LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL MICHA, JOOST EN WOUTER 1 MAART 2021

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen ZONDER TUSSENKOMST VAN BETAALPROVIDERS; die elk tegengeluid de-funden…Bij voorbaat dank!
WOUTER: VIA:
NL59 INGB 0003911550
Name: W.Raatgever
Bank code: INGBNL2A
JOOST: VIA:
NL25 RBRB 0852206372
Name: J.Knevel
Bank code: RBRBNL21
MICHA: VIA:
NL93 INGB 0672997150
Name: Stichting Klokkenluideronline
Bank code: INGBNL2A
Wilt u een TIKKIE ontvangen? Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR en voor WIE, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren.
DANK!!!

8 reacties

  1. Micha is toch bevriend met Janet Ossebaard? waarom vraagt hij haar niet om over te praten? Zij is nu bezig met fall of the cabal sequel en zij woont in Spanje net als joost.

  2. Fijn dat jullie zo positief over elkaar zijn als red pillers onder elkaar.. Blijf alstublieft zo! Steun elkaar …kritiek kan altijd nog na deze ellende…we moeten als 1 blok staan tegenover de monsters.. jullie moeten je richten op het doel ..allemaal doen jullie je eigen part..ieder op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo en volgorde …Jesus heeft ons allemaal andere tools gegeven ….de 1 kan niet wat een ander kan…en daar moeten we niet over zeuren.. we doen wat we kunnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *