LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL MICHA, JOOST EN WOUTER 17 MAART 2021 ELECTIONS NIGHT

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen Bij voorbaat dank! When you feel you want to support us: THANKS FOR SUPPORTING US!!!
WOUTER: VIA:
NL59 INGB 0003911550
Name: W.Raatgever
Bank code: INGBNL2A
JOOST: VIA:
NL25 RBRB 0852206372
Name: J.Knevel
Bank code: RBRBNL21
MICHA: VIA:
NL93 INGB 0672997150
Name: Stichting Klokkenluideronline
Bank code: INGBNL2A
Wilt u een TIKKIE ontvangen? Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR en voor WIE, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren.
DANK!!

11 reacties

  1. Micha, juist als je een positie binnen de politiek uitoefent, kan je niet praten over zaken die we allemaal op tafel willen. Ik geloof wel dat Thierry bewust is van deze zaken, maar ook bewust is van zijn positie hier in NL. FVD HANDELT PUUR STRATEGISCH NU. NEEMT NIET WEG DAT WIJ ALS VOLK MOETEN DRUKKEN OP DE WAARHEID RONDOM SRA!!!!!!!!!!!!!

  2. Jezus wat een dom volk, gaan ze hun stempas verbranden en dan denken ze dat ze een statement hebben gemaakt. Als dat door oproepen van jullie komt dan heb je jezelf gesaboteerd.

  3. Ongelovigelijk dat d66 vvd met fraude wint het nederlandes volk is gewoon voor spek en bonen naar de stem lokaal gegaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *