LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL MICHA, JOOST EN WOUTER 16 MAART 2021

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen Bij voorbaat dank! When you feel you want to support us: THANKS FOR SUPPORTING US!!!
WOUTER: VIA:
NL59 INGB 0003911550
Name: W.Raatgever
Bank code: INGBNL2A
JOOST: VIA:
NL25 RBRB 0852206372
Name: J.Knevel
Bank code: RBRBNL21
MICHA: VIA:
NL93 INGB 0672997150
Name: Stichting Klokkenluideronline
Bank code: INGBNL2A
Wilt u een TIKKIE ontvangen? Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR en voor WIE, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren.
DANK!!

8 reacties

  1. ma zever niet psycho kat..1st ging trump jullie redden en nu baudet hhhhh och ja en nu gaat het leger het overnemen he hhhhh geen kat kijkt meer naar jullie zeveraars

  2. Rutje zei heel duidelijk op tv waar je op stemt maakt niet uit ALS je maar stemt…. Dat zegt hij idd niet voor niets… THINK mensen…😇😇😇 Ze zijn bang dat de opkomst te laag is en de macht verliezen…

  3. dat vh leger kan ook een genarle repetitie zijn om iedereen onder dwang te laten vaccineren !! Geen hulp, maar wanhoop.

  4. Micha, je zou ook kunnen vertellen over de 1000-en duitse soldaten die de gealllieerden tegen alle conventies hebben laten doodhongeren en kapot gaan onder erbarmelijke omstandigheden op omheinde velden zonder adequate voedsel water sanitair en medische zorg !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *