemaal zitten slapen dus je kunt het iedereen ook mezelf aan rekenen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *