LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL JOOST, WOUTER EN…. 7 APRIUL 2021

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen Bij voorbaat dank! When you feel you want to support us: THANKS FOR SUPPORTING US!!!
WOUTER: VIA:
NL98 TRIO 0197 6495 48
Name: W.Raatgever
Bank code: TRIONL2U
JOOST: VIA:
NL25 RBRB 0852206372
Name: J.Knevel
Bank code: RBRBNL21
MICHA: VIA:
NL93 INGB 0672997150
Name: Stichting Klokkenluideronline
Bank code: INGBNL2A
Wilt u een TIKKIE ontvangen? Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR en voor WIE, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren.
DANK!!!!!!!!!

11 reacties

  1. Poeh poeh, wat een extreem horror verhaal, Johan. Dapper en moedig dat je dit nu zo openlijk doet. Dat geldt ook voor jou, Joost en ook respect voor het werk van Wouter en Micha. (Gefeliciteerd met je zoon trouwens) Hoogtijd dat die beerput opengaat. Goed interview dit. Eigenlijk veel te laat. Maar goed, beter laat dan nooit. Heb jaren geleden al een aantal maal informatie gedeeld over dit soort misbruik en moord zaken. Ook over het Vaticaan en de kinderjachtpartijen. Ik werd toen voor gek verklaard, men geloofde het niet, of wilde er, net zoals je zegt, Johan, niet over praten. Zo kreeg ik van een kennis te horen dat alles wat je aandacht geeft groeit en ook zeiden mensen nogal eens "wat kan ik er nou aan doen". Destijds, pakweg,10 jaar geleden praatte er idd bijna niemand over. Daar zit nu een kentering in. Dat is dan weer de positieve kant van het verhaal. Ga zo door en hou jullie haaks.

  2. Respect mannen. Het is bizar maar door het te vertellen komt het wel bij steeds meer mensen terecht. Heel veel sterkte. Wij verbloemen het ook niet, dit moet breed gedeeld worden. Nogmaals, respect!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *